Пореден протест на служителите от МВР

Полицаите се събират в 12 ч. пред МВР и отиват до МС
31 окт 2010 08:30,
285
Пореден протест на служителите от МВР
Преди седмица стотици полицаи обикаляха сградата на МВР и скандираха. Снимка: Булфото

Синдикалната Федерация на Служителите в Министерството на Вътрешните Работи (СФСМВР) организира втория iи протестен митинг.

Още по темата
Исканията са за ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, обезпечаване на материално-техническата база, подсигуряване на осигуровките на полицаите.

Униформените ще се съберат в градинката пред Министерството на вътрешните работи в 12 часа днес, след което ще се отправят към МС за връчване на писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

Маршрутът на протестиращите ще бъде от градинката на МВР по ул. "6-ти Септември" – ул. "Гурко" – ул. "Г. С. Раковски" - бул. "Цар Освободител" до правителствената сграда.

Миналата неделя няколко стотици полицаи се събраха пред МВР, за да изразят несъгласието си с водената от правителството политика.

Тогава се чуха гласове, че по места е имало натиск от страна на полицейски началници към подчинени да заклеймят протеста на СФСМВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
1
 
! Отговори
до 271 преди 13 години
...или бивши, сегашни и настоящи Мафиоти!
272
0
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Подобни протести са безмислени. Никои никога ди сега нене изпълнил искания само заюото е имало протест. Изпълнявали са се искания но това е било сле далеч по твърди деиствия на искащите ги. Полиците са разединени като всички нас. Едни ходат да се карат по протести, а други чакат на тях, за да се пооправят и те. Все пак е важно да се знае че точно протеститращите и борещите се хора са хората които реално вършат работа. Останалите са баласта за които се говори толкова много.
271
0
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Представи си ,че съм чувал ! Само ,че говорим за осигуряване според КСО, а не за месечен абонамент,където пропускането дори и на една вноска прави договора ти недействителен ! А на г-н Пеев бих му казал , че нагли същества има на всякъде ! Ищом все още може да пише коментари едва ли са му отхапали ръката ! Друг е въпроса , че не всеки успява да се реализира , така както иска и в крайна сменка всеки е длъжен да се съобразява с обективната действителност !В цял свят е така г-н Пеев !
270
2
 
2
 
! Отговори
Пеев преди 13 години
Незнам,ама на някого,ако му се е случвало да приказва с бивш милиционер или военен ще остане с впечатление,че тези хора имат самочувствие все едно са открили топлата вода!!!Та няма по нагли същества от тези живяли на държавна издръжка или като в приказката Ти му подадеш пръст то ръкатата ти ще отхапе!!!
269
2
 
1
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
?! Ти не си ли чувал за частни болници ? Около 50 лева е `абонамента` в Медика-Русе. Имат си операционни и всичко. Мисля, че единствено по заплетените случаи, разни неврохирургии ги прехвърлят в големи болници.
268
1
 
4
 
! Отговори
Погледнато отстрани преди 13 години
Ах,каква всенародна любов обгръща служителите от МВР!Как всеки е готов да даде всичко от себе си,за да помогне на "борците"срещу престъпността?!Добре е да се подеме гражданска инициатива за събиране на дарения в тяхна чест.Да се излезе с по една кофа в ръка по кръстовищата,да се "изрита"конкуренцията във вид на опърпани просякини и да се събере нещо за гуспуда полицаите!Да се сформират бригади шивачки и обущари,които да закърпят протритите им *** и пробити гамаши!Криза е!Да помогнем!
267
1
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Можеш ли да обясниш , как точно се извършва осигуряването в частен мед.център ?Или си откривател на ново явление в здравно-осигурителната практика , или въпреки големите ти претенции си поредния нискочел отворко които чул - недочул ,иззползво понятия , чието значение най-вероятно не знае , или си поредния шаран , който утре ще дойде да ми се жарва и да ми плаче на рамото , как някакви лоши хора са го подвели да си даде парите в поредната пирамида наречена осигуровка в ЧМЦ !
266
1
 
0
 
! Отговори
Бачкатор преди 13 години
За разлика от тебе, съм осигурил и семейството си в частен медицински център. Плаща се и се знае, че /не дай си боже/ парите ще се използват за титулярите, а не за лечение на *** и полицаи. България никога няма да бъде нещо по различно, докато кърлежите не се изчистят и не започнат да внасят в бюджета това, което правят нормалните граждани.А пък познай точно кога, нискочел български полицай ще ми каже дали да имам мнение. Надскачаш се. С много.
265
1
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
След като бачкаш , а не плащаш , нямаш право на мнение , " бачкаторе"! Сигурно и децата си " възпитаваш " така , да не уважават и зачитат законите ! Как тогава искаш да България да бъде нещо по-различно , от това , което е в момента ! Пак ли полицаите са ти виновни ? Щом не плащаш нищо , не е ли редно да плащаш за обучението на децата ти в държавното училище , не е ли редно да си плащаш , като отидеш при лекар ? Ама не , ти си българския Бай *** , ***,нахален , че и ***!
264
4
 
2
 
! Отговори
до 270 преди 13 години
Кучетата си лаят , керванът си върви ! Във всички държави полицаите са държавни служители и се издържат от държавата ! Сравнението със заплати на учители и лекари е нелепо ,защото на вън , а вече и у нас лекари и учители работещи в частни клиники и училища получават доста добри пари ! А подкупните полицаи са такива , защото са получили своето възпитание от хора като вас ,вечно ругаещи , недоволни , но иначе със съмнителни или липсващи качества в морален аспект !
263
2
 
6
 
! Отговори
Бачкатор преди 13 години
Мдааа, ще ти плащам - ей толкова, колкото върха на средния ми пръст :-) Заради такива торби като тебе съм престанал да плащам каквото и да е. Нито данъци, нито осигуровки - нищо !! Важно е семейството ми да е добре осигурено. Пък който иска - да плаща за заплати на прасета с пагони.
262
2
 
6
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 13 години
След като се вижда умствения багаж на повечето "полицаи" в коментарите им, съм на мнения, че много кадри от МВР са за бюрото по труда.Трябва да се извърши реформа в МВР и да се изчисти от разни тъпоъгълници.
261
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еххх, дали си даваш сметка че заради такива *** като тебе `български полицай` е обидно прозвище. Като ***. Да наречеш някой полицай е все едно да го напсуваш ...
260
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моля в храсталака-по тихо!Къде си Веско...*** ли на сбирката днес?
259
2
 
5
 
! Отговори
авиатор преди 13 години
Леле като знам какви ставаха преди време милиционери(пардон полицаи), та чак да ревеш ли да се смееш ли?!При това някои още едвам се подписват.ха.ха...ха..,,Големите,, бюстители на реда че и с претенции големи даже.
258
9
 
3
 
! Отговори
POLIS преди 13 години
ЩЕ ПЛАЩАТЕ .СТАНЕТЕ ЧЕНГЕТА И НА ВАС ЩЕ ПЛАЩАТ .ЗАТОВА ПО ТИХО НЕ ПИСКАИТЕ. АКО ТРАБВА И ГОЛИ ЩЕ ХОДИТЕ НО ЩЕ ПЛАЩАТЕ
257
2
 
2
 
! Отговори
Just Smile преди 13 години
Очевидно се сътворили нещо в живота си. След като успяваме да изхранваме и свинекомплекса МВР ... А не виждам проблем да кажем колко да получават лоените топки с фуражки. Или по стар милиционерски обичай ни е забранено, а ? Клоуни с фуражки :-)
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тихо бе милиционер. Кой пък въобще те пита тебе. Всяко полуграмотно запитие започна съвети да раздава.
255
1
 
1
 
! Отговори
кат преди 13 години
Ух..,тия пък кухи тикви какво все мрънкат.Като им са малко парите да вдигнат още ,,глобите,,по пътищата и готово.
254
6
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Eй мнгознайковци , някога да сте сътворили нещо полезно в скапания си живот ? Ясно че сте комплексари и неуспели некъдърници , но в крайна сметка за това сте си виновни вие ! Наистина ли смятате , че точно вие сте тези , които ще кажат , кой колко да получава и какви прдобивки да ползва ! Полиция е имало ,има и ще продължава да има , независимо от жалкото ви квичене ! Малко хора обичат и харесват полицаите , но това си е техен проблем ! Така е на всякъде по света , кухи *** такива !