Алпинисти спасиха кученца, хвърлени от скала

Палетата се закачили в храстите на скат до плаж във Варна
Обновена: 20 май 2011 16:49 | 20 май 2011 16:48, Екип на Dnes.bg
94



Алпинисти от Гражданска защита спасиха две кученца, закачили се в храстите на скат над плаж във Варна. Рибари забелязали палетата в четвъртък вечерта, но заради сигурността на хората кученцата бяха прибрани тази сутрин. Предполага се, че някой ги е изхвърлил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Незнам как но вчера пред къщата на един приятел имаше изоставено обсолютно сищото кученце като черното в град Радомир и аз го пробрах и сега много се чудя.
79
0
 
8
 
! Отговори
РАЯ преди 12 години
БЪЛГАРИЯ ТОЧНО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ХОРАТА В НЕЯ ДА СИ ПРОМЕНЯТ МИСЛЕНЕТО, А ТОВА Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ БЕДИ!!!!!!!!
78
0
 
0
 
! Отговори
nuzduzd преди 12 години
Що бе, анонимен 71? Мъчно ли ти е, че я споменават /Гражданска защита/? Бас държа, че си някое набедено пожарникарче, което си умира от задоволство, че претопиха Гражданска защита в простотията, царяща под шапката на МВР.
77
1
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 12 години
а Боби... какво е това - дано си намерят хубав дом?:) Ами дръж се като в цивилизована държава - осинови си едно. Пък си го ваксинирай, пък си го нахрани. Големи приказки, голяма цивилизация, а проблема е един - глутниците по улиците. Така че мила следващия път вместо да е зареваваш от умиление как са ги спасили и каква цивилизованост е паднала - седми и помисли какво следва!
76
13
 
8
 
! Отговори
за лицемерите !! преди 12 години
приятна вечеря с пържолки на всички кучкари - лицемери ! След като хуманно им отрязахте главите на пилетата, агнетата ... счупихте черепите на телетата ... съвсем ви загложди съвестта и спасихте 5 помияра .... лека ви нощ !!! лицемери и мразещи хората и децата !
75
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя, дето ги е хвърлил, искам аз да го хвърля
74
0
 
0
 
! Отговори
бай Шано до 85 преди 12 години
абе и чуждицата върши бизнес ,но по на място е "изтрещели"
73
2
 
8
 
! Отговори
ттт преди 12 години
от плюсовете и минусите на 4 може да се разбере какво е психичното състояние на голяма част от пишещите тук - а то се нарича "изкрейзване".Чуждицата повече пасва. Колкото до кученцата - да са живи и здрави и да не станат агресивни.
72
6
 
5
 
! Отговори
Диана преди 12 години
Някак си, има разлика между животни, които се отглеждат специално за целта и такива, към които е проявен подобен абсурд!Стига с тия глупости, правите разлика между домашните любимци и стопанските животни.Просто не ви отърва...на хората като вас.И не, не се проявява расизъм-животните не са раса!;)
71
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами малките прасенца що ги ядете бе, канибали с канибали.Ми те нямат ли душица като кученцата.Тва е расизъм. Или ще спасяваме всички живинки от червяка до слона или всички под ножа. То и без туй е криза.
70
1
 
21
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Толкова ме зарадва тази новина! Като прочетох заглавието и помислих, че това се е случило в някоя цивилизована държава. За миг не си помислих, че е станало в България. С учудване разбрах че се е случило във Варна, браво на варненци. Значи все пак и в българите /поне в някои/ е останала човещина. Кученцата са много сладки. Дано си намерят хубав дом.
69
0
 
7
 
! Отговори
jan преди 12 години
стойке мъ ни тъй ли срам дъ пишиш тъй нигръмотну.Добре, че са спасени кученцата.
68
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, има добри сърца в нашата България! Беззащитните животинки са заникъде без такива хора.Бъдете живи и здрави!
67
1
 
22
 
! Отговори
ИТ преди 12 години
Спасиш ли животно,спасяваш себе си.Днес в къщи умря едно малко и палаво животно ,с което живяхме 5 години.Новината,че някъде другаде едни съвсем малки са ги спасили изтрива малко от тъгата ми.
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво ! За съжаление не можем да спасим всички нещастни душички по света.
65
1
 
4
 
! Отговори
stoika преди 12 години
mnogo zloben i mrasen narot sa navadi ,mi jivotnite po 4oveshtika imat ,zatui sa s nikoi ni sa razpravqm ,nishta
64
1
 
15
 
! Отговори
жени преди 12 години
Браво, браво, браво! Тук сме за да Ви пазим, спасяваме и обичаме! Вие сте ни спасението! Дано влезете в добри къщи и там да топлите замръзналите ни сърца!
63
0
 
1
 
! Отговори
stoika преди 12 години
da rumene ,izmitai sa sas celoto si simeistvo ,ima loksuzni kvartali ,tuka si jiveem samo normalni hora ,a ne izrudi
62
2
 
20
 
! Отговори
Любителка на БОК преди 12 години
Чудесно, радвам се за спасените кутрета. Но какво да правим с останалите стотици или хиляди захвърлени. Преди няколко дни открих едно такова захвърлено, много мъничко, може би на около месец и започнах да го храня. Не мога да го приютя, защото гледам две БОК и просто нямам възможност. Кутрето е момиченце и всеки ден, в определено време и нося храна там, където я намерих, а тя се радва и толкова щастлива ме посреща. Но какво бъдеще я чака, не ми се мисли...
61
2
 
3
 
! Отговори
stoika gergieva преди 12 години
imam pedese kotki v garsonierata,obi4am malkite gadinki,saseda rumen se ma palashi ama ne mu stiska,she mu izdera o4ite ,mirishilo ,4e i na mene ne mi mirishe,kat neshte da sa iznasq.tolkoz