Facebook обяви пускането на видеочат съвместно със Skype

Споразумението затвърждава ролята на социалната мрежа в глобален мащаб
Обновена: 7 юли 2011 07:00 | 6 юли 2011 21:53,
39
Facebook обяви пускането на видеочат съвместно със Skype
Марк Зукърбърг и Тони Бейтс по време на пресконференцията в централата на Facebook в Пало Алто, Калифорния. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Facebook ще интегрира видеоразговорите на Skype в рамките на услугите, които предлага съобщи Investor.bg.

Споразумението бе обявено от основателя и главен изпълнителен директор на Facebook, Марк Зукърбърг, в централата на компанията в Пало Алто, Калифорния.

То ще бетонира ролята на социалната мрежа като център за комуникации и ще задълбочи сътрудничеството й със софтуерния гигант Microsoft, който е в процес на придобиване на Skype за 8,5 млрд. долара.

Зукърбърг е заявил, че в момента Facebook има 750 млн. потребители. Новата услуга, която ще стартира незабавно, може да даде огромен тласък на Skype, който понастоящем се ползва редовно от 145 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
георгио преди 12 години
дори да не ползвам не се виждат :D
37
1
 
0
 
! Отговори
георгио преди 12 години
смотаният фейс не работи с новият интерфейс под Google chrom ... като си използвам увеличение на страницата ... не се виждат 1/4 от приятелите ми :)
36
1
 
1
 
! Отговори
георгио преди 12 години
в момента са 25 млн. къде ги видя тези 145/750 и тн :)
35
1
 
2
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
Шитбук !
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям праз! ще го преместя по този повод.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
31, националността не е произход, пич. Те и ромите, турци, арменците и евреите в България имат български паспорти, но не са етнически българи.
32
1
 
16
 
! Отговори
дрът пърч преди 12 години
Дядо ви едно време само във сурат тефтера сякаш е стоял ,я марш на нивата да копате кръндяци смрадливи ,ще ви дам аз едни чатове ,матове и шутове в ***
31
1
 
0
 
! Отговори
katia преди 12 години
до номер 15напълно те подкрепям !
30
7
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
ДО номер 11, Не са евреи! Единия е руснак, а другия американец.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дреме ми!
28
1
 
4
 
! Отговори
Кориас преди 12 години
Много фермери във фейсбук!!!!!!!.Хора спортувайте
27
7
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Във фейсбук съм само заради игричките. Нямам българи в приятели, за да не ги спамя с глупости. Поддържам около двеста души активно играещи това , което и аз и толкова. Адоните на скайп са изключени . Изобщо не ми трябва скайп във фейсбук и ако започне да ми пречи ще се изтиря акаунта.
26
4
 
2
 
! Отговори
out преди 12 години
фейсбуук se sledi ot milioni hora miliardi dolari a nie hranim toq mi6aviq a te izpolzvat kompromati sre6tu horata taka te znaqt koi kade i kakvo pravi фейсбуук zarazqva sveta a skype 6te bade savmesten s nego za da se kontrolirat razgovori i obajdaaniq e kakto se kazva 4estito ve4e 6te znaqt i koga hodim i do wc
25
1
 
4
 
! Отговори
KO KAZA преди 12 години
TOS ZUBARBIRT KAF E SMESHEN VE KAT NQKOI PLIH
24
5
 
27
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Не знам това дали некой ще го ползва. Повечето ползват фейсбуук само и единствено заради фермите си :D
23
2
 
7
 
! Отговори
К преди 12 години
Така е, оплашиха си се. Гугъл са сила в виртуалният свят - факт. НО, старата школа - Майкрософт до сега никога не е губила и трудно ще загуби.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
18, принципно може и евреи от България, но ще е хубаво, ако има и етнически българи участвали в направата на нещо такова. Ще е повод за гордост на хората, които имат българска идентичност (от друга страна ще е и повод за плюене, както за съжаление става понякога).
21
1
 
9
 
! Отговори
Cartman преди 12 години
Кога ще разберат хората че не е нужно да има конспирация. Хората сме алчни, когато може се краде. Крадат тираджиите и Министрите на ЕС. Не е нужна конспирация когато хората гледат да изкарат пари на чужд гръб, така са и Тия дето съчиняват Теории за Конспирации. Когато има балъци ще има и тарикати
20
6
 
16
 
! Отговори
Cartman преди 12 години
до 19, истината е че има много простаци който гледат Конспиративна Порно графия от замундата и си мислят, че знаят какво става в света...Това не са Ротшилдови, Илуминати, ЦРУ, Алекс Джоунс, Глен Бек и Най-Големио Прошарения Англичанин с Масоните извънземни Рептилоиди ...И наш бай *** гледа и си бей колко по-умен съм от съседите, тях ги мачкат илуминати а мен няма.А на края не е нужно да идва ЦРУ щом си имаме Цветан и Боко. И Нашите БКП изедници. Аман от Анти Еврейски конспирации...
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината за световната конспирация,фейсбук,смартфоните,марковите дрешки и други съвремени стоки и продукти:На нас българите ни дай некое лъскаво тилифонче,маркова дрешка,хубава кола и ако може хубава жена,за да показваме високо ниво и стандарт и кво повече ни требе.Лошото е,че всичко това требе некой да го произведе за да го имаме,щото ние нищо не произвеждаме,и тогава пак е ни е несгодно,че видиш ли другите кво правят и правят пари,пък ние не.