Айн цу цвайн цу доктор дрън!

Стоичков стана почетен доктор на Пловдивския университет
11 ное 2011 18:20, Екип на Dnes.bg
369

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единодушно Академичния съвет на университета трябва да си бият камшика и да си подадат оставките, ама вкупом. Щом Стоичков стана "доктор" и е критерий за акъл, направо могат да закрият Пловдивския университет. На какво ще научат студентите - да ритат топка, да псуват на майка или как некадърно се води национален отбор по футбол?
365
9
 
40
 
! Отговори
tuzarya преди 12 години
Ако не беше тъжно, щеше да е голям майтап - Ицо "майната" - доктор хонорис кауза!! Ха ха ха!! Ето заради такива издънки никой в белия свят не признава българското образавание! и тези смешници ще оценяват нашите деца?! какъв ще им е критерия?! Псуващия Христо стоичков ?! В никакъв случай!!!!!!!!!
364
11
 
32
 
! Отговори
USA преди 12 години
Bravo na Universiteta.Kogato kajem BG ,vsichki chuzdenci kazvat: aaaa ot tam e Stoichkov, a ne nyakoi svetovno neizvesten docent ili kakuv beshe tam.Mnogo dobre napravil sigurno prepodava oste v 10 Universitete.Tova za BG e normalno.
363
8
 
42
 
! Отговори
Цв.Цв.-Пъпеш преди 12 години
Христо Стоичков не е ***.Гарантирано от ГЕРБ!
362
8
 
39
 
! Отговори
do 330 преди 12 години
"Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката, образованието и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици"...I kam koe ot vsichktie se chisli Sotichkov?Uchen? Politik? Viden obshtestvenik?
361
9
 
38
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
до къде стигна България.Мен ме е срам вече да се нарека Българин.Какво става ,не мога да разбера.Пълна деградация на общество ценности .Тези доценти ли професори трябва да им се вземат титлите за тази подигравка с наградата която са връчили на един ритни топковец които не може дори правилно български да говори.Да свършва светът че както е тръгнало на Цар киро и корона ще му връчат.Тамплиери по телевизията дават окичени като на маскарад с тоги и кръстове.Опази боже България от първенющината
360
8
 
38
 
! Отговори
gosho преди 12 години
Супер!!Утре имаме лекция при въпросния еРЕКТОР на ПУ ... ще повдигнем въпроса колко кинти трябва да кихнем за да станем и ние доктори.
359
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toi si e uchen vav oblast futbol, a tova che PY go udostoqva s takava titla , qvno e zaslujil!
358
9
 
37
 
! Отговори
Rusi преди 12 години
Ето ти Нещастна Мила Моя Родино, как БЕЗУМИЕТО на РЕКТОРАТА на Висш Университет създаде ОРАЗЕЦА за КУЛТУРА в лицето на г-н Стойчков, Известен по света с Високото си ниво на ПРОСТОТИЯ. Така въпросният Велик Ритнитопковец за спонсорски заслуги ше се закичи с титлата "ДОКТОР" и ЩЕ СРАМИ ПО СВЕТА ОБРАЗОВАНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.Понеже титлата е почетна, а КЪДЕ Е ПОЧТЕННОСТТА- В СТОЙЧКОВ или в РЕКТОРА. СРАМ!!!!Е ако това не е корупция какво е?!
357
10
 
34
 
! Отговори
gotin преди 12 години
завистници такива-добре че има поне 2 женщини вкъщи да го уважават.вие не го "заслужавате"
356
8
 
35
 
! Отговори
Следва преди 12 години
Златната обувка за ректора на ПУ
355
8
 
34
 
! Отговори
gotin преди 12 години
хайде и на български------------------------аткуда накуда да не го наградят бе,на китайски ли да ви проговори,че да го признаете?
354
8
 
34
 
! Отговори
gotin преди 12 години
otkuda nakuda da ne go ndgradqt be?zavistnici-iskate i na kitaiski li da vi zagovori 4e da go priznaete?
353
9
 
44
 
! Отговори
Новата народна власт преди 12 години
Положението след 44та се повтаря. Нови и неуки селски тарикати и простаци вземат властта.
352
11
 
35
 
! Отговори
Черноризец Храбър преди 12 години
Ами след като Първанов зсипа *** и Пульо с десетки най-високи отличия орден "Стара планина,какво му е някакъв си ректор да дава почетни научни титли на ритнитопковци,пък макар това да е великият Христо Стоичков
351
9
 
41
 
! Отговори
преди 12 години
Остава да дадат почетни титли и на Ванко 1,Николета Лозанова,Валери Божинов,Златките ,Азис и всички знайни и незнайни простакеси и простаци,които вместо да са срам за нацията,са пример за подражание.Това даже при пигмеите го няма...Ето докъде я докарахме...:ѝ
350
8
 
48
 
! Отговори
Катя Стефанова преди 12 години
Срам за пловдивския университет-завършила съм същия.Как може на този полуграмотен човек да се присъжда научно звание. Срам,срам, срам... !Стоичков е един много добър футболист,но нищо друго.Не е умен дори за преподавател. Поздравявам този преподавател,че е напуснал този университет в знак на протест.Сигурно ректора на този университет е подмазвач на ГЕРБ и на Бойко Борисов- не се знае колко пари е получил за това.Нека с"чиста съвест"да си ги харчи.Затова много млади българи напущат България.
349
8
 
39
 
! Отговори
Arven преди 12 години
Да си известен и да те знае цял свят, и да си вкарвал голове, и печелил златни топки и прочие спортни отличия е едно, но да те титуловат за принос към науката - нещо коренно различно! Та тези, които смятат, че на Стоичков всяка титла му приляга, не е зле да поотворят книга или да поровят в интернет, ако им е по-лесно, и да се пообразоват що е това научна степен. Че на Стоичков не му стои добре D-r Honoris Causa, то е ясно. Но пък той какво е виновен...като му дават - взема:-)
348
10
 
52
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
С този позорен акт, не само, че се изсмяха в лицето на българина и на академичната общественост, а директно и се изхрачиха!?
347
8
 
40
 
! Отговори
Honoris Kauza преди 12 години
Драга редактор,Ас учи България. Дошъл научи образование - получи диплом. Учи топре.Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа - весник казва се двадесе четири часа.Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца - ас офца.Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре!На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!На трета пише пет. Прави пет.Почне пише всяка ден шес, шес. . . Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.Всяка ден дванадесе не може!Моли драга редактор,Драга редактор,нареди пише на хороскоп секс до две. По - вече цифра - НЕ!