Осуетили атентат срещу израелци в България!

В автобус с туристи е намерена бомба, гръмнаха израелски медии
Обновена: 9 яну 2012 14:49 | 9 яну 2012 07:18,
122
Осуетили атентат срещу израелци в България!
Снимка: Reuters

Миналия вторник в България е бил предотвратен атентат срещу израелски туристи, съобщи Франс прес, като се позова на израелската държавна телевизия. 

В автобус, с който израелски туристи трябвало да бъдат откарани от границата между България и Турция до един от българските зимни курорти, било намерено взривно устройство, съобщи телевизията. 

Според първите резултати от разследването взривното устройство било поставено в автобуса през нощта срещу вторник. Шофьорът бил разпитан от полицията. Според телевизията в някои от българските зимни курорти, посещавани от израелски туристи, били изпратени подсилени екипи на службите за сигурност. 

Още по темата

Военният коментатор на телевизията изтъкна възможността атентатът да е бил подготвен във връзка с четвъртата годишнина от убийството в Дамаск на Имад Мугние, един от създателите на военната структура на ливанската ислямистка организация Хизбула. Хизбула обвинява Израел за убийството на Мугние, предаде АФП.

Преди дни израелски медии съобщиха за възможни терористични нападения срещу израелски граждани у нас и по-специално на летище "София". Българските власти обаче бяха категорични, че няма информация по линия на специалните служби за евентуални атаки у нас.

Българските медии също съобщиха за намерен подозрителен пакет в автобус с израелски туристи, но информация за бомба в него нямаше. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
kamadev8 преди 11 години
sega bocko trebe da im navre diunerite na arabite v temno mesto
114
3
 
0
 
! Отговори
анти авремин преди 12 години
ДГД евреи, мангсти и мургавелите.
113
1
 
0
 
! Отговори
Месия- стар евреин преди 12 години
Самата *** мешиах е срязала червения кабел...
112
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тва са некви измишльотини, саркози е сънувал кошмари, нали и той е от това потеклокво ше стане ако бнт съобщи че същото се е случило на еврейски туристи пред айфеловата кула, *** доказвай после че не е така
111
1
 
0
 
! Отговори
според мен пък преди 12 години
тея се сбъркаха
110
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казвате "мръсни евреи", а вие да не би да сте чисти българи. Бас държа, че ако повечето коментирали се изследват ще излязят с хунско, куманско, гагаузко, сердийско, одриско, а някои дори с *** ДНК в себе си. Какви българи, като от прабългарите е останало почти само името?
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много скъпи ни излизат тия туристи.Абе не стига, че са дошли в тази смотана забравена от бога, огрухана и въшлива ***, пък и се назландисваш. Дано туризмът ни претърпи крах, като не ти е важен да те видя тогава! То и без това малко са лудите, които ще предпочетат БГ пред една Италия, Гърция, Френска Ривиера, Испания, Словения и дори Хърватска.
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво против имате евреите, може би, че разбират повече от бизнес и знаят от къде да пестят и са разумни ли? Докато някои "истински" българи само пилеят и малкото пари, които изкарат по кръчми и *** баш като ***, а после реват по форумите как нямат пари. А за интернета и компютъра как имаш пари?
107
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Антисемитъци прости! За малко арабелите да взривят автобус на територията на България, да загинат може би невинни Българи (да пази Б-г), а вие, простакели загубени, продължавате да плюете по Евреите. Няма такива *** просто.... Направо ме смайвате някой път колко не знаете къде се намирате. Язък че сте Българи и сте бъдещето на нацията, *** ***..
106
13
 
8
 
! Отговори
българин преди 12 години
Еврейски гадове,всичките да ви изтрепят дано!!!!
105
1
 
4
 
! Отговори
. преди 12 години
Г Л У П О С Т И.....
104
0
 
5
 
! Отговори
кмхб преди 12 години
Хаха тоя сериал спрях да го гледам :),аре
103
2
 
3
 
! Отговори
Замислен преди 12 години
Тук чета много коментари. Кои конспиративни,кои обвинителни. И все пак след толкова обвинения към евреите пак им правите евала ,като пишете толккова за тях . Заслужават ли да се говори за тях ?!?!?!?!?
102
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нима има нормален човек който да отрича Холокоста
101
0
 
1
 
! Отговори
ДС-бар до 99 преди 12 години
Конспиративните теории са теории,като всички други!Не бързай с отхвърлянето,те не са случайни,а повечко мисли!Луди "за" и "против"-наспорил Господ!-но ти не си луд,нали!?:)
100
3
 
3
 
! Отговори
До 99 преди 12 години
Ало конспиративния сега *** и с купи книгата на алфред лилиентал чист евреин от семейство на равини "Израел на каква цена " и я прочети се едно знаеш нещо повече от него имаше над 200 гостина рожденния му ден само от израел а същите неща ги твърдеше и равина който отиде на среща с ахмединеджаб за конференцията наречена "Холокоста измамата на 20 век"да не и ти като древно заветния исав да си се продал за паница леща.Сигурен ли си че не е неква схема за да върнат туристите и да отидат на другаде
99
6
 
15
 
! Отговори
Пффф преди 12 години
НЕ ВЯРВАМ НА ГЛУПОСТИТЕ ВИ ЕВРЕИ СКАПАНИ !!!!
98
3
 
2
 
! Отговори
arabin do 85 преди 12 години
*** hic li ne si vidql kakvo pravqt izreelskite voyski kak ubivat deca za tqh si vtrostepenen covek zostoto nesi ot tqh trqbva da gi n...ma tozi svqt hay hi....er
97
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова зор заради един автобус туристи. Заради 30 туриста трябва да се вземат мерки като за олимпийски игри. Много скъпи ни излизат тия туристи.
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сложил съм бъди спокоен, но ми е писнало от конспиративните теории на някои тук .