Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
627
0
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
ei samo balgaria ne marda ,darjava ot tikvenici sabrani ot kol i vaje kragli *** .
626
0
 
2
 
! Отговори
Просто селянин преди 12 години
Проблема само , че паржолките са телешки . По добре е телешки и свински така има някак си баланс и се обхваща цялото поголовие кучета живеещи на този кръстопът носещ гордото име България .
625
0
 
3
 
! Отговори
Уха преди 12 години
Крайно време е всички ние да коментираме ББ.Ако медиите наистина са 4-та власт да престанат да дават неговите изяви! Това ще бъде най голямото му наказание, да не е в полезрението на хората и да не може да говори от 1 лице единствено число. Ясно е колко е политик и дипломат както и цялото правителство. Мисля, че на всички стана ясно какви са му възможностите като оратор, политик и дипломат-0!
624
0
 
7
 
! Отговори
Боко идиот и половин преди 12 години
Първо близките на убитото момиченце трябвало да се извинят на МВР,мн добре си били свършили работата,да бе да,тоя ако се е самоубил аз съм трамвай.А и от първия ден да знаят,че момичето е убито,а да мълчат 72 дни докато не се "самоубие" в кавички някой..идиотщина.И тези скърбящи хора за момичето да се извиняват защото са казали,че МВР не си вършат както трябва работата,което си е очевидно самата истина..колко е нагъл,стана премиер и се помисли за велик.А после и пържолките,пълен *** е Боко.
623
1
 
6
 
! Отговори
СамоЛижеГ*зъНаУорлик преди 12 години
Това американско куче,Боко тиквеника,явно само за *** на *** на Уорлик става.Като премиер е пълна дупка.
622
0
 
8
 
! Отговори
Срам и позор преди 12 години
Срам и позор за нацията е тоя ***!Никаква човечност,след такова нещо така да се хили и да пуска такива шеги си е направо подигравка с близките на момичето,а и не само,подигравка е с българския народ,който не го е избрал да ни излага всеки ден със глупостите си.Първо се ***,а после някой като му шепне,че се е наакал се извинява..срам Бойко,срам си ти за нас.
621
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали точно вие си искахте "Новият Тошо" да ви управлява?Сърбайте му попарата сега,смешници,и се гответе да ви оправи следващия нов ГОЛЯМ ПРОЕКТ който са ви приготвили ДРУГАРИТЕ!
620
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук някои хора ще се задавят в собствената си злоба,омраза,зарежете компютъра и ходете да бачкате!
619
0
 
6
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Е па са па Федката е порачител кои да е?Кои чакате та го не заклучите у панделата тая жмуда тои ги е подучил теяа помияари да отвличат,ама не тои даде коледни помощи на шефа на пернишкото РПУ тои е от добрите,наше момче нема да го бараме,а Боко И Цоко са яасни-хора с бедно детство само за яадене си мислят и за паржоли............
618
2
 
7
 
! Отговори
DO KGB преди 12 години
***!!!!!!!!!!!ЗА КАКВО ГОВОРИМ ТИ,КАКВО ГОВОРИШ,Я ТИХО ТАМ *** ТАКЪВ11111
617
10
 
3
 
! Отговори
KBG преди 12 години
PROST NAROD,SLABA DARJAVA!!! Na vas nekadarnici koito samo pluete tuk po forumite, ia kato mnogo znaete mi otgovorete, koi spored vas triabva da bade primier na Balgaria za da vi napravi po rabotlivi, po predpreemchivi, po korektni? Za vashata nakadranost i neuspehi, razbira se che niakoi drug triabva da vi e vinoven!!Vsashtnos, setih se!! Na vas vi triabva despot koito da vi zatvori lainianite usti i da vi napomni kak sa jiviali vashite roditeli po vreme na komunizma kadeto nikoi niamashe prava
616
1
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Трябваше да видите,ако беше заровен някой *** тогава,как щеше да говори,то щеше да съчувства,то помощи веднага за семейството,за целия квартал нов път,нова канализация..а,сега само някакви 3,4 пържоли за кучето ....***,***,***.
615
4
 
33
 
! Отговори
Джони преди 12 години
Такава простащина,че нямам думи.Във всяка нормална държава тоя наглец щяха да го изритат с шутове.
614
1
 
46
 
! Отговори
Ruja преди 12 години
Безпардонна, чудовищна циничност, извираща от безкрайна, отчайваща и смазваща простотия!Светла му памет на детето!
613
2
 
33
 
! Отговори
123 преди 12 години
Да не забравя Премиера да почерпи и родителите с пържоли!? Егати кретена:(
612
2
 
12
 
! Отговори
realist преди 12 години
Добре, че тоя Чочо не е застрелял някой полицай, че тогава не ми се мисли какво щеше да стане, за кого щеше да има пържолки. Безочието ви няма край, а какво работи полицията се вижда добре. Битовата престъпност расте всеки ден, бруталните престъпления не намаляват.
611
3
 
41
 
! Отговори
..... преди 12 години
Те такъв *** за премиер досега не сме имали - крадци и лъжци - бол, ама *** за сефте - тоя въобще мисли ли като говори - хората са казали "брой до 3 преди да кажеш нещо" - *** и ***.
610
1
 
50
 
! Отговори
Това не е нормално преди 12 години
Гледах и слушах снощи по новините изказването на премиера по случя и мога само да кажа:Грозно, цинично и просташко. За Бога хора, та той дори се смееше!!
609
1
 
26
 
! Отговори
Боко Пържолата преди 12 години
Веднага по 2 пържоли и за полицаите самоУБИЛИ заподозряния, добра работа другари....
608
4
 
18
 
! Отговори
Дейвид Камерън - ВВС преди 12 години
Тази държава ни дава Меркел за пример, но моля бъдете търпеливи има и още! Да видим и техните политици, тези които са сътворили тази чутовна макроикономическа финансова стабилност с цената на мизерията и безпътицата на собственият си народ. Кои са те и как са успели? Не ще се впускам в прекомерни детайли, как тази държава е била разграбена, а икономиката и разпродадена на безценица по времето на така наречената демократизация, или как политиците и трупат капитали като консултанти спомагащи разграбването на страната им от различни сенчести офшорни групировки. Консултантските услуги в момента там са на мода сред политическата класа. Ще си позволя само да коментирам настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност. Не са един или два дипломатическите доклади и други анализи, в които има податки относно участието на настоящият им премиер в трафик на наркотици и друга престъпна дейност. Наскоро в България избухна скандал заради записи уличаващи премиера им в покровителство над отделни бизнесмени, чрез възпрепятстване на държавните служители да си вършат работата и пряко нареждане да прекратят разследването си относно определен бизнесмен, който скоро след огласяването на записите почина. В записите изплуваха имената и на други политици от управляващата партия опитващи се и успяващи да кадруват използвайки именно своята моментна властова позиция. Не случайно България, както споменах, е най-корумпираната държава в Европа. Към това ли трябва да се стремим?Този пример, г-жо Меркел, който вие ни дадохте е лош, глупав, недомислен и опасен. Опасен за Съюза, за обществото, за европейските ценности и морал, за стремежите и основните идеи залегнали в устоите на създаването на Евросъюза. И така да обобщим, имаме за пример държава с добри моментни финансови макроикономически показатели, постигнати благодарение мизерията, неграмотността, апатията и моралният упадък на обществото; и корупцията, грабителството, безнаказаността и огромната наглост на политиците им, което при един задълбочен анализ се вижда, че води към заличаване на държавността, срутване на икономиката и унищожаване на нацията. Това ще бъдат дългосрочните резултати от тази прехвалена макроикономическа стабилност, постигната чрез горе описаните методи. Е г-жо Меркел, това аз като премиер на една държава като Великобритания, не бих могъл да приема, защото звучи налудничаво.