Дим Дуков на апаратно дишане след операция

Дуков е претърпял още две допълнителни интервенции
Обновена: 30 яну 2012 22:24 | 30 яну 2012 22:22, Миглена Иванова
194
Дим Дуков на апаратно дишане след операция
Снимка: Булфото

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: Дим Дуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неприятна работа, дано прескочи трапа човека и да се оправи !
137
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, сериозно ли една от най-коментираните теми във форума е заболяването на този лентяй с псевдоексцентрични житейски проявления. Оставете човека да се лекува и дано се оправи, защото е много млад. Нашето гражданско съзнание обаче трябва да е насочено към злободневните теми в обществото. Ужасно е да изпаднеш в състоянието на Дуков, не виждам какво има да кажем повече относно това.
136
5
 
1
 
! Отговори
69-96 преди 12 години
А хетеро операция ще му правите ли? Като гледам май вече е късно...
135
5
 
3
 
! Отговори
YYY преди 12 години
ЕХ ТО СПИНА НЕ ПОВТАРЯ
134
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Педерастите управляват България по щатски модел
133
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Енергията от споделената глупост тук, би стигнала за покриване на енергийните нужди на цял град в тези студове!
132
5
 
3
 
! Отговори
до 177 преди 12 години
Не са учудвай,това не са хора това комунделници с бетонирани мозъчета!
131
2
 
2
 
! Отговори
васко преди 12 години
според мене е бил обид ама знае ли човек какво може да му се случи в нашата даржава
130
7
 
11
 
! Отговори
освободител преди 12 години
е ко да го жалим точно пък тоя не мога да разбера та чак и голяма новина тука и спорите ,колко обикновени хора лежат в болница в същи час и берат душа , а тука за една *** ша се избиете
129
1
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Не зная, по какъв повод са се наложили хирургичните интервенции на коремната стена, но дано прескочи трапа и се оправи. Лекарите пак са се показали немарливи, хем му били познати... Егати здравеопазването.
128
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
На земята бяха съборени няколко колеги, в снега се изтъркаляха и няколко микрофона. Безпрецедентното отношение на висшия духовник и армията му от гардове възмути част от гилдията. Стига бе, и Бойко Борисов не е пазен така. От какво се страхува Николай? Защо му е тая охрана? Пази се от миряните, или от опасните художници, които инициираха подписка срещу тапетите в Св. Марина? Владиката направи невиждана мобилизация, която по наша информация е продължила цели десет дни. Под тепетата за днешната поучителна литургия, чиято цел бе да се запушат устите на участвалите в подписката за съхранение на храмовете вече над 700 души, се изсипаха десетки автобуси от всички краища на най-голямата у нас епархия. Няколко буса дойдоха дори от Велико Търново. На входа на Св. Марина фейс контрол играеха годзилите на Николай със слушалки в ушите.
127
3
 
39
 
! Отговори
me преди 12 години
Горкичкият, дано да се оправи. Не съм му фенка, но такива усложнения след планирани операции са много гадниА към всички хейтъри - как не ви е срам! Става въпрос за състояние на живот и смърт. Кои сте вие, че да пожелавате на някого смъртта и давате ли си сметка, че така го пожелавате и на себе си? Не мога да си представя колко *** има из тия форуми, дето влизат, виждат, че някой бере душа в болницата и му пожелават най-лошото, просто ей така, от скука. Не се заблуждавайте, вие не сте хора!
126
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е па голямо важно.Къв е тоя?Колко хора са на командно дишане,пък не им пишат имената.
125
6
 
6
 
! Отговори
Отец Презкурий преди 12 години
Ще го канонизираме!
124
8
 
4
 
! Отговори
Ботьов преди 12 години
Бог не наказва когото мрази!
123
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До вярващия в хармонията!Докато пътували във влака, един младеж наперено обяснявал на един свещеник, че неговият господ бил пълна измислица и небивалица. Попът само слушал и не влизал в спор. Когато слезнали от влака, черна котка им пресякла пътя на перона и младежът се стреснал и казал, че днес няма да му върви.. "Ааа", казал попът, "значи ти не вярваш в Господ, а в черни котки вярваш!" и си продължил по пътя... Та така с вашата хармония.
122
18
 
6
 
! Отговори
иво преди 12 години
винаги съм се възхищавал на такива хора като Дим, които са се реализирали в църквата, и в реалния живот. За мене той е велик шоумен.
121
10
 
4
 
! Отговори
а.с преди 12 години
Дедо,ако господ съществуваше както го описва църквата,като безгрешен,нямаше да има ***,нямаше да има ***.Нали те са негови чеда според теб.На това ли да науча дацата си.Че господ е велик.ами като ме питат зашо умират милиони хора по света.защо позволява да се гаврят с деца.Какво да им кажа.вярвайте.нелогично е!
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми Бог явно е решил да го вразуми.Откровен гей стана първо монах в БПЦ (синода на Максим), след това стана епископ в един от старостилните синоди на Гърция.Остава въпроса как от синода на Максим и от онзи синод в Гърция са го приели при положение, че тоя се хвали с това , че е гей?От старостилните синоди в Гърция само един е здрав.А за новостилците на Максим няма какво да говорим.
119
10
 
5
 
! Отговори
до малена преди 12 години
Това че е по добре,да си осиновят дето,хомосексуална двяойка от колкото да отрасне в дом за сираци.И не ми излизай с номера че то после също ще е хомосексуално.Защото предполагам че много добре знаеш,че 90% от хомосексуалните са отраснали в хетеросексуални двойки.!