Бойко - бандит, стига геноцид!

Стотици хора излязоха на протести в страната срещу безобразията в БГ
Обновена: 17 мар 2012 18:53 | 17 мар 2012 18:51,
1021
Бойко - бандит, стига геноцид!
Снимка: БТА

Стотици хора в страната излязоха на протест срещу „безобразията в държавата”. Протести имаше в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Добрич, Пазарджик, Благоевград, Силистра.

Проявата беше организирана във Facebook и обявена обявена като общонационален протест срещу безочливото поведение на българските политици към своя народ през последните 23 години.

Исканията на протестиращите бяха разнообразни - от премахване на монополите, през адекватна образователна система, граждански контрол върху съдебната, изпълнителната и законодателната власт, до забрана на добива на шистов газа и споразумението АСТА.

В Пловдив протестното шествие се огласяше с викове  “Бойко - бандит, стига геноцид”. Демонстантите тръгнаха от площад “Съединение” и преминаха по главната улица на града. 

Около 150 души "избухнаха" във Варна срещу безобразията в България в последните 23 години. Всеки защитаваше своя кауза, но хората бяха обединени от нетърпимостта и решимостта да настъпят промени в страната.

На митинга в морската столица излязоха варненци от различни възрасти и с противоположни възгледи.

Някои от протестиращите призоваха за връщане на комунизма, други не искаха да чуят за това, трети пък  се обявиха срещу изсичането на горите, добива и проучванията за шистов газ. Имаше и такива, които са недоволни от правителството и местното управление. Всички обаче бяха единодушни, че в България и Варна трябва да се създаде по-добър и приятен живот за хората.

В Бургас десетки хора също протестираха срещу "безчинствата" в страната. 

Андрей Андреев, който се представи от групата на Анонимните в България, каза, че всички протестиращи са анонимни, защото политиците и управниците гледали на тях като гласоподаватели и като хора, от които само могат да вземат данъците си, без нищо да им дават.

„Обявяваме се против тяхното управление и безобразията, които направиха през последните 22 години. Искаме да им бъде потърсена съдебна отговорност, да бъдат махнати от НС, и народът да избере чрез пряка демокрация хората, които да го представляват", настоя Андреев. 

По думите му предстоят още протести.  Демонстрациите вероятно ще има 31 март, а както и на 1 май - Денят на труда. 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1021
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
821
1
 
1
 
! Отговори
DURO преди 11 години
DA TI DIGNAT KRAKATA KATO NA JENA
820
1
 
0
 
! Отговори
Mihail преди 12 години
ЕТО ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА............................ ТЕ ЯВНО НЯМА ДА СПРАТ. ЯВНО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ АВГУСТО ПИНОЧЕТ ЗА ДА НИ ПООПРАВИ ДЪРЖАВИЦАТА .... vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4658811
819
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коментирайте,защо протестите срещу Б.Борисов на 17.03.2012г. бяха покрити с покривалото на информационото затъмнене.Нито в печата,нито в телевизията и радиото бяха отразени тези протести.Само сайта на Dnes.bg. има смелостта да съобщи за тези събития.Това ли е демокрацията ни?
818
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАПОЧВА СЕ!!!!!!!!!!!!!!!БРАВО НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ!!!!ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА Е ТАКА ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!!!!!
817
7
 
6
 
! Отговори
Чичо Шамар преди 12 години
Само бой на тези гадове , които пречат на нашата партия да управлява !Ще вдигнем яйцата 1 лев , агнешкото 20 лева бензина 3 лева .
816
1
 
2
 
! Отговори
bai ILIA преди 12 години
eeee.... dokato se seti balgarina da protestira 6te se izrediat dosta dosta pravitelstva, ne e lud toia koito iade banicata a toia koito ia dava zatova ili na sta4ki ili izhodite sa dva: TERMINAL 1 Y TERMINAL 2 na leti6teto.
815
2
 
0
 
! Отговори
pora4kata BG преди 12 години
Koi pora4a PROEKTA ##VAZRODITELEN PROZES## ruskata KGB ili Ameríkanci i do den dne6en nema otgovor pak TOP CEKRET
814
2
 
5
 
! Отговори
емили преди 12 години
Трябва да се опитаме да се отървем от нацистите и скиновете от протестите, ако искаме да бъдем с обществото. !! Абсурд е масовото им присъствие сред тези, които настояват за повече демокрация. Те не искат демокрация, а диктатура, същите като болшевиките. Присъствието им отблъсква хората и маргинализира протеста.
813
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ABE HORA V KOI SVQT JIVEETE DAITE DA POGOVORIM ZA KIM KARDASHIAN OSTAVETE TEZI VRELI_NEKIPELI
812
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NWO
811
36
 
3
 
! Отговори
добри преди 12 години
Не мога да повярвам колко заблудени хора има в тая държава!- Кажете ми КОЙ (конкретно име) трябва да дойде на власт и какво ще направи повече от ГЕРБ? Явно ви харесва да ви лъжат и грабят! Толкова ли не ви стигна 20 години?Просто не мога да повярвам колко заблудени хора има... Разберете, че от днес за утре нищо не става! От това, което правим днес зависи как ще живеят децата ни, както ние берем плодовете на действията на нашите родители - това е!
810
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изберете пак червени сини жълти и пембени!Едни и същи марионетки и *** на господарите на света!Бойко както и всички останали са само изпълнители , кукли на конци. Има над тях скрити зад завесата които диктуват геноцида и безчинствата в БГ...
809
3
 
24
 
! Отговори
57 преди 12 години
Не го обиждайте Бойко просто му палете по една свещ и се молете по- бързо да изчезва след това бившите му приятелчета много бързо ще го оправят.
808
6
 
2
 
! Отговори
х преди 12 години
е sega li go razbrahte tipanari.samo znaete da se oplakvate i pluete vseki i vsi4ko.
807
19
 
10
 
! Отговори
еленко преди 12 години
Волен Сидеров премиер! Само той може да защити българските интереси и да ни се вдигне поне малко стандарта ! Казва че ще го направи като национализира ЕОН ЧЕЗ ЕВН и много други смислени инициативи за да може да си върнем България...А и на никой не цепи басма!!! Щом на Уорлик му каза да плати за това че американците ползват бази у нас.Кой друг ще го направи като всички други са *** на американците а те от своя страна допринесоха за днешното цветущо положение на България и почти целия свят.
806
3
 
16
 
! Отговори
Mihail преди 12 години
Писна ни от МУТРИ от МАФИЯ от *** и от всички останали партий. Да си заминават всички до един. Не искаме за никои да гласуваме. Дано да си изберем сами някоя партия от честни и обичащи България хора които да работят за държавата и народа. А ДОТОГАВА ЯКО НА ПРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА ДОРИ И НА РАБОТА НЯМА ДА ОТИДА ЗА ДА СЪМ НА УЛИЦАТА ЗАЩОТО ЩЕ СМЕ ПО МАЛКО С 1 ЧОВЕК И ДАНО ВСИЧКИ НЕ ОТИДАТ НА РАБОТА И СА НА УЛИЦАТА ДА БЪДЕМ 50 000 АКО МОЖЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ТА ДА ВИДИМ ТОГАВА КАК ЩЕ НИ ОТРАЗЯТ МЕДИЙТЕ
805
8
 
5
 
! Отговори
Партенки от посерано преди 12 години
Коментарите тук са повече от протестиращите..........
804
4
 
11
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Добре, че във Варна излезе агитката на Спартак, че да се чуе нещо за безобразията и в местната власт!Цялата държава е пълен леш обаче...зле, по-зле, най-зле, България!
803
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ГЕРБерастчета в тоя форума , са толкова *** и зациклили *** , разсъждават като стари партизани : " Който не е с Бойко , е против Бойко "
802
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МУТРАТА СЪС ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ *** - НА КОЛА НА МЪЧЕНИЕТО!