Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prost narod maiko da gniete v ada dano tiq kadeto obijdat tova prekrasno slunce tozi ot gore gleda i nqma davinagi da pribira prekrasnite hora vreme e da po4ne da si pribira versiite zlobni hora ne6tastnici ne zabravqite 4e i vie vse nqkoga 6te imate deca ili moje bi imate gospod da pazi va6ite no neka gi opazi.........
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
izrooooooooooooooooooood pri neq da otide6
160
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хиляди коментари се изписаха, някои от тях ужасяващи /не им прави чест/, но за съжаление си е отишъл еднин КРАСИВ и ТАЛАНТЛИВ човек, който прослави отново нашата държава за пореден път по този злощастен начин. Защо сега трябваше да научим, че такива хора се раждат в България и отиват в Америка да им даде шанс да развият възможностите си. Това прекрасно дете е тръгнало от нашата държава за да го види целият свят, че макар родило се в малка държава има смелостта да докаже че МОЖЕ и е една страхотна балерина. За жалост не успяхме да видим нейният възход. Не и беше дадена тази възможност. Нека почива в мир и там където е сега има възмездие. Пожелавам много сили на милата и майка и цялото семейство, да се радват тези родители че са създали и възпитали човек с достойнство.
159
0
 
0
 
! Отговори
Момиче преди 12 години
Моля АДМИНИСТРАТОРИТЕ да изтрият неуместните постове! РОДИТЕЛИТЕ ЧЕТАТ ТОВА! Подобни изказвания са ПРЕСТЪПНИ. След като има ***, които не могат да уважат нито паметта на едно прекрасно момиче, нито болката на близките, затворете темата!!!
158
1
 
3
 
! Отговори
Stan преди 12 години
Chulev, Chulev ma si prost kato ***, kolko jalki i sme6ni sa stanali balgarite, kakvi prostoii samo se redqt tuk, a deteto go nqma. Zatova ste v Bulgariq i 6te si izgniiete tam !!!!!
157
3
 
2
 
! Отговори
den haag преди 12 години
Имам чувство , че тези които пишат глупости са *** или ***, с цел да оплюят българите.
156
2
 
4
 
! Отговори
байо от село преди 12 години
За писачите по-долу :Ей,нерези ,огънят гори далеч от дома ви ,затова знаете много да лаете.
155
2
 
6
 
! Отговори
Момиче преди 12 години
Явно няма кой да спре лудите неосъществени мъже. Недостойни сте да я гледате дори, гнусни червеи! Това е гавра с паметта на момичето, изтрийте ги най-после тези постове и ако трябва затворете темата!Този свят не може да търпи съвършенство, може би затова Бог прибира ангелите при себе си.
154
1
 
15
 
! Отговори
Вал преди 12 години
Не прави чест на журналистите да пишат , че родителите са взели решение да спрат поддържащтата дишането апаратура това не е вярно ! Аз бях там тя почина към 7 сутринта, пулса и спадна до 30 след което на монитора се показа права линия. Родителите са съкрушени и всички вие които пишете глупости си помислете как бихте се чъвствали ако това дете беше вашето ?Изключително талантливо , умно и красиво дете, бог да я прости!
153
1
 
19
 
! Отговори
Данчо преди 12 години
Ей,***!Млада жена,Българка!Какви ги ръсите,*** недоносена!Жалко!!!!Мир на праха и.
152
16
 
1
 
! Отговори
еню преди 12 години
дано *** мине с условна присъда, сигурно не му е харесало как духа и затова я е сгазил!
151
1
 
8
 
! Отговори
? преди 12 години
Ако не си осъзнал глупостта си...то си поредния жалък "елемент"! МИР НА ПРАХА И!
150
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от къде е имала пари за ресторант?
149
2
 
25
 
! Отговори
nekoisi преди 12 години
cheta tuka vikam si ebasimuchno mi e za Bulgaria iskam da se vurnano kato cheta tuka..............i vijdam kvo?zavistliv pluesht po tragediata na horata ***.....za jalost 80 % ot stranata e naselena s takuv tip boklukmalko dobri hora ostanahadam mai nema da se vurna
148
4
 
53
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Жалко за красивото дете. Съчувствам на близките и. Като видях гнусната черна мутра на ***, който я е убил си помислих, че на маймуните не трябва да се дават каквито и да било права - дори и шофьорски. Трябваше да си останат роби.На плювалниците по доли ще кажа само, че това е бяло, красиво българско дете принудено от условията в България да търси препитание и реализация в чужбина. Жалко, че младежите ни ни напускат а тук остават само чалгари, мутри и ***.
147
1
 
32
 
! Отговори
Цонева преди 12 години
Засрамете се,не завиждайте,дори и да е танцувала - какво от това-икарва пари за да учи.Не всички българки са ку.ви.А Вие големите български мъже къде сте да начертаете за кадърните жени по-друг,по-добър живот или само си чешете езиците и чакате жените да ви хранят,слогуват! Болно ми е ,че има такава злоба,завист и умраза към успелите,талантливи българи. вместо да пишете глупости,помислете за един угаснал млад живот и за родителите й.Почивай в мир мило дете,дано си в по добър свят и танцувай!
146
0
 
1
 
! Отговори
до Чулев преди 12 години
Защо ? На колко си години ...не че има значение....
145
2
 
7
 
! Отговори
dindonkas преди 12 години
smurt za izrodaaaaaaaaaaaaaaa
144
4
 
1
 
! Отговори
БГ-съдия преди 12 години
Да идва да го съдя аз. Половин милион за мен и близките на сгазения плащат за потрошките на колата! и нещо за адвокати и следователи де... само бедните лежат по затворите
143
4
 
10
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Защо не пишете в България как олигархията гази наред българските работници като Рая, милицията на Цецо Крадецо и Лумрен Петкоф Запалката има инструкции ако станат протести като в Сирия да се изкара цялата военна техника е българите да бъдат смачкани като рая. Време е да им потърсим сметката на олигарсите в България - с чия протекция и подкрепа се източва държавата - защо вдигнаха цените с над 30% за една зима цената на бензина за да може да се пълни джоба на Валентин Златен и кръга Си Банкя . Трябва референдум до НАТО и ЕС за военна намеса в България като основание финансов геноцид. Нека им дойде като гръм от ясно небе на заптиетата олигарси и техните марионетки като Бойко Тиквата от Си Банкя. Ако се направи такъв граждански инициаран референдум за военна намеса да им дадем само съдебната власт милицията и ВКР частично отказване от суверинитет в полза на демократичен алианс Англия,Франция и Германия. Гарантирано след няколко месеца бензина ще е 1 евро а заплатите от 1000 до 2000евро а цените ще бъдат намалени понеже спекулантите олигарси ще бъдат наказани и обесени като Садам Хюсеин и Кадафи!