Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
3
 
! Отговори
До Чулев преди 12 години
Голям *** си. Ако можеш да се видиш отстрани - ще се намразиш.
141
1
 
3
 
! Отговори
Чулев преди 12 години
Ivanova права си извинявам се!Може и да не е така като съм го написал, само предполагам.Наистина се извинявам беше гадно :(
140
22
 
6
 
! Отговори
Чулев преди 12 години
Забравих да ви кажа-какво толкова се палите, че някакъв *** я прегазил! 100% си е лягала с *** за пари и със стари евреи!П.С.: нямам нищо против евреите за мен са нормални хора ,но просто нали на псевдо патриотите все те са им виновни и докато се плюят по форумите доста така наречени българки спят с тях за пари и после викате, че евреите са виновни за това, че били ***?!!!Патриот съм и има много свестни български момичета, но има и много ***, това е истината!
139
24
 
9
 
! Отговори
Чулев преди 12 години
1. Колко и кои родители честни и работещи могат да си позволят децата им да учат в САЩ? Въпрос с повишена трудност нали така?2.На този свят случайни неща няма и най-често децата плащат за грешките на родителите си.3.Бог да го прости момичето, но нали се сещате с какво се е занимавал като танцьорка на частни партита. И вярвайте ми е правила много неща освен танците, поне по мои наблюдения с какво се занимават допълнително "частните танцьорки"!4.Сега ме псувайте колкото искате!
138
4
 
3
 
! Отговори
redordead преди 12 години
Шефкет Чападжиев е най-успелият български бизнесмен в Америка. Преди повече от половин век пристига в САЩ със 75 цента в джоба. Работи като сервитьор, а по-късно успява да развие печатарски бизнес, с който изкарва първия си милион.има и други, няма сега да ги ровя вместо теб, това че е успял, не означава, че името му трябва да е известно...
137
1
 
3
 
! Отговори
Ils до 150 преди 12 години
Има такива хора, които се справят добре в САЩ. А що се отнася до престъпленията извършени от българи, нали ти е ясно че от потъващ кораб първо се изнасят мишките, така е с всяка страна, затова като дойдат чужденци тука и правят всякакви золуми.
136
2
 
6
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Така, че 145 запази си мнението за себе си. Момичето се е връщало след като е излязло с приятели на ресторант. Горкото момиче.
135
5
 
9
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
ТИ знаеш ли колко успели българи има в америка, особено в софтуерния бизнес, знаеш ли колко българи работят в супер престижни университети и са ръководители на лаборатории?дай имена де !!! давай !май сте известни само с източването на банкомати ,фалшиви кредитни карти ,*** ,проституция ,пренасяне на наркотици от Бразили и все подобни неща . ще ме оспориш ли ?
134
1
 
1
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Не е задължително *** да имат белезникав цвят на кожата, съседите на село са ***, а едната им дъщеря даже има естествено рус цвят на косата - предполагам от повтарящи се еднакви гени т.е. роднинска връзка. Пък и като се спука презерватива по време на "работа" или още по-лошо като не се използва такъв, да не би да тръгне да търси бащата за издръжка ( ако можеше щяха ).
133
3
 
4
 
! Отговори
redordead преди 12 години
кофти случка...Ден Хааг, абе ***, каква мечта бе? Да отидещ и да береш долари от дърветата ли искаш? ТИ знаеш ли колко успели българи има в америка, особено в софтуерния бизнес, знаеш ли колко българи работят в супер престижни университети и са ръководители на лаборатории?ТИ какво разбираш под мечта? Да живее в имение за 100 милиона долара и да кара кола със златни джанти ли?Бригадира ти каза право - има много по-голямшанс тук да те малтретират на рботното място, отколкото в щатите...
132
1
 
9
 
! Отговори
чужденец до 146 преди 12 години
защо тогава тука в Белгия проститутките българки са бели ? може би очите ми изневеряват или как става така
131
2
 
6
 
! Отговори
ДО 145 преди 12 години
Не , брад'чед ! Българските *** работят само като *** *** по чужбина .
130
11
 
2
 
! Отговори
чужденец преди 12 години
а аз мислех че българките работят само като *** *** по чужбина ,имало значи кадърни личности . а иначе новината е много тъжна наистина
129
0
 
16
 
! Отговори
бивш бригадир преди 12 години
Не разбирам какво ме питаш, какво разбираш под американска/българска мечта ? За едни мечтата е да осигурят комфорт и спокоен живот на семейството си, докато други мечтаят покоряват Холивуд например. Българи които са се уредили добре в САЩ със сигурност има, също така има и такива, които едвам кретат и не стават за нищо. В крайна сметка, ако човек е способен, то той ще се оправи и тук и там и обратното, това ти казвам.
128
2
 
2
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Znachi nepoznavach!Da, i az ne poznavam !Za tova stavache wapros. Krai na diskusiata.
127
2
 
5
 
! Отговори
бивш бригадир преди 12 години
Какво разбираш под българска/американска мечта ? Има хора, които са живеят добре, уредили са си живота, докато други - не. Тук въобще не става въпрос конкретно за САЩ, навсякаде е така, има хора, които са работливи, пробивни и можещи - те се оправят, докато други по-мързеили, опитващи да минат между капките - те се провалят. В САЩ (и въобще навсякаде по света, вкл тук) няма нищо наготово, за да си постигнеш "мечтата" трябва да се бориш, това е. Въобще не става въпрос къде живееш, а какъв човек с
126
3
 
1
 
! Отговори
Den Haag do 139 преди 12 години
Zastoto pravich sravnenie s bulgarskite mutrodateli.pak pitam ?Poznavach li pone edin bulgarin v Amerika s sbudnata mechta.Zastoto az poznavam stotizi bulgari v Amerika koito ne sa.
125
1
 
8
 
! Отговори
бивш бригадир преди 12 години
До Den Haag: И като американците не знаят къде е България, това автоматично означава, че отношението е лошо, така ли ? Нещо неориентирано ми звучиш. Аз интерес да мамя нямам, все едно ще спечеля нещо, ако говоря хубави неща за американците.Колкото до Европа, ами какво да ти кажа, определено съм се чувствал по-добре в САЩ, отношението е по-приятелско просто, за мен европейците (особено стане ли въпрос за източноевропейци) са си шовинисти.
124
4
 
1
 
! Отговори
Den Haag, do133 преди 12 години
Bil sum 4 puti v USA po 3 meseza, taka che govorq istinata.Pokajimi pone sdin bulgarin postignal mechtata si v Amerika.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички "нисши" раси ***- ***. *** и т. н.