Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ

22-годишната Полина Кадийска издъхна в болница след инцидента
Обновена: 21 мар 2012 14:50 | 21 мар 2012 10:06,
291
Пиян шофьор прегази българска балерина в САЩ
Полина Кадийска Снимка: Facebook

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
13
 
1
 
! Отговори
колю преди 12 години
бухахахах кеф ми стана, бугарите и по чужбина почнаха да дават фира!
121
8
 
1
 
! Отговори
do 133 преди 12 години
До Den Haag:Не говори глупости и не лъжи ! Аз няколко години ходя на бригади, отношението към българите е чудесно:Kolko si naiven i kak mamich., abe amerikanzite ne znaqt kade se namira Bulgaria , prikazvach gi edni.Po hubavo ot Evropata , maika na zivilisaziata nqma.
120
1
 
8
 
! Отговори
Глас преди 12 години
Шофьорчето е гаден ***. Няма място за такива *** в развитите и развиващите се държави. Законите на джуглата още са в сила за тези шимпанзета. Дано получи наказание, това ***, равносилно на деянието му. Лека пръст на таланливото момиче...
119
2
 
15
 
! Отговори
бивш бригадир преди 12 години
До Den Haag:Не говори глупости и не лъжи ! Аз няколко години ходя на бригади, отношението към българите е чудесно, работодателите са свестни, американците са приятелски настроени и мили. Вероятността да имаш проблеми с българските мутроподобни работодатели в България е много по-голям, отколкото с американските. Пак ти казвам - на бригади в САЩ съм срещал само и единствено приятелско и добро отношение
118
1
 
3
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
доста си прекалил с mature филмите май
117
2
 
5
 
! Отговори
az преди 12 години
Den Haag, kato pochnete da govorite glyposti nyamate spirachki...
116
0
 
13
 
! Отговори
Преминаващ преди 12 години
Прекрасно, талантливо и много усмихнато момиче беше.Почивай в мир, Поли!
115
17
 
3
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Govoril sum sas studentki bili na brigadi v USA.Kazaha mi slednoto.Rabotehme kato ludi, obizdaha ni, nadsmivaha ni se, bieha ni, unij=gavaha ni, iznasilvaha ni, ama za pusti pari turpqhme.Te parite nali idvat ot dqvola.
114
10
 
3
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Jalko za ubitite bulgari v USA.Kakvo tursite tam beee...?nema bulgari prokopsal v Amerika.Mnogo bulgari zagubiha zdraveto si, drugi zagubiha semeistvata si, mnogo zagubiha jivota si.Za edna kirliva amerikanska pensia otivat nai hubavite godini ot jivota wi.62124
113
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 12 години
ЗНАЧИ...***,ТАКА И ПРЕДПОЛАГАХ.
112
0
 
8
 
! Отговори
до 125 преди 12 години
Мамка ти *** спамер гаден! Как не те е срам бе, ***- да се гавриш така с паметта на починалото момиче?!?!?! В адски мъки да умреш дано!!!
111
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЙТО НЕ ЗНАЕ УБИЕЦЪТ Е МРЪСЕН ЧЕРЕН ***! ХАЙДЕ СЕГА МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ! САМО СМЪРТ ЗА ТЕЗИ ЧЕРНИ ***!!!
110
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужасна новина! Да почива в мир хубавото ни момиче!!!А иначе за изверга, извършил това престъпление само искам да му видите физиономията и ми кажете това човешко същество ли е??? Доживотни изнасилвания за това *** шимпанзе!!!
109
0
 
6
 
! Отговори
Момиче преди 12 години
БГ-Пичът май смени пола. Няма ли кой да забрани на лудите достъпа до интернет? И въобще ако някой толкова иска да се заяжда - под тази статия не е мястото, излез навън и все ще се намери кой да ти тегли един хубав бой!
108
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Ужас, не мога да повярвам Точно преди 2 седмици й гледах профила във фейсбук (общи приптели) и си помислих колко хубаво момиче е и че е толкова хубаво млади талантливи хора като нея да представят България по света. Жалко, отнели са живот несправедливо. Добрата новина е, че всичко това се случва в САЩ, а там ще има справедливост и наказание за виновника!
107
10
 
5
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Къде са жалките хАмеринано поклонници да разправят, че само в България това може да се случи????
106
1
 
4
 
! Отговори
майка преди 12 години
***
105
2
 
5
 
! Отговори
@121 преди 12 години
и няколко номера надолу , ти долно , осакатено *** не заслужаваш да дишаш , ако си ми пред очите бих те съсипал от бой , долно , плиткоумно *** , син на *** , *** !
104
1
 
31
 
! Отговори
. преди 12 години
Убиеца е от Южна Филаделфия там има *** , виетнамци , италиянци и т.н. , жалко за това момиче , видях клип с нея в ютуб , изключително таланталива !!!
103
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара"- Така се прави, а не като нашите- 200 лв гаранция и 2 месеца условно.