След месец в болница състоянието на Багата остава тежко

Самбистът е на ежедневна хемодиализа и на апаратно дишане
Обновена: 3 апр 2012 11:04 | 3 апр 2012 11:03,
70
След месец в болница състоянието на Багата остава тежко
Благой Иванов-Багата Снимка: архив, Булфото

Самбистът Благой Иванов-Багата, който беше намушкан с нож в столично заведение, остава в тежко септично състояние, съобщиха от "Пирогов".

Терапията на 25-годишния ММА боец в централна реанимация остава същата.

Той е на ежедневна хемодиализа заради бъбречната недостатъчност и на апаратно дишане поради дихателната недостатъчност, уточниха от болницата.

Още по темата

Благой Иванов беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Полицията задържа за нападението 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство.

Смята се, че именно той е човекът, който е посегнал с нож на Багата.

Най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
то60 преди 12 години
защо сте толкова злобни бе хора... всички ли сте перфектни?! или сте безмъртни?? "Обществото" е с цел по-добър живот на всички ви, а в България, май трябва да разчитаме, че някой ще е достатъчно мързелив, за да не прецака с нещо... :(
46
2
 
2
 
! Отговори
Bilqna преди 12 години
Leleeeee, vie 6to za gadove ste be! Sofiiska Mutro, ***, praznoglavec, bog da vi nakaje za gnusnite vi komentari! Gledam i ne vqrvam kolko lo6i dy6i ima po tozi svqt! SAMO GOSPOD MOJE DA GO SUDI!VIE KOI STE BE? KOI STE 4E GO SUDITE AAAAAAA?
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите спортисти се мислят за Супермен.Но крайна спирка спешно отделение!Всеки си намира майстора един ден.
44
2
 
5
 
! Отговори
до Софийска Мутра преди 12 години
аз съм Златка а Софийска Мутра е 50кг.плешивец с *** 9см. МИШКА
43
5
 
19
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Добре де, като умре Багата кво ще спечелите, та го плювате дори без да го познавате лично? И без това сме останали една шепа народ, а по улиците всеки втори говори на ***, турски, арабски и т.н.Аз не го познавам Багата, но му желая да се оправи, все пак е млад и е жално да си отиде.....
42
2
 
2
 
! Отговори
pi444 преди 12 години
gelaia mu ozdraviavane shampione
41
8
 
5
 
! Отговори
Илиян преди 12 години
вижте ся да ви обясня.... таквиз като багата с лопата да ги ринеш, още преди да тръгне по бабаитлъшкия път му е ясно, че може да бъде заклан или да умре като куче в някоя градинка или да го намерят в багажник, така че не го опявайте той си е преценил и поел риска, жалко за Златките ама те ще си намерят друг екшън герой сигурен съм
40
3
 
2
 
! Отговори
До попа преди 12 години
Нямам претенций да съм господин можеш да си сигурен че по голям хуманист и човеколюбец от мен няма ама кръв вече не давам а и не вземам от никой предпочитам да се възнеса но кръв мога да дам само на много близък човек и да взема от такъв Кръводаряването не е толкова безобидно както ви го представят!
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съгласен съм с 57 Какво ме интересува живота на някой си като той не се интересува за моя към 53 НИЕ го плащаме престоя всички НИЕ които си плащаме здравните осигуровки и като НАС ни заболи ни искат пари за да може наякои от "НАС" да ги лекуват без пари Дано се оправи човека не му желая злото просто се ядосвам че "всички животни са равни ама някои са по-равни от другите"
38
6
 
9
 
! Отговори
попа преди 12 години
Пак го казвам, с риск отново да бъде неразбран - вместо да се изказвате всякви критици в нета, идете примерно в близката болница и дайте кръв да има, направете поне едно РЕАЛНО добро дело през живота си-независимо дали за багата или за друг пациент.Първо трябва да сме хуманисти, и после да съдим и да даваме оценки кой къв бил. Ама повечето сте с органичено разбиране на мишки и затва такива като него ще ви тупат къде ви хванат. Щото сте господа само за 1 ден-и то само в интернет, при това.
37
4
 
14
 
! Отговори
Nazi преди 12 години
До кога ще ни занимавате с тези ,как да ги нарека- умни и достойни българи? Каквото търсил такова намерил! Безсмъртни няма това трябва да си набият в УМнИТЕ глави тези висшисти. Айде със здраве!
36
11
 
8
 
! Отговори
boqn4o преди 12 години
В такова състояние шансовете му да се оправи са 0%. Дори в кома няма да бъде, ами ще си умре, това е ясно. Въпросът е защо българското законодателство разрешава да бъде продължавано лечението, което струва 1000-2000 лв на ден, а тези пари не се дадат за някое перспективно дете. От друга страна българското общество е прекалено тъпо да го разбере това, със своя псевдохуманизъм, че докато не му спре сърцето трябва да се блъска с лекарства до последно.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един ден престой в централна реанимация е 2000 лева.Имал ли е така наречената "бага" здравна осигуровка?Ако ли не,кой плаща сега престоя там?Дано се оправи момчето!
34
2
 
19
 
! Отговори
спортист преди 12 години
Момчето е талантливо,но се движи в лоша среда......Златките,дрогата,дискотеките и мутрите нямат нищо общо със спорта.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На онзи ***, който го е намушкал ще му дадът няколко годинки, а момчето дори и да оцелее (дано) ще остане инвалид сигурно, колко трябва да си *** да не помислиш за последствията, до които може да доведе простотията на човек с едно такова действие. Млади хора без мозък.
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самбистът Благой Иванов-Багата, който беше намушкан с нож в столично заведение, остава в тежко септично състояние, съобщиха от "Пирогов"...Това е пример за останалите простовати момчета, които се избиват един друг в служба на мафията. Тръгнеш ли по крив път, стъпваш на гнило.Пари, наркотици, коли, *** не си заслужава, ако живееш като скот. А и няма бъдеще за оскотелите. Багата на 50 години представяте ли си това? В долнопробни кръчми ще се бие с *** от *** произход за шише ракия...Филмът Кръстника е художествена измислица. Така е било навремето с кърджалиите довреме са печелили пари за бейовете, после са почнали да ги избиват. По-умните са минали на страната на народа като Индже войвода...
31
2
 
24
 
! Отговори
съвпадение или преди 12 години
Няма как да не кажа жалко за момчето и най вече за годините му,но се чудя някакво съвпадение ли е това в БГ.,че винаги наръганите са багата,тоягата,кратуната,боеца,песницата,бияча,побойника,каратето,ритника,кунгфуто,агресивния и тем ти ми подобни ти ми прякори и прякорчета...липсват обаче наръчкани като шахматиста,математика,доцента,инженера,добряка и т.н.....дали пък не е някаква закономерност....чудна работа??????????
30
7
 
6
 
! Отговори
do 39 преди 12 години
А колкото до "примера за подражание", за които говориш - той е свързан със средата на конкретния човек ... Ако си див и *** селянин - да, идол за подражание са мутрите, защото до тази среда все още не са достигнали други модели на поведение. Ако си софиянец, роден в София, идолите за подражание са - лекари, артисти, хора успели по честен начин, ... Затова софиянци като отидат на запад учат , почват хубава работа и забогатяват, а селачетата като отидат на запад попадат в затвора, защото идола им за подражание там не върви.
29
2
 
1
 
! Отговори
do 39 преди 12 години
Вярно е това, което казваш по - принцип, но ... все пак жалко за момчето
28
2
 
9
 
! Отговори
кз преди 12 години
Какви са тези наши спортисти били те футболисти...бойци - яко запой ,дискотеки. А запой + дискотека често е равно и на дрога