Багата дойде в съзнание

ММА звездата изкара в кома повече от 40 дни
Обновена: 18 апр 2012 14:49 | 18 апр 2012 12:46, Красимир Ангелов
86
Багата дойде в съзнание
Благой Иванов - Багата вече е в съзнание. Снимка: Булфото

Бившият световен шампион по бойно самбо Благой Иванов - Багата вече е в съзнание, съобщи треньорът му Стоян Саладинов пред TV7.

ММА звездата изкара в кома повече от 40 дни, като за момента има сериозни проблеми с единия му бъбрек. Именно затова Багата е на хемодиализа всеки ден.

Благой Иванов беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Полицията задържа за нападението 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство.

Още по темата

Смята се, че именно той е човекът, който е посегнал с нож на Багата.

Най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
ЕЛЕОНОРА преди 11 години
Не знам как нашите журналисти не се умориха да пишат едно и също.Желая от сърдце да се възстанови и смятам ,че наистина трябва да сме горди от това, че имаме такива уникални спортисти.Желая му много здраве и много,много лично щастие.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vse edni i sa6ti ***.a s kim karda6an kakvo stava?lady gaga hodi li do wc to dnes?nosat se sluxove 4e mai prudnal
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тюфлеци ли каза ти да не си доктор хонорис кауза естествено че са се били за неплатен кокаин може да не е по негова вина знам само че охраната го е предупредила че не могат вече да са зодия господ и има ред в бизнеса а те по стар пехливански мурафет са се пробвали най големия проблем на селяните дори и тези родени в софия е че не знаят кога да спрат дано се оправи и пак да се състезава
54
4
 
13
 
! Отговори
Минаващ преди 11 години
Тук гледам масово никой не прави разлика между мутра и спортист. Ама от тюфлеци дето само кибичат на компа и представата им за спорт е да играят на джага в кръчмата друго не очаквам.Благой е световен шампион по самбо. Това е силов спорт, има огромна конкуренция от руска страна и не само. Някой дава ли си сметка колко години пот и лишения е струвало това на Багата? Гледали ли сте му срещите?Това е човек, който е направил България име в спорта. А вие какво сте направили, че го плюете?
53
2
 
1
 
! Отговори
Az преди 11 години
I brii,ama qe iunak.Ti da ne si strashen aidutin bre qoveko.Ama qe hala,ama qe iunak.Evala na takiva kato teb.Planina povdigat.Lainar.
52
1
 
32
 
! Отговори
Християнин преди 11 години
Господ да пази болните и страдащите !Утре ние може да сме на тяхно място...
51
4
 
17
 
! Отговори
до 57 - anti преди 11 години
добре брато, не плащай за тоя, плащай само за хилядите ***-родилки и изобщо цялата *** ***, дето иска хем без пари, хем първи да им се обърне внимание...
50
8
 
16
 
! Отговори
Нормален преди 11 години
Не би мирно седяло, не би чудо видяло.Точка по въпроса.П.С. И да - преместих го :)
49
14
 
34
 
! Отговори
anti преди 11 години
Така. Сега да му бъде представена сметка за престоя му в болницата. Аз няма да плащам за тоя ***!
48
4
 
7
 
! Отговори
Hans до 36 преди 11 години
Е разбирам, ама заради "такива като него" толкова да желаят да умре той и затова да си правят труда да пишат тук, не говори много добре и за повечето изказали се мисля...
47
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма новина няма що МЕСТЯ ГО!
46
1
 
3
 
! Отговори
BG преди 11 години
Do 51 Opa kolko tochno kazano TAKA E!!!! A kolkoto do (Bagata) dano se opravi momcheto. Ama ne e izlqzal ot komata do kolkoto znam!
45
9
 
22
 
! Отговори
д-р Хаус преди 11 години
дошъл в съзнание - хубаво, ама не пишете дали му дават вече поркане, стероиди и бял прашец, че да се възстанови по-бързо
44
2
 
2
 
! Отговори
До 49 преди 11 години
Ти си моя човек
43
3
 
22
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Проблемът който се засяга в по-долните писания се решава по единствен начин!!!И той е-РАЗРЕШАВАНЕ на свободно притежание на оръжие и НЕПРИКОСНОВЕНОСТ на частната собственост!В момента не се приема закон за това,за да може престъпници и мутри ползвуващи "чадър" от властимащи и служби,спокойно да им вършат "мръсната"работа.
42
13
 
38
 
! Отговори
Минаващ преди 11 години
Колумбиецо, този "***" би руската самбо и ММА легенда Фьодор Емелияненко, който беше без загуба 7 години поред. Победи го на руска земя на честването на 70 годишнината от създаването на самбо. Сред публиката бяха Путин и една камара генерали. Цялата зала млъкна невярващо. Само че родните медии повече ги интересува с коя Златка ходел и на кой футболист му е излязла пъпка на задните части. А глупостите за бандити и наркотици са само във вашите глави.
41
22
 
8
 
! Отговори
KOLUMBIECA преди 11 години
25 GODISHEN KELESH TRUGNAL NA MUJ DA SE PRAVI .OSHTE MU VISIAT SOPOLITE ,DA MI BE6E TRUGNAL NA MENE DA SE PRAVI SHTE6E DA E VE4E 2 METRA POD ZEMIATA V DURVEN KOSTUM -SELSKI TARIKATI JALKI
40
12
 
13
 
! Отговори
NERON преди 11 години
KVO ZANIMAVAT BULGARITE S TOZI SMESHIK PO SKORO PRILI4A NA GOLILA OT ZOOPARKA DA *** I GROZNIKA MU , TAKUV V NORMALNA DURJAVA SHTE MU SE VIDI TIASNO ,6TO SE PRAVIAT NA BABAITI SAMO V BG A KTO IZLIZAT V EVROPA I SA KATO MISHKI PO NISKI OT TREVATA . DREME MI NA KYRO 4E BIL IZLIAZAL OT KOMA ,ILI DALI SHTE JIVEE ,ZA TAKIVA ZOOPARKA , PRIMATUS BULGARIKUS , XAXAXA
39
7
 
7
 
! Отговори
KUROLENKO преди 11 години
BG DNES DNES PISAHTE4E E DOSAL V SAZNANIE SLED NIAKOI DEN VISHTE I NAPISETE DALI MU E STANALA ONAIA RABOTA TOVA SA VASITE ***
38
7
 
40
 
! Отговори
ем.. преди 11 години
Такива като тоя са си животни.. правил се е на Господ, само че врага не се е поколебал да използва хладно оръжие. Тука всеки като е някакъв спортист, вече и фитнесджия просто се мисли за Саша Белов или нещо..Ами или ще си пиете кротко на бара, ще се държите нормално и няма да се занимавате с други пияни *** или ще ви порят томбачетата с ножове и ще ви пълнят мозъка с олово. Т'ва е.