Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?

Преглед на печата за 24 април 2012 година
Обновена: 24 апр 2012 07:09 | 24 апр 2012 07:00,
163
Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?
Румен Миланов в тога на рицар-тамплиер. Снимка: Булфото

Румен Миланов се е опитал да прикрие злоупотребите на Кирчо Киров в Националната разузнавателна служба и затова е уволнен от премиера.

Ген. Миланов отишъл в НРС и ходатайствал да не се огласява докладът за потрошените без обяснение средства в разузнаването, акцентира от първата си страница в. "24 часа".

Първо Борисов уволни Миланов само като секретар на съвета. След 4 ч обаче бе обявено, че той е освободен и от другите постове, както и от БОРКОР.

Вестник "Класа" отразява становището на консултанта HSBC:"АЕЦ "Белене" щеше да струва 10,350 млрд. евро". Или около 22 млрд. лв., щеше да струва ядрената централа, ако беше построена. Това съобщи премиерът Бойко Борисов вчера в парламента, след неуспешния опит на БСП да поиска вот на недоверие на правителството. България няма договор за изграждане на АЕЦ "Белене", установили ревизорите.

От "Дума" репликират: "Борисов руши умишлено държавността". За изданието Красимир Премянов, оглавяващ Съюза на тракийските дружества в България, казва: "БСП трябва да формира мощна лява идентичност. Ако не се справи, тя ще бъде изтласкана от политическия живот. Днес партията се намира в изключително трудна ситуация, обусловена от недоверието на избирателите,което е достигнало критичната си точка. Това се отнася и за останалите партии. Кадровата политика е недемократична като цяло.

Вземането на решения се извършва от тесен кръг хора и всички останали надолу по пирамидата са удостоени с единственото право да бъдат информирани за взети вече решения. А България се нуждае от силна алтернатива на сегашното управление", е позицията на Премянов.

Правителството на ГЕРБ прави втори опит да национализира спортната база в с. Равда, съобщава "Труд". Министрите ще обявят днес използваната от НСА територия за обект с национално значение.

През февруари 2010 г. спортният министър Свилен Нейков пробва да одържави земята край Черноморието и да прокара аналогично решение в кабинета, но след искове от страна на реститути.

На България й трябва революция с еврофондовете, за да не загуби пари", е водещото заглавие на "Сега". През изборната 2013 г. страната ни трябва да докаже извършени разходи пред ЕС на обща стойност 6.76 млрд. лв., или два пъти повече, отколкото за 2012 г.

За отделни оперативни програми лимитът ще се вдигне цели четири пъти и ако не настъпи революционно раздвижване в тях, парите няма да бъдат усвоени. Това показва справка за усвояване на еврофондовете за 2012 и 2013 г., предоставена на "Сега" от екипа на министър Томислав Дончев. Усвояването на еврофондовете е ограничено до 2015 г.

Предвидените за всяка бюджетна година средства трябва да се усвоят в срок от 2 или 3 години след отпускането им. През 2013 г. държавата ни ще трябва да докаже, че е усвоила два годишни бюджета - за 2010 и за 2011 г., като подобно натрупване има само тази година.

По данни на НСИ И Евростат, България е втора в ЕС по най-нисък дълг през 2011 г. с едва 16,3% от БВП, пред нас е единствено Естония. Дефицитът в хазната се е свил с 622 млн. до 1,576 млрд. лв., информира "Класа". По отношение на дълга също се справяме доста добре. Според Евростат през 2011 г. у настой е бил 12,293 млрд. лв., или 16,3% от БВП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...КВИ СА ТИЯ РИЦАРИ СЕЛЯЦИ БЕ...!
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.....
140
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
До симпатичния Хех.Радвам се за теб щом вече ти е светнала лампичката.В кой партиен клуб ви активират пипока.
139
4
 
8
 
! Отговори
хех преди 11 години
Вече ми стана ясна политиката на ГЕРБ. Разделяй и владей! Първо се разпадна РЗС, после Атака, сините са си разделени от доста време, сега БСП. И докато Бойко се наслаждава на скандалите си със всички опозиционни партии, тихомълком и без да срещне никаква съпротива погубва държавата с абсурдни решения, а останалите само дремят и се чудят на първо място как да се справят с вътрешнопартийните си разногласия.
138
5
 
13
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
мутра премиермутри полицаимутри депутатимутри бизнесмениоскотял народ готов да лиже ръцете на своите мутри само и само с един поглед да ги удостоят...Левски и Ботев умряха сега са живи само угрепките като дон боко.. цоко...болен ...бинев...яне...ченгета и синове и дъщери на партизани пак ни яхат и стрижат....вижте обкръжетието на дон боко...това са фактите пък изводите са за вас...`
137
0
 
10
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
същия този от снимката е готов да ви отреже главата като пиле но ако ви е съсед ще се прави на любезен и учтив...по нисък от тревата....колко ли човека по тошово време е затрил...
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAK MI SE ISKA SAMO EDIN DEN DA SME KATO GRACKIA NAROD......I VSI4KO 6TE SI DOIDE NA MASTOTO....
135
0
 
2
 
! Отговори
заблуден преди 11 години
Дали и на други високи места има такива случаи на далавери и прикриване? Какво мислите колеги форумци и кой ли пък ще ни отговори????????????????????????????????
134
0
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Вижте го на какво прилича рицаря с плащеницата на кръстове...подпухнал, алкохолик, който не знае къде се намира, но разполага с много пари и си мисли, че е мнооого повече от вас човек...!!!Той е! Той е този, който ще ви казва как да живеете...ако не ви харесва, това което ви казва, значи не сте достойни...и ще ви сложи там, където трябва...! Той е...!!!
133
2
 
13
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Стойте си по къщите и апартаментите и чакайте някой да ви оправи!!! Е няма да стане! Да чакаме тези с кръстовете по плащениците...няма да стане! Че сме овце, овце сме, но и тези не са ни овчарите...те хабер си нямат от маймуните, та камо ли от овцете като нас...трябва сами да се оправяме...и да станем хищници...да хапем и да дращим със зъби и нокти, че иначе жална ни майка...!!!
132
0
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Ордени...с кръстове...щастие отвсякъде...ние сме най-щастливите в европа...и плачем...и се самозалъгваме...и в същото време сме и най-нещастните...веселба отвсякъде..едните карат най скъпите коли и яхти в европа...другите се чудят как да оцелеят...абсурд, на абсурдите...АБСУРДИСТАН...!!!
131
1
 
7
 
! Отговори
НЕ СМЕ НАРОД!!! преди 11 години
Ех,Ех,Ех Не уважайми мои сънародници,ВСЯКО СТАДО СИ ЗАСЛУЖАВА ОВЧАРЯ!!! Оставяте вече 22 години да ви МАНИПУЛИРАТ ,ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ КАТО БИ ТИ ВИ, И СТОИТЕ ПО КЪЩИТЕ СИ ОБЗЕТИ ОТ НИХИЛИЗЪМ И ОМРАЗА ЕДИН КЪМ ДРУГ ОСТАВЯЙКИ СЕ СИСТЕМАТА ДА ВИ КОНТРОЛИРА И НАКРАЯ КОГАТО НИЕ МАЛКОТО БУДНИ ВИКАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА СЪПРОТИВА ВИЕ МИНАВАТЕ И ЗАМИНАВАТЕ ВСЕ ЕДНО НЕ ВИ КАСАЕ!!! Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.
130
0
 
22
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Рицари били...плащеници с кръстове имали...какви рицари са тези бе...? Какво достойнство имат!? Знаят ли как оцеляват обикновените българи? Рицарите са честни и достойни хора...а тези...? Що не го духат?...що ли? А знаят ли, че след катафалката ремарке няма...???
129
2
 
9
 
! Отговори
Не Желая преди 11 години
Не желая да живея в държава,която се управлява от ченгета.То те не са и ченгета-те са Де Сари с власт връзки и пари за които думата МОРАЛ е някакъв вид тунквана вафла!!!!Желая да живея в честно и чисто общество от първия до последния и да имам осигурени старини а не да се гаврят с мен и затова се изнасям за северните европейски страни и нека съм роб и мияч на чинии.Там министъра ходи на работа с КОЛЕЛО!!!!!!!!Няма срамна работа!Поне е честна!!!П.П.Всяка прилика с лица и събития е случайна
128
0
 
7
 
! Отговори
.... преди 11 години
А Слави БинеФ,.....какав е....?
127
1
 
12
 
! Отговори
ринго преди 11 години
банда шутове ....играят си на величие което дори не е и българско.Този *** е срам за българските ченгета с този чаршаф дето се е наметнал.Боко изчисти *** МВР и разните служби заедно с птицечовката Цветанов.Няма ли поне малко достойни хора в службите ? Или са агенти на чуждите служби или бачкат за мутрите или самите те са мафиоти.Прокажена държава само разтурване и това е...
126
0
 
2
 
! Отговори
RSS преди 11 години
Toja mazen kai6 premianov za6to ne e v nekoi zandan a dava akal toja pluzek.
125
0
 
16
 
! Отговори
питане преди 11 години
Няма от 8 века орден на "рицарите-тамплиери", това е маскарад на група хора, с неясни бизнеси и тъмно минало, суетни и недоучени.На тях им се струва,че са много "западни" и "облагородени" от това смешно и неясно О.О.Д. Могат да си членуват в различни организации, но как може може хора на държавна служба, чиновници и др.п. да членуват в масонски ложи, "тамплиерски ордени", за които няма обществен контрол и по същността си са затворени тайни общества?На кого служат?Като данъкоплатец -протестирам
124
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката:Типично гадно, ДС ченге от новото време.Корумпирано, с власт, обвързан с мафията.Това е реалността в България.
123
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Опичайте си акълаКакви Тамплиери,какви борци и защитници на Бог са тези бе.Тамплиери.Къде сте прочели ,че ордена на Таплиерите са живели по българските земи.Къде другаде в ордена членуват и жени.Имаш ли пари от обикновен селски бек ставаш уважаван член на една от най-древните организации.Смях и сълзи.Ако стане нещо тези първи ще избягат от България