Американец помагал на атентатора от Бургас?

Мъжът с фамилия Джебсън се опитал да наеме кола у нас
Обновена: 21 юли 2012 17:37 | 21 юли 2012 17:37,
255
Американец помагал на атентатора от Бургас?
Снимка: www.nrg.co.il

Американски гражданин с фамилия Джебсън е съучастникът на атентатора от бургаското летище. Това твърди bTV, като се позова на свои медийни източници в Израел.

CNN също съобщава, цитирайки българския вътрешен министър, че разследващите търсят американска връзка в престъплението, при което бяха убити шест души.

Израелски медии разпространиха фоторобот, за който се предполага, че е на помагача. В момента снимката обикаля хотелите в района, за да бъде евентуално разпознат.

Предполага се, че той е човекът, опитал да вземе под наем автомобил, с който да стигне до аерогарата. Въпросното лице било доста по-ниско от 180 см – височината, която се твърди, че притежава самият атентатор.

Още по темата

Атентатът е извършен с 3 килограма тротил, съобщи в петък вътрешният министър Цветан Цветанов. Досега се говореше за едно взривно устройство. Според експерти обаче е вероятно под багажното отделение да е имало още едно, освен поставеното в раницата на атентатора, тъй като повечето от пострадалите имат наранявания по краката.

Агентите на „Мосад”, които бяха на мястото на инцидента, вече са напуснали страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей тва българина е много *** - да *** джагалски само и само да плюе по евреите...
196
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 11 години
moreto.net/***.php?n=179652защо никой не коментира това
195
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой ще каже ли фоторобота още ли е в българия
194
0
 
4
 
! Отговори
До анонимен преди 11 години
От Библията (Стария завет) книга Числа гл.16,4 може да прочететекак още ционистите на Мойсей са всявали страх срещу опозициятавсред старите израели. Това е историята за Корей син на Исаара,който заедо със своите 250 привърженици, без да подозират, биват жививзривени и разкъсани на парчета заедно със семействата им и домашни животни.
193
8
 
19
 
! Отговори
До анонимен преди 11 години
Атентатът от Бургас показва категорично почерк на МОСАД.Всичко друго е пропаганда за сметка на България.
192
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се,че е американец,няма да е руснак я.
191
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
po vreme na Ramazan ne moje i da stava duma za Terorizam , tva ne sa Muslomani a nai veroaitno nekva pak Amerikanska sleda
190
1
 
25
 
! Отговори
Митко преди 11 години
България е малка и мирна страна, че никого не заплашваме и общо взето никой не ни е враг. На нашите служби не им е работа да охраняват туристите по морето, нямат такъв капацитет и не виждам смисъл да имат. Още повече, че никой не се е занатискал да им плаща за целта и вероятността това да остане за сметка на нашия данъкоплатец е доста голяма.
189
2
 
21
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Ако някой си е спечелил за врагове половината свят, може би той трябва да помисли за сигурността на гражданите си, а не да изисква от целия свят да му ги охранява. Аз познавам само един народ, който се е докарал до състоянието неговите граждани да са заплашени навсякъде по света и който да вменява в задължение на целия свят да му ги пази. Не познавам много такива народи, познавам само един ! Не съм сигурен, че всички нации са задължени вечно да вардят представителите на една единствена нация. Сетете се сами кой е този народ.
188
1
 
6
 
! Отговори
До озрелите преди 11 години
Ами технологиите се развиват. Потърсете в нет-а едно клипче с хитлер и климатгейт.Вече могат дори да ни прожектират второто пришествие и след новия измислен данък за CO2 пак да ни карат да избиваме хора в името на "бог"!Технологиите са много по-развити от колкото ни казват и определени хора определено ще ги използват. Плащаме за телевизия, за да ни лъжат?!?!?!?Мислете и се запасете с храна за няколко години! Ако ви се струва крайно, погледнете дали има нещо в държавния резерв!!! Мислете или..
187
8
 
10
 
! Отговори
ALEX преди 11 години
... да имат толкова смелост *** да се дървят и на Турция и на Иран и на целия арабски свят??? Така се надявах като стана онази атака над турския кораб, Турция да измете Израел от картата ама не стана :( Не харесвам турците ама те поне имат истинска история и са се борили за това което са имали, а *** всичко на готово им снесоха.
186
4
 
14
 
! Отговори
ALEX преди 11 години
За ЦРУ, много ясно. Онова тайно посещение на шефа им за какво мислите, че е било. Ако бяха терористи да се бяха похвалили за стореното веднага, а не 2-3 дена след това от ЦРУ да се сетят да кажат, че е видиш ли неизвестна групировка (понеже иначе малко съмнително изглежда да са терористи пък да не поемат отговорност). И през Втората световна и сега, Израел убива собствени граждани - сега причината е да се намери повод за нападение над ИРАН. Ама много ми е интересно ако не бяха САЩ, щяха ли....
185
1
 
7
 
! Отговори
ALEX преди 11 години
Ама никой не се замисли какви са тия туристи дето бият целия път дотук, за да едните казина на морето. Кой нормален би летял хиляди километри за казино и море още повече, че израелците не са бедни, че да не могат да си позволят нещо по-хубаво от нашето Черноморие?? И това не е първо такова идване на такива туристи. Ами охраната?? Как така досега всички израелски туристически групи ги охраняват 500 горили, а сега никой около автобуса??? И този американец за кой мислите, че е работил???
184
0
 
16
 
! Отговори
знам го преди 11 години
Този го знам бе, прилича на поне 100.000 българи и 10 млн. американци....
183
3
 
11
 
! Отговори
Демон преди 11 години
То ако се замисли човек, не е зле да потърси терористите или в ЦРУ, или в МОСАД, или сред мутрите на Боко Кратуня!!!
182
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 233 бозаджиите да не се обаждат от коневръза
181
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До 231- АтилаТи се кръгъл ***. Отивай в лудницата ,защото на свобода ти си опасен за обществото.
180
29
 
5
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
Издирвания е "Американец" от руски произход финансиран от Москва и преминал обучение през лагера за Терористи на Камчия прикрит като детски център създаден от Лужков.На Камчия под закрилата на КГБ и техния филиал в Задунайска Губерния ДанС се обучават над 4000 потенциални Терористи и Убици. Вън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга, Вардар и Кавказ за да не стане Камчия Българския Беслан. КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc
179
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая е една такава скрита ра и покрита работа, че не се знае кой какъв е, поне официално. Книгата на Сидеров не напразно я забраниха.
178
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега държавата, която печели от тези туристи да изплати голямо обезщетение на семейството на този беден човек шофьора. Що пари потрошиха да ходят до морето *** и пульо , а на тези хора кой и с колко ще помогне ?!