Бареков стана шеф на ББТ

Той ще продължи да отговаря и за новините на TV7
Обновена: 26 юли 2012 16:34 | 26 юли 2012 16:27,
135
Бареков стана шеф на ББТ
Николай Бареков. Снимка: ББТ

Николай Бареков е новият изпълнителен директор на частна национална телевизия „Балкан Българска Телевизия“ ЕАД, съобщиха от медията.

Той ще поеме и функциите на председател на Съвета на директорите на дружеството, в чийто състав освен него влизат  Евелина Колева и Емил Кошлуков.

„Краун Медия“ ЕАД е придобила собствеността върху „Балкан Българска Телевизия“ ЕАД, се казва още в прессъобщението.

„Знам, че се захващам с един много амбициозен и предизвикателен проект, но аз винаги възприемам работата си като изключителна възможност за доказване на целия екип.

Продължавам да отговарям за новините и актуалните предавания на TV7. Следващата една година ще бъде много интересна и динамична за ББТ, за да може заслужено да заеме мястото си на един от телевизионните лидери в България“,  коментира Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
4
 
! Отговори
Freddy преди 11 години
Няма как веднага да не се сетя за романа на Ги дьо Мопасан "Бел Ами".... Тоя Бареков е абсолютния българския Бел Ами... Един от многото, за съжаление!
107
4
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Хем е умен, хем е красив!останалото е завист в сърцата на комплексаритеи поплювковците...Яжте си ***, завистливци!Само това ви остана!
106
1
 
6
 
! Отговори
dan преди 11 години
С толкова *** и министър може да стане...
105
1
 
6
 
! Отговори
честито! преди 11 години
този е такова долно *** и кариерист тарикат че няма накъде повече. те го плюят той мисли че дъжд вали. нищо чудно и до депутат да стигне в скоро време тая шушумига...
104
1
 
10
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР КАК КАТО СЕ ПРОДАДЕШ ИЗРАСТВАШ,КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО КОРУПЦИЯТА,ЛЪЖАТА,КРАЖБАТА И ДОРИ ДА ПОЗВОЛИШ ДА ГЪРМЯТ ХОРА Е НАЧИН НА ЖИВОТ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ,КЪДЕ СТЕ БЕ ХОРА ЗАЩО СПИТЕ
103
4
 
5
 
! Отговори
хък преди 11 години
Бареков има усет за TV,затова се махна от Босфор Тв
102
4
 
7
 
! Отговори
ванката преди 11 години
еххх...пустата бай-Ганьовска завист,гледайте само да не се поминете от нея !
101
1
 
9
 
! Отговори
hahaha преди 11 години
тоя ли тестис !?!?!?
100
1
 
16
 
! Отговори
Gio преди 11 години
T'ва пед'расите не са прости - или са началници, или са в парламента...
99
1
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Направете го говорител на Народното събрание - там ще има много материал за работа , няма да става рано, няма да има нужда от скъп часовник /рекламааа/. В суматохата никой няма да разбере какво казва, защо, какви новини открива.
98
4
 
1
 
! Отговори
niki преди 11 години
btv behe nai dobre
97
0
 
13
 
! Отговори
до 109 преди 11 години
" "***" не идва ли от склонността му да се предлага на властта? "И от там, но и от клипче как е бил водещ в дискотека "Чака Рака" в Пловдив пред 90те и се мазни на някакъв съмнителен бизнесмен, довел си *** и прави конкурс сред "момичетата" в дискотеката по дудук. Абе гледай го това в нета, че е много дълго за преразказ, а и няма да съжаляваш.
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всеки *** в тая страна трябва да е ясно, че ББТ и ТВ-7 се контролират от ГЕРБ и Цветан Василев. Нормално е Бареков, който изпълнява медийното обслужване на властта да заеме поста на Ирен Кръстева като и.д. на ББТ. Така или иначе ГЕРБ придоби почти всички медии - електронни и печатни, които са се превърнали в средство за пълнене на "черните каси" на ГЕРБ в замяна на получаване на тлъсти поръчки от държавата за милиони левове.
95
1
 
17
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
От сто и кусур коментари, нито един ласкав за Бареков?!Аз на негово място щях да се самоубия в ефир от срам.
94
2
 
23
 
! Отговори
проституиращия с ... преди 11 години
Бареков и жена му са в схемите за незаконно забогатяване чрез блюдо и гъзолизане на властта ГЕРБ и ДПС.ББТ е телевизията на Ахмед Доган.Ники *** първият *** на Боко тиквата и Доган бозае от две места,от двете депесарски телевизии ТВ7 и ББТ/и такова чудо доживяхме- каква конкуренция между телевизии,какви пет лева/.Това показва лицемерието на тиквата и коварството на Доган,които отдавна са в един отбор-да не забравяме как Доган качи мутрата на белия кон на властта,за да краде и при тая власт.
93
0
 
11
 
! Отговори
Н.Бареков преди 11 години
Ебайси и телевизията дека яз съм и директор
92
1
 
15
 
! Отговори
Антителвизионист преди 11 години
Аз и без това отдавна не гледам телевизия, повръща ми се от агресивната посредственост на *** наричащи се водещи.
91
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
DA ....RAZBIVAI I VLADEI ,,,,,,,,NAP ,,,,,ZDRAVEIIIIIIIIIIIIII.......
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kalinkite s kvo se trepast be? ddt ili liutti 4uski pe4eni na kotlon sas siara, ili prosto gledas da gi ka4vas v reisove s evrei i se nadas 4e vse nekoga ste dumne taka 4e takiva kato BarAkOFF ste gi pomete bombata na kazinovia turizm.da ni e 4estit Barekov- da si priznaem po-golema anatomi4eska *** i po-gnisna uli4na p*utka ne moe lesno da se nameri izmejdu tikvo=shutkite
89
0
 
15
 
! Отговори
Бай Кунур преди 11 години
Ужаст! Тоя ... мил и любезен рядко надарен изразителен талант с несъпоставима дикция и толкова ерудиран речник, че всичко зваършва на TO BE CONTINUE... а ние си го знаем като эба-REC-OFF станал... ъъъ го направили - не уже ли!? ей до къде води чалгата, такъф порнстар за шеф да имаш, трябва наистина голям кредит да си взел, че да не си смениш работата...