Камен има мечти, а една от тях зависи от нас

Да помогнем на 25-годишния мъж да преодолее болестта
Обновена: 2 яну 2013 13:35 | 17 дек 2012 16:03, Петя Славова
45
Камен има мечти, а една от тях зависи от нас
Снимка: kamensarafov.com

Не са малко хората, които имат нужда от нашата помощ. Камен е един от тях. Той е само на 25 години, но страшна и рядка болест застрашава живота му.

Самият Камен е решил да дава възможност на всеки да се осмели да реализира мечтата си. Завършва архитектура и паралелно с това стартира собствена компания. Става председател на фондация, която подкрепя хората да осъществяват идеите си. Или с други думи, той помага на всеки, решил да направи първите най-трудни крачки. Прави го доброволно, защото вярва в мечтите. Докато …

След безобидна инфекция на крака Камен получава страшна диагноза. Сарком на Юинг засяга костите, меките тъкани и се разпространява за дни. 

И докато Камен мечтае да построи сграда в космоса, болестта го приковава към земята. Всички знаем колко боли когато умира една мечта, но Камен така и не спира да търси звездите. Както и да търси начин за победа над рака.

Лечението е възможно, има клиники в Израел и Франция, които предлагат успешни терапии. Затова надеждата му е твърда увереност, че единственият възможен край е пълно оздравяване.

Ако сте сред хората, които искат да помогнат на Камен, може да го направите, като изпратите SMS на номер 17 777 с текст DMS KAMEN. Личната сметка на Камен е IBAN: BG65FINV915010BGN0CU9U, BIC/ SWIFT: FINVBGSF
Титуляр: Камен Руменов Сарафов

На Камен може да се помогне и с доброволен труд, като който иска да се включи, може да пише на kamen@kamensarafov.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: мечтаКаменболестпомощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Един преди 11 години
Не разбирам нещо - нали има НЗОК , нали затова имаме здравна застраховка??
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на младите хора, които са взели присърце проблема на своя приятел! Но, да попитам аз: ако някой не иска да помогне по каквато и да е причина, защо веднага го обиждате?
38
0
 
8
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Мога да помогна чрез смс-и и го направих! Не познавам момчето, но дано се намерят пари за лечението му.
37
4
 
8
 
! Отговори
Огнян Кръстев преди 11 години
Камене, с теб сме.... за всички по долу *** и едноклетъчни, който имат наглоста да пишат глупусти против него - Вие не сте постигнали и една прашинка от това, което той е направил за няколко години. Стойте си вкъщи на топло, с мазните коси и неизкъпани и бълвайте помия, месец след месец докато остареете и тогава вас мили ми плъхове няма кой да ви погледне!!!
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камене ,дръж се млади човече, Българите сме бедни но с големи сърца............на Коледа стават чудеса
35
0
 
7
 
! Отговори
Здравко преди 11 години
До Анонимен "Платена публикация" е публикация която не излиза от редакция на сайта. Това е според "Етичния принцип на Българските медии". Никой не я е искал пари за нея! Колкото до DMS Номерата, операторите не вземат пари от тях! Това не са игрите с SMSи където сумата е между 40 и 60% от цената на SMS-a. Също така, държавата премахна ДДС то!Иначе всеки помага с колкото може! Аз дарих, вярно малко, но от сърце!
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пише, че това е платена публикация? Кой я е платил, с какви пари?
33
0
 
16
 
! Отговори
Бивш студент от УАСГ преди 11 години
Да подкрепим колегата, нека всеки бивш, настоящ или бъдещ студент пусне SMS за младежа!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пуснах за три от кампаниите. Надявам се наистина дарените пари да се използват за хората ...
31
1
 
12
 
! Отговори
анонимус преди 11 години
айде стига се стискахте:Donation amount: $77.00 USDTotal: $77.00 USDPurpose: KamenContributor: *********Message: Успех и весели празници!
30
1
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
До гн Пенсионера. Ако имахте акъл както твърдите, щяхте да проверите дали историята на Камен е вярна. Въпреки това вие директно твърдите че това е лъжа, понеже за това не се иска никакъв акъл. Вие получихте голяма доза внимание и убеден в своето притежаване на акъл доволно се оттеглихте. Това се нарича душевно онаниране и начина по който го получихте е меко казано противен.Който желае да дари средства, нека наистина провери къде отиват парите му. По този начин ще е по-спокоен и по-удовлетворен.
29
12
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
Май нещо изпуши! Та за състрадателните хора - така е. Не съм параноик, а точно с акъла си(мисля, че ще се съгласят другите) и пак повтарям.Но щом незнаете-да ви кажа.От както се помня, в тази държава страшно се краде -мошенниците са невероятно изобретателни: лъжеха по идеологически причини, после по друг начин, после като бизнесмени, после като използваха наивността на хората и т.н. и т.н. И последно - може би не знаете. Но е забранено на операторите, да пускат такива SMS. Лека вечер! Чао
28
1
 
12
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
До пенсионерИма хора на които им е помогнато по този начин с такъв тип кампании дори наскоро едно момиче беше провела успешно лечение. Ти като поставяш под съмнение реалноста на проблема не те прави по умен, от хората които ще пуснат примерно един смс. Един смс струва 1,2лв и е въпрос на личен избор а не на интелект. Тези хора се наричат състрадателни, а хора като теб по скоро параноици от колкото УМНИ.
27
6
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
До Тодор ПапучаровСтотина млади хора?!? Значи всеки по 1000 лева минимум, щом ви е помогнал и въпроса е решен.Това, че пишете някакво име, съвсем не значи че несте анонимен.А що се отнася до SMS - не се правете на наивник.Точно 50% отива за оператора.Не знаете най-важното, а пишете в мрежата хората да ви дават пари. Аз пък казвам: Хора, не бъдете толкова наивни! Така, пари за болни хора, не се събират.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На страницата на момчето има линк за PayPal дарение. Така парите колкото изпратите отиват в неговата сметка. По добре от колкото смс. Страницата е: kamensarafov
25
1
 
6
 
! Отговори
Тодор Папучаров преди 11 години
До пенсионерОтговорих ти така по 1-я въпрос защото незнам дали взимат, а незнам защото не съм аз организатор на кампанията. Аз съм просто приятел. Смс не е единствения начин за дарение има и други при които парите отиват директно в негова сметка за лечение. С какво съм му помогнал аз си остава за мен. Нямам намерение да ви убеждавам, ако вярвате че 100-тина млади хора биха лъгали да натрупат някаква облага това си е ваш проблем. Аз стоя с името си, а не съм анонимен или с псевдоним!
24
3
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
До ТодорНали знаете за случай с оня пиян руснак(Максим Сталийски), световен шампион по фиг. пързаляне,и как ни изпързаля бащата на детето, което още , май не се е оправило, като профука на хазарт стотиците хиляди лева и жена му, тоест майката на това нещастно дете, го защити в съда?И последно- знаете ли колко мошенници се прехранват от наивността и простотията на хората?Така, че защо трябва да ви вярват хората? Умните, разбира се!
23
4
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
До Тодор 1.Обяснението ти в първата точка е неясно. Пак питам: Колко % взема МТел, примерно на SMS 2. Като го познавате лично, с какво му помогнахте вие, приятелите му на които " е създал работа".И се питам, при днашната изобратателност на..., но млади, човече, отговори ми на тези простички въпроси.И не мислете, че всички които ядат спанак, пасат трева.
22
0
 
3
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
До КалинаВлез в сайта kamensarafov/ там има посочени начини за дарения и единия е този!
21
0
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
До пенсионер4. Помагат му! Но има нужда от по-голяма подкрепа. Всеки който се интресува може да влезе в сайта kamensarafov/ и да се запознае с кампанията и сам да прецени дали иска да помогне или не.