Фирма на бивш шеф на НСБОП охранявала конференцията

НДК не е посочен като клиент на ”Крон Секюрити”
Обновена: 19 яну 2013 18:58 | 19 яну 2013 18:58,
43
Фирма на бивш шеф на НСБОП охранявала конференцията
Снимка: БТА

Управител на "Крон Секюрити", която е охранявала Осмата конференция на ДПС, е ген. Кирил Радев – бивш шеф на Националната служба за борба с организирана престъпност.

Днес по време на конференцията 25-годишният Октай Енимехмедов насочи пистолет към лидера на партията Ахмед Доган, докато той четеше доклада си. Доган пръв се защити от нападателя и побягна, Енимехмедов беше повален от делегатите, а после се намеси Националната служба охрана, която пази Доган. Това доведе до вълна от критики към НСО.

Фирмата "Крон", която охранява НДК, е осъществявала вътрешната охрана на пунктовете за пропуск на гостите и делегатите на националната конференция на ДПС, каза директорът на НСО генерал Тодор Коджейков по-рано днес.

”Крон Секюрити” има двама управляващи - Кирил Петров Радев и Ярослав Кирилов Радев. Собственик е Ярослав Кирилов Радев.

Фирмата е лицензирана за извършване на охранителна дейност на територията на страната, предоставяне на охранителни услуги, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и лизингови сделки, както и друга, незабранена от закона дейност, показва справка на БТА.

Фирмата предлага изграждане на технически системи за сигурност; професионална физическа охрана (въоръжена и невъоръжена) с униформени охранители на промишлени обекти, банки, офиси, жилища, имущество, сгради, помещения и др.; експертни оценки на съществуващи системи за сигурност; охрана на мероприятия; персонална охрана.

Като клиенти на фирмата са посочени БТК АД, Технополис България ЕАД, Общинска Банка София, Общинска застрахователна Компания София и други, но не и НДК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
всичко е нагласено преди 11 години
от ДПС.
34
1
 
2
 
! Отговори
съд за делегатите преди 11 години
Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите ***, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла *** е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.
33
0
 
2
 
! Отговори
ГОЛЯМ СМЯХ преди 11 години
К.РАДЕВ - СБЪРКАНЯК,СМЕЯШНИК И ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА .... СЕГА РЪКОВОДИТЕЛ НА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ...... ГОЛЯМ СМЯХ !!!! ТА ТОЙ ИМА ЖЪЛТА КНИЖКА !!!!! ПРОВЕРЕТЕ !!!! КОДЖЕЙКОВ - ВИДЯХТЕ ГО И ГО ЧУХТЕ - *** , *** И СЪВСЕМ НЕАДЕКВАТЕН ...АНАБОЛИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ НА НИКОГО !!!!! КЪДЕ Е Б.Б. ДА СЕ ИЗКАЖЕ , ЗАЩО МЪЛЧИ , КЪДЕ СА ГЪ*ОЛИЗКИТЕ СЛОВОБЛУДЦИ *** ? КЪДЕ Е ПЕЛТЕКА САШО ДИКОВ И ПРОСТАКА БАРЕКОВ ???????? ДА СЕ ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА , ДА СЕ НАЗНАЧИ ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР - НЕМЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ
32
0
 
0
 
! Отговори
TA6AK преди 11 години
DUVAR OT MUTRI I BABAITI ZAD KOITO SE KRIAT BELITE IAKI4KI DOKATO KRADAT NARODA .OOO MINALO NEZABRAVIMO POD FLAGA NA EU I " DEMOKRACIATA "
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много охрана.Много бабаити,а никаква сигурност. За какво висят там всъщност?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV_______________________________________________________________________________+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
29
0
 
0
 
! Отговори
буревестник преди 11 години
.........................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
260 0 Анонимен преди 9 часа@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
27
1
 
1
 
! Отговори
misho97 преди 11 години
До СДС е СДС----ОБЪРКА СЕ НЕЩО,ВАНЬО ЗАБРАВИЛИ ГО ТОЗИ НЕНАДМИНАТ КРАДЕЦ СОФИЯНСКИ, МИСТЪР 10% ПОМНИШ ЛИ ГО НАДКИТЕ, ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ КРАДЦИ ААААААААААААА
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ДОКЛАДА ДОГАН ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВА ПЪЛНАТА СИ ПОДКРЕПА НА ИМАМИТЕ, СЪДЕНИ В ПАЗАРДЖИК. ОПРИЛИЧАВА ГИ НА ГЕРОИ И МЪЧЕНИЦИ КАТО НЕГО. ДЕМЕК, ПОДКРЕПЯ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ.ПРОКУРАТУРАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И НА ДРУГИ ПАСАЖИ ОТ ТОЗИ ДОКЛАД, КЪДЕТО ДОГАН ПОДСТРЕКАВА КЪМ ВРАЖДЕБНОСТ И ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.ПОКРАЙ ТАЗИ ПОСТАНОВКА МНОГО ХОРА НЕ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ДОКЛАД, А ТЕ СА ДОСТА ТРЕВОЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!
25
1
 
1
 
! Отговори
СДС е СДС преди 11 години
Днес цял ден чета и виждам, че само СДС имат ясна визия за какво става дума. Тяхната позиция бе най-точна и адекватна, браво на Седесарите, за тях е удачно да се гласува, нямат подобна богаташка шлака, готова да краде, каквито има в изобилие в ГРОБ, БКП, ДПС, ДСБ и Кюневица..СДС е марката
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- Ако не се премахне забраната, да се гласува от не регистрирани, предлагам да се пускат празни коментари само с точки ".................................. копирай и пусни многократно!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
22
0
 
0
 
! Отговори
oxranitel преди 11 години
oxranixte se hora ponjakoga i edna piratka varshi rabota
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не се премахне забраната, да се гласува от не регистрирани, предлагам да се пускат празни коментари само с точки "...............................................................................................................................................................
20
0
 
0
 
! Отговори
БНРП преди 11 години
Във всеки атентат някоя политическа групировка трябва да поеме отговорност,като член на коя партия е присъствал атентатора на събранието на ДПС?Няма ли интерес от всичко това самия Лютви Местан...
19
1
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Голям цирк! И ножовете за какво са? Да транжира после Догана? Хахаха, смях до сълзи. Диков, дай на каданс делегата с раираната блуза как изважда ножа от задния джоб на Октай. Може да стане интересно, защото повечето хора в спектакъла бяха аматьори.И защо никой до сега не отговори на ЕЛЕМЕНТАРНИЯ въпрос- защо и от кого се пази Меди? В света само най-големите мафиоти ходят с голяма охрана. В БГ даже е и безплатно за ДПС-ра.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След увеличение на кадър, на който пистолета е на пода в краката на хората, се личи, че е без пълнител. Супер нагласена работа.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Краси не си в час с Костов и си наивник.
16
0
 
1
 
! Отговори
9689 преди 11 години
Не е за чудене,все едни и същи бивши милиционери от които нищо не ставаше.Как станаха почетни бизнесмени....