Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов

Малкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство
1 фев 2013 15:30,
319
Княгиня Калина поиска BG паспорт от Борисов
Княгиня Калина и Бойко Борисов. Снимка: МС

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина поиска да вземе български паспорт. Тя се надява и синът й Симеон-Хасан също да получи българско гражданство.

Княгиня Калина обяви днес намеренията си на среща в МС с премиера Бойко Борисов.

Пред него тя  е изявила и желанието си да се състезава за страната ни в турнири по конен спорт.

На срещата в Министерския съвет са присъствали още съпругът на Калина – Антонио Хосе Китин Муньос Валкарсел, правосъдният министър Диана Ковачева и началникът на политическия кабинет на премиера - Румяна Бъчварова.

Калина и Китин Муньос от години живеят в Мароко. Синът им Симеон-Хасан е кръстен на дядо си и на неговия близък приятел, покойния крал на Мароко Хасан Втори.

Единайстият внук на Симеон Сакскобургготски се роди в България на 14 март 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще правят Симеон-Хасан царче след 20 години,ужас!
222
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая е грозна ,ама грозна,фантом е.Призракът на Кобургота
221
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кобурга ограби България !Според мен,нито той,нито децата и внуците му имат право да искат да бъдат български граждани!
220
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма място за тези Кобуркотски тук в България,да се направи допитване до народа,Референдум.
219
1
 
9
 
! Отговори
трайчо преди 11 години
Българският народ мрази Кобургите ,той покава завидна любов към Фамилията на Симо -мошенника.Да ни каже какво крои и какви ги върши,тая какви постижения има в спорта, че тръгнала да ни представя.Калина с тази уста надута от калоген и се мисли за красавица.Да ни даде Борисов и да ни докаже какви спортни постижения има по езда.Иначе не той ,а Парламента ще каже какви права има,но това е хитрост Голяма.
218
2
 
7
 
! Отговори
Ванко преди 11 години
Май вече писна на всички от патриоти ,живеещи навън да идват и да ни помагат ! Тази княгитя да вземе да язди камили или каквото реши за испания или мароко,къде остават българите,къде е тяхната реализация,като ще са некадърници и ние си ги имаме в излишък! Колко български паспорти са издадени на спортисти и къде са те сега,какво допринесоха за България или просто властта работи за имиджа на няколко бизнесмена, къде са тези спортни успехи за които уж се харчат милиони?
217
4
 
8
 
! Отговори
кака мара преди 11 години
Тая пак е дошла да се лекува тук, далеч от хорските очи и уши. Преди няколко години беше заявила категорично, че окончателното и решение е да живее в Мароко. И си хвана багажа, *** и Хасан и отпрашиха да вилнее по тамошните дискотеки за срам и резил на "царствения " и произход. Кога па успя да стане състезателка по конен спорт. Или и тя като ***-футболисти ще получи гражданство за особен принос в спорта. Ама в кой спорт...
216
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Каква княгиня ,какви пет лева ?Смешното е ,че "нашичкият" пак се е "издокарал" като селски ерген на "фотото" Това е премиерът на Република България ?
215
2
 
2
 
! Отговори
Yakov преди 11 години
2-ри февруари - ден на Българския политик! Обявявам на всички Българи, че на вторий февруарий тази година, денят на Сретение Господне, ще се извърши Свещеното Миропомазание на Престолонаследника Борис, княза Търновский по обрядите на Народната ни Православна църква."След получено разрешение от султанското правителство, за което настояват Стоилов и руският посланик в Цариград, екзарх Йосиф потегля на 29 януари 1896 г.от цариградската гара Сиркеджи на път за София. Нему се пада честта да извърши свещения обряд. Влакът минава през България, посрещан навсякъде от огромни радостни тълпи и килим
214
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е Борисов,че да дава или отнема гражданство?Доколкото е известно България е парламентарна република и министър председатлят се избира от парламента.Кой дава право на този самозабравил се човек,ако въобще може да бъде наречен така,да се гаври с държавата.Няма ли кой да му обясни,че той е в изпълнителната,а не в законодателната власт.Докога ще търпим това лице да се гаври с народа и държавата и да ни принуждава да търпим простотиите му?
213
3
 
15
 
! Отговори
Ремсист преди 11 години
Taзи чужденка не е дори по родословен произход етническа българка !Да не се прави на бедна ощипана конярка и да се рекламира чрез България,че ще състезава с куцото магаре в световни турнири по конен спорт за да мине по тънката лайсна, а да заплати и инвестира в спорта или туризма най-малко 600 000 долара в приоритетни за България инвестиционни проекти,каквито са изискванията и предлагането към всички останали чужденци решили да получат българско гражданство!!!
212
2
 
16
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Какви български паспорти искат тези крадливи твари??? Когато Симо крадливия върне заграбените български земи и възстанови изсечените гори, тогава надрусаната му дъщеря може да помоли за българско гражданство, но считам, че дори тогава не бива да се допуска това крадливо и алчно семейство да получи правото да купува и притежава български земи, защото "вълка козината си мени, но нрава не", и тези крадци ще намерят начин за уж законни заменки и кражби, и пак ще изсичат и продават българските гори.
211
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фашисте ти си доста объркан,пили си хапчето.
210
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви игри само .Борисов приема Калина и ни натрапват с писаници за фамилията като наричат Симо цар и Калина княгиня.това е страшно нарушение на Българската Конституция и се чудим какви са игрите.Тази фамилия далеч от България,не да ми се състезава с коне,че тя е дърта и дебела.За всякакъв вид езда кончетата се яздат от хора слабички,не дебелани.
209
0
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
дадохме слово и писмо БЪЛГАРСКО , щото неуки родове от ВЛАДЕНИЕ БЪЛГАРСКО да се учат на МИСЛЕНЕ БЪЛГАРСКО И СМЕТКИ ДА ПРАВЯТ па по на сетне се научиха и други племена да го ползват
208
1
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
евреите го приковаха на кръст (съподвижници са латино католиците )- ние ( БЪЛГАРИТЕ разбихме тази *** ( католици ) и дадохме ПРАВОСЛАВИЕТО НА БОЖИЯТ СИН и СВЕТОТО ПИСАНИЕ !
207
4
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ! и БОГ е подчинен на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !!!
206
5
 
1
 
! Отговори
до238от ФАШИСТ преди 11 години
БЪЛГАРИТЕ са РАСА не само НАЦИЯ ! БОГ е БЪЛГАРИН !!! Цар ще си изберем ако ще и от маймунистан !ВЛАДЕЕМ ВСЕМИРА И ЩЕ СИ ИЗБИРАМЕ КОГОТО ИСКА БЪЛГАРИЯ ! не комунегите !!!!
205
2
 
3
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
не желая смърт на извратените комунисти , пожелавам им дълголетие в лагерите на остров белене с тези условия , каквито предлагаха на "предишните им клиенти " . Да даде БОГ ПРАВОСЪДИЕ !!!
204
7
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
всички комуноиди , ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!