"Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива

На 9 март ще се проведе национална протестна конференция
Обновена: 3 мар 2013 19:11 | 3 мар 2013 19:09, Елка Василева
219
 "Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива
Снимка: БТА

На протеста на Орлов мост днес беше обявено създаването на гражданската инициатива, наречена "Орлов мост-народъ в единство", се посочва в съобщение до медиите от учредителите.

В изявлението на учредителите се казва, че "Загърбили различията си, по случай националния празник 3 март представители на различни градове и организации са се обединили в неформално движение на гражданите под наименованието "Орлов мост - народъ в единство".

Орлов мост стана своеобразен символ на духовното възраждане на българите, на искреното желание за промяна на съществуващата действителност, заявяват учредителите.

По-рано днес пък стана известно, че палатков лагер ще се организира утре в 11.00 часа пред Президентството. Това обявиха на Орлов мост участници в днешния национален протест. Палатковият лагер ще остане до изпълнение на трите искания на протестна група „Орлов мост”. Исканията са за свикване на референдум за Велико народно събрание, промяна в изборния кодекс, като гражданите да могат да участват в избори със свои представители и мораториум върху изпълнителните дела на банките, заявиха участници в протеста.

На 9 март от 13.00 часа в зала „Арена Армеец” ще се проведе национална протестна конференция. На нея са поканени да присъстват представители на 25-те града в Европа, които подкрепиха днешния национален протест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
3
 
! Отговори
bogdanov преди 11 години
KATO GOVORIME TOLKOVA,CHE SME PRNZIPNI V KOMENTARITE SI,PITAM ZASCHTO NE ZASTAVAME S IMENATA I LIZATA,ZAT MSEKA IZPISANA DUMA?TAKA E DOSTOINOTO I GRAJDANSKI OTGOVORNOTO.TAKA MISLIA,I SE PRIDARJAM,KAM TOVA MORALNO PRAVILO.PODKREPIAM PRAVOTO NA IZRAZIAVANE NA POZIZIATA NA GRAJDANSKATA INIZIATIVA.NO KATO GRAJDANIN NA 72 GODINI,PENSIONR,SE OBRASCHTAM,KAM VAS,PODADENATA POTKREPA OT NAS,PRIEMETE ZASCHTOTO NIE -PENSIONERITE,BEZRABOTNITE I SOZIALNO SLABITEGRAJDANI SME VASCHITE MAIKI I BASTI.USPEH V POBE
160
1
 
2
 
! Отговори
ние преди 11 години
БРАВО НА " БУДНИТЕ" МЛАДИ ХОРА!
159
0
 
4
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 11 години
В малкото интервюта,които дават малко по-малко се издават,но ако продължават да клатят държавата и да се подиграват с хората,които им вярват,не се ли замислят как може да им се излее гнева на тези които не протестират,тези които ходят на работа за да изкарват за прехраната,а ще трябва сега да плаща и техните партийни изяви dartsnews.bg/News/42425,момчете всичко се връща,спрете докато е време,защото събудили се останалата част от народа дупе да ви е яко!
158
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boiko Borisov e EDINSTVENIAT DOSTOEN politik. Dollu BSP.
157
0
 
2
 
! Отговори
Abdalov преди 11 години
Hahaha! Bg prezident , bg ministri i bg parlamentaristi davat urok na sveta! Pazi se ! Boyata tzapa!
156
0
 
7
 
! Отговори
фсб преди 11 години
откъде пари за зала Арена Армеец бре, започва да ми мирише, кой членува и как се става член? Организаторите ли го решават това с членството...
155
5
 
6
 
! Отговори
*** преди 11 години
До политологИзлез от политологията и погледни състоянието на огромна част от сънародниците си.Това,че ти може би си добре,не означава,че автоматично всички са добре, но видите ли някой ги манипулира и хората излязоха на улицата.Може и да има опити за провокации и манипулации,но , ако нещата бяха поносими ,ако имаше и грам съпричастност от управляващите,ако не се правеха на глухи и слепи,че дори и надменни - днес щяхме да имаме правителство.Вяра вече няма!
154
3
 
7
 
! Отговори
За България преди 11 години
Не трябва да забравяме и това, че руските туристи играят немаловажна роля за приходната част на държавния бюджет на България. Какво прави София, за да могат руските граждани да забравят за предимствата на турското крайбрежие и да пожелаят да дойдат в известните български черноморски курорти Златни пясъци или Слънчев бряг?
153
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката няма и 10 протестирщи *** ***, нестроувачета!Само аз и приятелчето ми Мъро ще сме достатъчни да им подпалим гъзлетата от бой и втори път няма да се правят на "народъ"!!Що дреме тая полиция , бе?!?
152
2
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА-ТИМ преди 11 години
Към момента пазарната капитализация на холдинга надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 20 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец.!!!За чудещите се: зала "Армеец" е построена с пари на *** /чрез ЗАД "Армеец"/ - за да може Тиквата "гордо" да реже лентичката ... Същият сега услужливо се е скрил в правителствена болница, за да могат *** да си довършат работата ...
151
0
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА-ТИМ преди 11 години
"....че едно от публичните лица на групировката Марин Митев, е бивш морски пехотинец от секретното поделение на военноморските сили "Тихина" край Варна, където са били подготвяни елитни спецчасти - десантчици, водолази и парашутисти. Смята се, че и други ръководни фактори в *** са бивши служители на тайните служби и военното контраразузнаване."Според немския разследващ журналист и писател Юрген Рот, "в момента *** е най-мощната криминална структура в България".
150
0
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА-ТИМ преди 11 години
Всъщност сме свидетели как 3-тата останала /и пазена от всички/ групировка наречена "***" е в процес на цялостно овладяване на властта в БГ.Тошко,Иван и Марин /***/добре си оплетаха кошницата и сега с в тотално настъпление! Ето общоизвестните факти за ***:Към момента холдингът е собственик на множество дружества (над 50) с различни сфери на дейност, сред които: "България ер", Централна кооперативна банка, ЗАД Армеец, Зърнени храни България, Фарин АД, Мустанг ТВ (М-САТ), вестник Черно море, радио Алфа, хотел Плиска и др. Известно е, че едно от публичните лица на групировката Марин
149
0
 
7
 
! Отговори
Питам преди 11 години
Кой ще плати на Зала Армеец ? Наемът за 1 ден е 15000 лв. Едва ли ще ги пуснат безплатно.
148
0
 
4
 
! Отговори
Антикомунист преди 11 години
До КОМУНИСТ Гаврата е готина, но не всички са я разбрали. Дано не се превърне в истина, че както е тръгнало...
147
1
 
5
 
! Отговори
Психиатър преди 11 години
До Анонимен Сидеров е фашизоиден психопат. А от това, което врещи, че ще направи, няма да се сбъдне 0,005%.
146
2
 
8
 
! Отговори
Anonymus преди 11 години
Нароилите се граждански движения и комитети, говорят за липсата на ясна представа за бъдещето. Всеки си въобразява, че има акъл да командва и ако може покрай това и да не плаща ще му е най-добре. На мнозина анархията им се привидя като средство да си избият комплексите и затова крещейки се почувстваха значими.
145
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 182 вече няма да гласувам за Герб ще си гласувам като преди за БСПВсички доказаха своята НЕчестност. Трябва да гласуваме за хора, които не са се оцапали още с властта. Сидеров! Това ще е човекът. Популист е, вижда се. Но половината от това, което обещава да изпълни, пак ще е добре.
144
5
 
10
 
! Отговори
кокиче преди 11 години
До Анонимен 182 Призна ли си ,че всички в ГЕРБ сте бивши комунисти ! Ама Цецке да не си ти *** ...? Нали ни беше партиен секретар ,не помниш ли *** ?
143
4
 
8
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ще гласувам за този, който събори паметника на омразната Съветска армия в София!!!
142
0
 
10
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
А защо пише "Надодъ в единство" а "Орлов мост" вместо "Орловъ мостъ"???