Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици

Те се чувстват застрашени, кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив
Обновена: 7 мар 2013 09:06 | 7 мар 2013 09:05,
158
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици
Снимка: БТА

Кръглите маси се местят от Сливен в Пловдив. Участващи и организатори на протестите се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици. Това заяви Янко Петров, един от организаторите на протестите срещу монополите. „Сменихме локацията заради вчерашните изказвания на Цветанов”, заяви той пред bTV.

Вчера вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов заяви относно протестиращите, че „в първите редици колегите ги познават като интересни – свързани с наркоразпространение. Не бих искал да конкретизирам. От 50 човека, които се възприемат като лидери, около 49% са допир с нарушение."

Още по темата
Петров коментира, че хората се чувстват застрашени и очакват постановки с подмятане на наркотици.

„Преди е работено по този начин, страхуваме се да не ни подхвърли някой нещо”, заяви организаторът и допълни, че дори гледат да си паркират колите на осветени места.

„Нека министърът да говори с факти. Започна следенето на колите, правят проверки къде как се събираме, светят с фенерче, има един мерцедес – четири двойки, поздравявам ги момчетата, другия път да дойдат да пием кафе. Където и да отидем, той е все пред заведението“, разказа още Петров.

Той коментира и отказа на Народното събрание да обсъди и приеме Изборния кодекс, за което протестиращите настояваха и дори опитаха да барикадират депутатите вътре в сградата.

По думите му народните представители допълнително се дискредитират пред обществото по този начин. „Това ще нагнети напрежение в следващите месеци”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още по темата: протестиЯнко Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименАми кой е виновен за заплатите от 300 лв.Господ ли?Или крадливите политици,готови да продадат и майка си за поредния апартамент?
89
0
 
5
 
! Отговори
акуд преди 11 години
ЗАЩО всички който създават безредици са криминално проявени?????? БЪЛГАРИ ЗАЩО????
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименАми кой е виновен за заплатите от 300 лв.Господ ли?
87
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това управление на ГЕРБ се оказа най-неудачното.Пълна мизерия,безработица, високи цени, яко крадене, чистка на кадърните хора и замяната им с "Калинки" с фалшиви дипломи....и се чудя още на мазохизма на тъпите поддръжници на Б.Б. Как може да величаете човек който е милиардер за наша сметка, докато майките, пенсионерите и хората тънат в заеми, нищета и мизерия. Заслужавате си хала на който сте!
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До животно Какви 800 лв. хората се молят да ги приемат на работа и за 300 лв.,но ми е интересно това защо тези момченца не обелват нищо за работодателите ,които плащат мизерни заплати а насочиха хората за сметките от енергото.Познат сладкар ми каза,че миналия месец сметката му била 5000 лева ,а този месец 120 лв.На всички вече е ясно,че сметките нещо бяха манипулирани за да има повод за протеста.
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината за Цветанов и Герб!ЕКСКЛУЗИВНО! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ОТКАЗВА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ 25 КОРАБА ЗА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, А КУПУВА 5 ЗА 65 МЛН.ЕВРО. ПОЗНАЙТЕ КОЙ ВЗИМА КОМИСИОННАТА!
84
1
 
1
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Много уважавам турците и нямам нищо против тях. Яд ме е само като гледам колко са бедни и как гласуват за една върхушка, която ги прави на маймуни толкова години и се облагодетелства за тяхна сметка. В нея има и българи. Вижте от ко партии са попаднали там. Вижте им парите и общественото положение.
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Човек Уважаеми коментиращи , които сте отрицателно настроени към ДПС вместо да хулите , вземете станете членове на тази партия, колкото се може повече българи да има в нея и така вместо да е етническа както вие дрънкате , тя ще бъде национална партия , която ще ни обедини наистина всички етноси заедно.Защото България е над всичко нали? Ела, ела, ела, който и да си, дали неверник или на огъня се кланяш, или езичник, дори и да си престъпил своите обети стотици пъти. Нашата врата не е вратата на отчаянието. Ела такъв, какъвто си.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 89Моята полза от това дето си го надраскал по долу,каква е?Аз ще ти кажа-по големи ми станаха сметките и съм безработен!
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 39 Ти какво очакваш да се случи за 1 месец. Чакахме 4 години да се случи това което описваш,но ядец,та дори останахме и без работа и без заплати,а за корупцията и престъпноста да не говорим.Хайде,като си наясно давай идеи как по-бързо да стане това.С това ха-ха-ха нищо не помагаш.
80
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да се направи нещо, в която и да е държава са необходими инфраструктури. Все някой трябва да ги направи. Стига с тия простотии на БСП, че ше създадат 250 000 работни места- откъде бе г-н Станишев- сигурно ще ги вземете на трудов договор в ПЕС!
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Човек БРАВО,МНОГО ТОЧНО И ЯСНО СТЕ СЕ ИЗРАЗИЛИ ОТНОСНО ДПС !!! Сигурен сам че ще се промени посоката на гласовете по време на новите избори..... действително ако останалите партии са откровенни и докажат че са близки към всички по равно!И които сте отрицателно настроени към ДПС вместо да хулите , вземете станете членове на тази партия, колкото се може повече българи да има в нея и така вместо да е етническа както вие дрънкате .
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 81Писачите на *** си мислят че като сложат минуси и проблема е решен..Напълно в стила на Герб и комунистите!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Човек БРАВО,МНОГО ТОЧНО И ЯСНО СТЕ СЕ ИЗРАЗИЛИ ОТНОСНО ДПС !!! ДПС не е вредна за целиа Балгарски народ , ДПС не е ОСНОВНИА проблем на страната като цяло и към всеки гражданин на БГ. Лошото е че Турското малцинство не се чувства застрахован от страна на другите политически партии.По точно, може би другите партии не са убедителни в това че по равно са близки до всички БГ граждани ,също така и не им се дава доверието което търси малцинството.Сигурен сам че ще се промени посоката на гласовете по време на новите избори..... действително ако останалите партии са откровенни и докажат че са бл
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То само това остава ...Вече и без това не се виждат плакати срещу скъпия ток и срещу ЕРП-тата .Няма да се изненадам ако искат нова конституция за да разрешат тревата.Вече виждам плакати , За зелена България - Тревата не е само за животните ... дайте и на насСвалете цената на сеното иначе ще се самонапушим пред общината.
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не им подхвърлят нищо , защото на момента ще бъде оползотворено на магистралКи.Това все едно да плашиш куче със салам.
74
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите излязоха на улицата от бедност
73
2
 
5
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Нека не се делиме на българи, турци и други етноси/изключвам и 5% от ромите - тези които работят, останалите ни крадат/. Дори и турците разбраха, че Доган им отне тютюна и сега нека пак да гласуват за ДПС.
72
4
 
5
 
! Отговори
азе преди 11 години
Хахахахаах, искат им се наркотици, ама няяяма! Като си свършат работата - тогава! Дръжте още малко четници!!!
71
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици.КАКВО ЧУДНО ИМА?ТОВА СИ Е ПАТЕНТ НА ГЕРБ.