Почина и самозапалилият се мъж от Раднево

Човекът издъхна в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив
10 мар 2013 10:48, Петя Славова
306
Почина и самозапалилият се мъж от Раднево
Снимка: Булфото

В Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив в 4,05 часа тази сутрин почина 53-годишният Венцислав Василев от Раднево, който се замозапали пред общината в града. Това съобщиха от пресцентъра на болницата, пише БТА.

Причинита за смъртта са несъвместими с живота дълбоки изгаряния, които са покривали 75 на сто от повърхността на кожата му. Той бе приет в пловдивскатаклиника на 26 февруари в кризисно състояние, през което време лекарите се бореха за живота му. Пациентът бе и в тежък шок и вдишване на топли пушечни газове, припомнят от клиниката.

Още по темата

На 28 февруари на Василев са направени първите хирургични интервенции за облекчаване на кръвоснабдяването на горните крайници и гръдния кош, но и след тях мъжът остана на апаратна вентилация в реанимационния сектор на клиниката. До последно той бе в изключително критично състояние в Интензивния сектор на клиниката, където медицинските му показатели бяха под непрекъснат лекарски контрол, уточниха от болницата.

На 3 март почина и Пламен Горанов. Мъжът се превърна в символ на протестите във Варна. Той се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
1
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Журналистът от БТВ също е изруд.Що за наглец трябва да си да питаш синовете какво ще правят от тук нататък.Ако бях аз щях да му фрасна един в мутрата.Сигурен съм,че този *** никога не е работил физическа работа и е кукла на конци.Идва ви часа и на вас.Няма да ви бавим.
227
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Lele kakvi ste gnusni bokluci..., takiva kato vas ne zaslujavat da jiveqt. Leka mu prust na choveka
226
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eдин луд помалко . Остават още 6 000 000 бг. откачени и злобни жители...Давайте следващия!
225
1
 
7
 
! Отговори
Един преди 11 години
Бог да го прости! За съжаление е направил възможно най - лошият избор! Самоубийството НИКОГА не е ИЗХОД!!
224
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 433 лева сметка за вода изгоря човекът!И това стана в "европейска България", водена "напред" от "гражданите за европейско развитие", начело с тоя дето му викат Тиквуняка. Който иска нека вярва, че ГЕРБ може да даде европейско развитие на страната!
223
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Бог да го прости.
222
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, до къде докарахте народа да се пали от мизерия. Някой по-долу иска да се пише за психическото здраве на самозапалилите се. А не е ли то, здравето вследствие на "добрия" живот, който ни осигуриха нашите самозвани демократи. Затриха държавата умишлено, като разпродадоха и унищожиха всичко в нея. Срамувам се пред паметта на дедите ми, които са проливали кръв за тази страна, че се оказахме недостойни да я стопанисваме.
221
1
 
6
 
! Отговори
ББ: АЗ ОБЕЩАВАМ преди 11 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
220
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Почина, протестирайки срещу политическа мафия без съвест, която се стреми да замаже положението.
219
0
 
7
 
! Отговори
до преди 11 години
До Гражданка, и като ти ударят една молитва гледай да не станеш бяла лястовичка..те на такава *** разчитат дето вярват, че господ ще ги дари с любов и здраве да попитим къде е господ в африка нещо здраво са я покрил
218
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И той е герой. Да пишем името му със свещи и да плачем.
217
2
 
13
 
! Отговори
Гражданка преди 11 години
Хайде сега и за него да обявят национален траур! Той с какво е по-лош от другия? Ето до какви идиотии могат да стигнат нашите лицемерни управници. Вместо да се чудят кога какъв траур да измислят, да поръчат една молитва за здраве за целия български народ, дето ги търпи толкова години. Пък да паднат на колене и да си ударят челата в земята, и да молят, да молят Господ, дано да им прости простотиите и безобразията, дето не са спрели да ги вършат
216
6
 
7
 
! Отговори
п-к преди 11 години
ЖИВОТА ВЕДНЪЖ СЕ ДАВА И ВЕДНЪЖ СЕ ОТНЕМА, ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА РАЗПОЛАГА С ЖИВОТА СИ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ,,И КАКВО НАПРАВИ С ПОСТЪПКАТА СИ ЧОВЕКЪТ ОТ РАДНЕВО?! ОСТАНАХА НЕГОВИТЕ ДЕЦА СИРАЦИ, И СЕГА ВЕЧЕ ЖЕНА МУ ЩЕ ЦЪФНЕ ТА ЩЕ ВЪРЖЕ, ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ? ЗА МЕН ТОВА Е ИЗНУДВАНЕ , А НЕ ЖЕРТВА. И СЕГА ДЪРЖАВАТА , ЗА КОЯТО ПРЕТЕНДИРАМЕ , ЧЕ СМЕ. ЩЕ ТРЯБВА ДА ХРАНИ ДЕЦАТА МУ ТА И ЦЯЛАТА РОДА. СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА НЕ Е НАЧИНА ПО КОЙТО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ НЕЩО. А КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА УЧАТ ...
215
12
 
6
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Не е ли крайно време да се каже нещо и за ПСИХИЧЕСКОТО ЗДРАВЕ НА САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ?
214
4
 
6
 
! Отговори
до 272 преди 11 години
Малко ли *** издържам и сега!! 5 чавета в повече или в по-малко голям праз!!!
213
1
 
4
 
! Отговори
до 270 преди 11 години
Да ама ти ще му гледаш сега децата!!
212
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се самозапалят всички безделници,България ще се стабилизира!!!
211
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре сега траор и за тая пианица!!!
210
2
 
9
 
! Отговори
do 268 преди 11 години
*** *** ***.
209
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички протестиращи да последват незабавно светлия пример на този смел човек и да се самозапалят. Та да се кротне държавата и да си седне най-сетне на ***.