Малкия Маргин вече е "чист пред закона"

Николай Маринов вече не е издирван от Интерпол
Обновена: 3 юни 2013 11:58 | 3 юни 2013 07:12, Петя Славова
112
Малкия Маргин вече е "чист пред закона"
Снимка: Булфото

Николай Маринов-Малкия Маргин вече е "чист пред закона", съобщава "24 часа". Прокуратурата е свалила обвинението срещу него и брат му, че са поръчали убийството на радиоводещия Боби Цанков. Малкия Маргин вече липсва и в списъка на издирваните от Интерпол, пише всекидневникът.

Доскоро той бе издирван в цял свят с червена бюлетина, както Братя Галеви и Христофорос Аманатидис-Таки.

Николай Маринов е в неизвестност от януари 2010 г. Неговите следи се губят след убийството на Боби Цанков в центъра на София.  За пореден път брат му Красимир Маринов - Големия Маргин бе арестуван заради покушението, но три години по-късно разследването по случая не напредва.

От Софийската градска прокуратура са заявили през изданието, че наказателното производство спрямо Николай и Красимир Маринови е прекратено". Разследването за убийството ще се води срещу неизвестен извършител.

Стана ясно, че Красимир Маринов - Големия Маргин също няма отношение към убийството на Боби Цанков. Срещу него остава едно работно обвинение като ръководител на група за разпространение на наркотици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
4
 
! Отговори
Партизанин преди 10 години
По случай встъпването във власт на новото правителство "партизаните" получават амнистия.Да видят хората за кой наистина са гласували.
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А делото срещу Маргина е боксувало още по неговото управление, даже и за турския език нещата са били решени по негово време и учебниците отпечатани...
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки си гледа интереса. Издигна се от СИК, после стана собственик на банка със съпругата си, като главсек в правителството на НДСВ лобира и успя да прекара всички държавни плащания през тази банка за години напред, после един от най-близките му бизнесмени стана собственик на всички големи ски курорти в Бг и цялото му правителство лобираше за незаконно дозастрояване на Банско, лобира за това всички държавни пари да са в една единствена банка собсвеност на кръгове близки до него и тн и тн
88
0
 
6
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До nezavisim"Главния прокурор се оказа цаца,въпреки визията на акула. ".... по - скоро кит.
87
1
 
12
 
! Отговори
nezavisim преди 10 години
Главния прокурор се оказа цаца,въпреки визията на акула.
86
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро очаквайте възстановяване на отвличанията и показните поръчкови убийства
85
2
 
18
 
! Отговори
kolio преди 10 години
ZAPOCHNA SE DA VIE CHESTITO NOVOTO PRAVITELSTVO!
84
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да, точно така. сега вкарайте Цветанов в затвора доживот!***
83
2
 
37
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
сега са на ред Емилия Масларова,Румен Овчаров,Румен Петков,Сергий Станишев,Доган,Николаи Цонев ,сумиста и всички наши хора,браво др,Гл.Прокурор,така се прави,да си жив и здрав
82
1
 
53
 
! Отговори
stoian преди 10 години
MAFIATA SE ZAVRASHTA !
81
3
 
44
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
Цаца, внимавай! На червените банкети хапвай само от салатката, че килограмите в повечко водят до сериозни проблеми! Другарите няма да ти се обидят, спокойно. Важното е работа да им вършиш.
80
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BSP-to pochna da si puska horata.
79
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах, от БСП са опродтили престъпленията на Маргините. А за Галеви амнистия няма ли да има?
78
1
 
57
 
! Отговори
Атака преди 10 години
Ето кой ще поеме каналите за наркотици!
77
2
 
38
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Сега ще се върнат и Галеви, зад им "използват
76
8
 
13
 
! Отговори
очилатковци преди 10 години
Тъжно е да гледаш как едни хора са сложили червените очила други сините и никой не вижда по далеч от г.за си. А е ясно че зад по-големите партий стоят не само големи вътрешни мутро-икономически интереси, но и международно-енергийни такива. И е супер смешно да се твърди как видиш ли едните били добри и хващали другите... На времето желю беше написал една книга за приликите и разликите м/у комунизма и фашизма. Горе долу и сега е същото с ГЕРБ и БСП! Разлика няма, има само омраза!
75
1
 
39
 
! Отговори
индже преди 10 години
Стойте си в къщи...не излизайте на протести както правят комшиите..все някой някога ще дойде пак да ви освободи и да ви оправи...ама този път и вас а не само жените ви...недейте да показвате че имате достойнство..те новите освободители ще ви ...освободят...хихохи
74
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KRASAVTZITE NA BULGARIA, ZAVRASHTAT SE EDIN PO EDIN, OCHAKVA SE DA SE POKANIAT V KURORTNITE KOMPLEXI NA DRUGARKATA MASLAROVA ZA AKTIVNA POCHIVKA.__
73
1
 
49
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
Защо ми се струва, че Цацката ще качи още бая килограми за следващите 4г..
72
4
 
29
 
! Отговори
До 87 преди 10 години
"Tези , които зоват за Терминал 2 са комунисти-подстрекатели, на тях само им изнася хората да напускат страната си, за да може тук да останат само червени изчадия, *** и турци и да си управляват без проблем."Така е, а пък и ще освободят територии да се заселят тука "братята-славяни". Те са руси, интелигентни и организирани и вече започнаха да се заселват по черноморието. А си имат и руска партия, да им свърши подготвителната работа, прочистването.