Всяка прилика с действителни лица е случайна

Работещи с лаптопи и една кокошка за разкош пред НС
Обновена: 10 юли 2013 14:45 | 10 юли 2013 14:44,
236

Протестиращите пред парламента подхванаха днес нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!". Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
1
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 177за твое съжаление съм в тоя бранш от доста години и съм видял, че няма такова нещо като "да си вееш д-то по цял ден и да вземаш супер парите". никъде. така че, тия ги разправяй на децата пред блока, ама внимавай да не разбиеш нечии мечти един ден ако реши да те послуша и се подведе по акъла ти.
142
5
 
7
 
! Отговори
varg преди 10 години
Имате пари за лаптопи а гербисти ?
141
2
 
2
 
! Отговори
До Монархист преди 10 години
Монархисте, кой те спира да станеш работодател? В нашта фирма търсим лаптопаджии на совбодно работно време, ама трудно се намират кадърни. Така че пазара на труда в момента е такъв, че позволява на кадърните момчета с лаптопи да си веят свободно байряка за много пари и ти нищо не може да направиш по въпроса.
140
1
 
0
 
! Отговори
Ехаа преди 10 години
Най ме кефят тези дето очакват справедливо възмездие срещу едни душегубциот други душегубци. Ще го получите разбира се доклото може, но не безплатно. Такъв обяд няма.
139
5
 
4
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Ако бях един работодател и видех мой служител да се прави на интересен пред НС с лаптопа си щях да го уволня дисциплинарно, без изобщо да му искам обясненията от сорта на как, защо и какво.
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както казва един много мъдър човек,че идва времето,когато народите ще поумнеят повече от своите управници и сами ще управляват живота си.Има ли управници,оправия няма.
137
2
 
2
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1Ми цени си ги бе пич, цени си ги и си гласувай за тях. Не очаквай обаче извън тясното партийно ядро някой друг изобщо да се върже :))).Пич, гарантирам ти че на едни нови избори с почуда ще установите нещо, а то ще е, че политиката не е математика и че твоя т.н "Реформаторски блок" дори и да влезе в нов парламент няма да имат повече от 5-6%.А причината е проста - имам познати които гласуваха от немай къде за Кунева, но в коалиция с Костов ще си отхапят ръката, *** няма да гласуват :
136
8
 
4
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Снимка 1 показва истинското лице на протестите в момента.Един вика,друг държи плакат,трети хвърля домати и яйца,а зад гърба им,както е показано им натискат клавишите."Бунак лозе копае,юнак вино пие." Така е било винаги,така ще е сега,така ще е в бъдеще.Бунаците отпред на първа линия да ни свършат работата,пък ние после с лаптопите,седящите ВИНАГИ ЗАД ГЪРБА,ГОВОРЕЩИ ОТ ИМЕТО НА И ПРЕЦАКВАЩИ РЕДОВНО негово величество народът си знаем нашата!!!!!!
135
3
 
5
 
! Отговори
huyo преди 10 години
ПОЧТИ ПЪЛЕН СПИСЪК НА ГРАНТОВЕТЕ ПОЛУЧЕНИ ОТ НПО-тата :) ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.htmlЩе видите множество лица участващи на протестите ДОКАТО ЕДНИ ПРОТЕСТИРАТ АВТЕНТИЧНО , ДРУГИ СА ПЛАТЕНИ !!!МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ , АМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МРАЗЯ ПЛАТЕНИ *** лъсна ви г*за :) Не народ а *** ,продажна
134
1
 
4
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1Одисейчо, казах ти, че си с комунистическо мислене, пък ако щеш ултрадесен да се изкараш :).Сори пич, но като не щеш да схванеш основния проблем ще си теглиш :)))За нормалните страни си прав, но ... демокрация се прави от демократи. Що тук няма нови хора с натрупан опит? Ми щото "пишман демократите" Пръмова и Надка са захапали кокала и не пускат нищо да припари наоколо.Там къдет ми даваш примери кат загубиш избори цялото ръководство поема отговорност като се измита и идват ново.
133
5
 
5
 
! Отговори
eeha преди 10 години
въх, този уринарски какво чака още че не подава оставка?
132
2
 
3
 
! Отговори
Пчеличка преди 10 години
Таз кокошка дали е щастлива?
131
1
 
8
 
! Отговори
huyo преди 10 години
ПОЧТИ ПЪЛЕН СПИСЪК НА ГРАНТОВЕТЕ ПОЛУЧЕНИ ОТ НПО-тата :)Ще видите множество лица участващи на протестите ДОКАТО ЕДНИ ПРОТЕСТИРАТ АВТЕНТИЧНО , ДРУГИ СА ПЛАТЕНИ !!!МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ , АМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МРАЗЯ ПЛАТЕНИ *** лъсна ви г*за :) Не народ, а *** ,продажна
130
2
 
2
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1" на политическия пазар най-доброте е тзои Реформаторски блок"Със стари .... нов бардак не стаа. Пръмова и Надка да проумеят най-после, че при т.н. десни има една особеност, която ги отличава от червените - когато веднъж снемат доверието си от някой никога не го връщат.Кат са такива демократи да постъпят както там, където все ни го дават за пример - очевидно е, че никой не ги ще просто да се ометат от политиката и да отворят пространство за други.Иначе все ще са си маргинали
129
13
 
10
 
! Отговори
Животновъд преди 10 години
Стига сте *** червени ***. Орешарски скоро ще подаде оставка!
128
2
 
5
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1"зад всяко тъмно дело в нашата страна седи комунист независимо в коя партия е "Хи-хи-хи и ти си мислиш, че кат ходиш и рипкаш на площада туй ще се промени ли?Ако си следил това, което съм писал във времето щеше да си установил някой неща - като например в нощта на изборите, когато поздравих клуб Мотерей и в частност Л. Гоцев за най-големия му изборен успех след 10 ноември - пълно мнозинство от 240 нар. представители от БКП и ДС. :)))
127
1
 
0
 
! Отговори
колибар преди 10 години
..........брей, тия и парламент/цигари/ ще си организират.......
126
4
 
1
 
! Отговори
Katka преди 10 години
Втора снимка. Мацката с цигарката вляво бая ще да работи. Ама нищо, поне подкрепя протеста! И аз го подкрепям! ;)
125
1
 
0
 
! Отговори
Ами това ???? преди 10 години
Пуста чумага!Тъй като ги гледам 130 кила хващат от нищо.
124
7
 
8
 
! Отговори
Pablo Escobar преди 10 години
Бат Боко няма да успее с протестите, хората ( не платените ) им писна , ако иска да плати на още хора трябва да продаде още 5 тона кока , ама Цеко Апартаменто е в ареста, Брендо и той в затвора .... Сега до Бойко:кой ще продава коката бе пиле парено!!! 20 тона имаш у мазата в Банкя , а ти протести ше ми правиш!!!! Марш да продаваш стоката ,..... иначе ще пратя Роко - той те харесва , вика ми тясно дупе си имал!!