Всяка прилика с действителни лица е случайна

Работещи с лаптопи и една кокошка за разкош пред НС
Обновена: 10 юли 2013 14:45 | 10 юли 2013 14:44,
236

Протестиращите пред парламента подхванаха днес нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!". Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
8
 
10
 
! Отговори
герберче преди 10 години
червените ескадрони от драскачи пак се оляха
122
1
 
1
 
! Отговори
до 122 преди 10 години
До en taro adunПич, засрами се. Уж говориш умно а незнаеш как се пише лаПтоп или оВчар :)
121
3
 
1
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1"Не няма това предевид , няма изобщо ГЕРБ предвид поради проста прична , че съм си СИН до мозъка на костите ми , но ти не си ми ясен още"Ами няма как да ти се изясня, защото не можеш да излезеш от шаблонното комунистическо мислене - аз съм син, а този който не е син е червен :))).Просто е, омразата си към този и онзи и трагичното минало отдавна съм я овладял. Това, което искам е спокойствие, стабилност и спазване на минимум правила, без значение кой управлява. Други въпроси?
120
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снимка номер 7 е подходяща за "лице " на протеста.Тоя защо не си гледа здравето .Вярно ,че трябва да облизва задните части на Бойко ,че му прати самолет да го спасява докато е жив.Нищо лошо в това ,но стотици и хиляди българи умират докато чакат линейката да дойде.Така ,че това е грозно и дразнещо нормалните хора.
119
1
 
1
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До Одисей 1Човека по скоро се дразни на простотии.Платените толкоз труд не си дават.Иначе на въпроса за чуждата фирма.Ми реинвестира се, в нови работни места и повишаване на квалификацията.Почти не познавам, програмист дето сам да си е плащал курсове и сертификати.Мислиш ли, че една чужда ИТ фирма е по-некоректен данъкоплатец от Дон Стаке каретофеният барон да речем.Дето е и кмет и реинвестира в германския автомобилопроизводител в началото на всеки сезон.
118
1
 
2
 
! Отговори
:))) преди 10 години
еми няма лошо, свръх демокрация, и ние нещо да измислим :D
117
4
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
След Президент - комунист, Цар - министър-председател и пожарникар-премиер, България се е запътила към нов парадокс - протестиращи с рум-сървиз.
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
протестиращите срещу "правителството Орешарски", получават разрешение за построяването на палатков лагер пред Народното събрание. Софийска община ще осигури още навеси с бюра и уаерлес със свръх бърз интернет за хората със свободни професии. Ще има още кебапчета и бира, както и химически тоалетни по маршрута за разходки. Евалла! А кой плаща бе калъфи? Нека другите държави видят какво е свръх демокрация и да се поучат. А то, на какво прилича да се поливат хората с вода и да ги тровят с газове.
115
4
 
4
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Одисей 1"132 и какво по точно искаш като се заяждаш с всеки , какво тъсриш , за какво се бориш , какво целиш , кого защитаваш и зад кого седиш"Под заяждаш се с всеки, предполагам визираш себе си и останалата част от съпартийците ти от ГРОБ :)))А какво искам ли? Ми не е ли очевидно - нормалност и прекратяване на опрофанизирането на политиката и държавата.Ако на теб ти харесва пълното опростачване и профанизиране на всичко, което върви от 6-7 г., а в момента е в апогей - добре.
114
12
 
17
 
! Отговори
аненербе сс преди 10 години
- Кой ги организира тези протести? Това се чудя . Всеки ден нови театрални постановки се представят, ако е неорганизиран - няма да има такива неща . Чинове с подредени лаптопи, доста хора ходят с маски на прасета ( еднакви) ,..... някак си изкуствено е и си личи от километри че е по диригента на някой .....Това са купени протести ....
113
3
 
5
 
! Отговори
до 122 преди 10 години
Ало, открехнатия специалист по IT технологиите, вземи си оправи граматиката, например думата лаБтоп:))))))))))
112
4
 
7
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Анонимен"ЛаБтоп? И ТИ, *** жалък, твърдиш че си в ИТ сферата? Аре, обратно в Гугъл да си дочетеш, селянче невръстно! И такива сте всичките на протестите: неграмотници и безхаберници. Нищо де, цвърчете си; не пречите."Прав си, едно от най-неприятните ми неща са простаците с претенции :)))
111
6
 
10
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Анонимен - 128E снимка 7 ясно. Нормално е тоя папуняк да е върл фен на Тиквата - нали цял правителствен самолет му праща като щеше да ритне камбаната.
110
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До en taro adunЛаБтоп? И ТИ, *** жалък, твърдиш че си в ИТ сферата? Аре, обратно в Гугъл да си дочетеш, селянче невръстно! И такива сте всичките на протестите: неграмотници и безхаберници. Нищо де, цвърчете си; не пречите.
109
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
снимка 5 е интересна за прокуратурата,а снимка 7 за психиатрията
108
3
 
3
 
! Отговори
az- преди 10 години
До viktor.stoichev - 126Виж не се заяждам, просто отбелязвам. А виждам, че си схванал основното - бвп е доста измислен показател, който реално не дава кой знае каква информация. От друга страна е без значение къде какво се прави и харчи.Обстоятелството, че е налице огромен търговски дефицит е показателен - така или иначе харчим повече, отколкото произвеждаме. При това положение който чака високи средни доходи ще има да си чака :)
107
3
 
1
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До az-То компетентността спряла ли е някой в тоя форум?Щом казваш, че не знам ще ти повярвам.Може да е измислен и спорен но все пак е показател.G'to да не е по -малко в провинцията.Къде са най-големите бюджетни харчове, и скъпи проекти?
106
3
 
7
 
! Отговори
до en taro adun преди 10 години
IT фирмата със служебният токен за която работиш.Колко от печалбата и се реинвестира в българия освен заплатата ти?
105
5
 
7
 
! Отговори
az- преди 10 години
До dim - 123"нормалните хора ходят на работа и след това на протеста"Като гледам как цял ден кесиш в разни форуми, сайтове за запознанства и гледаш порно си представям каква работа вършиш :)))
104
8
 
7
 
! Отговори
dim преди 10 години
нормалните хора ходят на работа и след това на протеста а тук пишат умрелите от страх платени 4ервени мишки 6то не излезете бе //ама виждаме само дартаци около НДК