Всяка прилика с действителни лица е случайна

Работещи с лаптопи и една кокошка за разкош пред НС
Обновена: 10 юли 2013 14:45 | 10 юли 2013 14:44,
236

Протестиращите пред парламента подхванаха днес нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!". Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
11
 
10
 
! Отговори
ozzy преди 10 години
До SpiroНа коя статистика се позоваваш ,че аз нещо не се сещам.30-40000 "интелигенти,умни и красиви" нарушават човешките права на 1 960 000 човека от живеещите в София ,и се опитват да се наложат на останалите да приемат неориентираните си искания .Ако попиташ двама ,трима от тези "интелигентните "що е това ОЛИГАРХИЯ ще има да те гледат умно .А не дай си боже попиташ утре, ако ги отведеш до урните, за кого ще гласуват ще гледат още по странно и ще мъцат щото просто нямат идея.
82
7
 
8
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Това с компютрите,разрешено от общината-вече минава границата на търпението!Тя и подкрепата към протерстите има граница!Че и нет им пуснали!Държавна политика в подкрепа на протести!Такова чудо по света няма!А не-има ,бе-у нас!След като държавата,президента,медиите,кмета са в подкрепа на протеста,всъщност срещу кой се протестира!?Срещу депутатите,дето днес ги има,утре ги няма ли?А като дойдат други депутати и не ви харесват-пак ли същото?!И така докога?Докато останат тук само ***!
81
2
 
0
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
До SpiroДори да намекваш, че БСП и ДПС купуват, а другите всички са светци - окей. Аз това имам предвид - ще им е по-лесно, ако МВР е на тяхна страна и си затваря очите. Те това е целта и затова се стиска властта към момента. Аз друга причина не виждам :)
80
3
 
5
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
"Забележи купуването на гласове - арестуваните за кой са купували гласове(всички партии купуват). Но хванитите винаги са от тия, дето не са удобни на бившите управляващи... "Ами честно да ти кажа, аз "хванати" не съм видял. Видях скрита камера от жуналисти, които още не са се продали на червените. Там на въпрос - "Може ли да купим гласове", *** отговарят - "Може, ама побързайте, че от БСП и ДПС вече купиха всичко". На първа скрита камера така, на втора пак същото, на третата пак същото. Не знам, може и да са платени журналисти. Може всичко, но за момента аз това видях. Ти може и друго
79
5
 
9
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Мутафчиев!Давай го малко по-спокойно,че Бойко вче не разполага с авиоотряда-да те спасява!
78
13
 
3
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
Провинцията хранела София.Ах хситга бе!54% от БВП на България се генерира в столицата.Ние да нямаме самоиздържащо се земеделие или индустрия та провинцията да храни.Строителството и земеделието са на 90% еврофондове, котио вече се поклащат.Те тогава ще видите работен ден с трактрои пред парламента
77
8
 
7
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Това се превръща в някаква нова форма на забава, лошо няма, не пречат на никого, веселят се - по-яко е отколкото на морето, депутатите си работят ...само да не блокират пътища, когато другите работят..
76
5
 
3
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"Не, силния резултат на ГЕРБ ще дойде защото ги подкрепят много хора."Супер, подкрепят ги. Чакай МВР шефовете да са червени и сравни пак резултатите :) Колкото и да е тъжно, това има значение в нашата държава. Забележи купуването на гласове - арестуваните за кой са купували гласове(всички партии купуват). Но хванитите винаги са от тия, дето не са удобни на бившите управляващи...
75
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На бас че депутатите имат по-хубави лаптопи и телефони от протестиращите. *** нищо не могат да им направят с тия лаптопи и все повече заприличват на психари.
74
10
 
15
 
! Отговори
NN преди 10 години
Цирк, ама времето си тече, далаверите се покриват и пак няма да има виновни за нищо. Тези момченца и момиченца ще изкарат по някой лев. лудите в центъра на софия няма да скучаят. България ще е най бедната страна в Европа.
73
16
 
24
 
! Отговори
А, АДИ беее? преди 10 години
Ама ГЕРБ-иите хептен откачили бе. Утре ако ги питаш как се казват ще твърдят, че са ВИНЕТУ
72
25
 
29
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
"Освен безделниците от ГЕРБ и на тези парите идват от нашите джобове.За мен така наречените протестиращи са една група от безделници. "Хубаво си написал "според мен". Защото официалната статистика е много проста и ясна - работещите, с образование, млади и на средна възраст, от големите градове, са гласували за ГЕРБ. Хората без образование, от малките населени места, определящи се като *** и българомохамедани, са гласували за БСП и ДПС. НЕ знам как по ясно да ти го кажа. Дано си разбрал.
71
20
 
18
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Разнасят компютрите като на селска вечеринка.
70
8
 
24
 
! Отговори
Мутрите преди 10 години
Този Мутафчиев слиза от джип за 100 000 протестира и пак си се качва на него.за съжаление има и гладни протестираци ,които ще бъдат отново излъгани.
69
9
 
15
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До ГостКъде видя *** бе(освен пред операта).След 40000 протест хартийка не остава на булеварда.Ударихме Европа в земята
68
6
 
14
 
! Отговори
Горката Фидосова! преди 10 години
Горката Фидосова! Сигурно е и било много трудно да навлече костюма и да се дегизира като кокошка, само и само да я дават по кабеларките!
67
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да искам да протестирам ,този като го гледам с този език колкото лопата, чак се отвращавам.По добре днешните управляващи отколкото утрешните ***
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Солена такса лаптоп се дължи за тротоарно право.
65
10
 
22
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. Не е ли време да престанат да се назначават откровени мутри или *** на постове изискващи доста повече еру
64
14
 
23
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
"Избори сега, означава служебно правителство от Плевнята, тоест на ГЕРБ. И от там силен резултат на ГЕРБ на изборите, което не ги устройва. Отделно, с всеки изминал ден ГЕРБ се разпада като *** на слънце. "Не, силния резултат на ГЕРБ ще дойде защото ги подкрепят много хора. А не защото на Марс има марсианци. Извадете си главата от пясъка и ще разберете, че на последните избори най-много хора гласуваха за ГЕРБ. Това са фактите. Всичко друго са приказки на хора с големи червени очила. За това БСП, ДПС и Атака ги е страх от изборите.