Малката Елена почина в болницата

Детето пострада тежко, когато такси помете хора на "Цариградско шосе"
Обновена: 23 юли 2013 14:58 | 23 юли 2013 12:44, Елка Василева
375
Малката Елена почина в болницата
Малката Елена. Снимка: Facebook

Шестгодишната Елена, която дни наред се бори за живота си след жестоката катастрофа на спирка на "Цариградско шосе", е починала снощи.

Още по темата
Това потвърдиха за БНТ от болница "Св. Анна". Момиченцето не успя да преодолее тежките травми, макар да претърпя две тежки операции.

Детето пострада тежко при жестоката катастрофа на "Цариградско шосе" на 10 юли, когато такси се вряза в автобусна спирка и помля 12 души.

Часове след катастрофата почина 25-годишната Станислава Асенова, по-тежко пострадаха Елена и майка й.

Майката на детето е в стабилно състояние, каза за БТА доц. Божидар Финков, заместник-директор на столичната болница "Св.Анна".

Шофьорът Михаил Куртев е бил в момента на катастрофата с 1,89 промила алкохол в кръвта, в момента е в ареста.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
0
 
7
 
! Отговори
Майка преди 10 години
До yuri69Браво много добре написано. Не му мястото. Има ме право само да скърбим за тази малка звездичка която угасна толкова бързо :( Поклон :(
317
0
 
0
 
! Отговори
yuri69 преди 10 години
До ХА ХА ХА Като те гледам ти колко си умно....
316
0
 
4
 
! Отговори
yuri69 преди 10 години
До Попов И какво да чакаме Бог да накаже този ***!?Ми на Господ ще му трябва една петилетка да накаже всички престъпници в България,къде е това правосъдие,ще върне ли то хилядите жертви на тези и други ***? Да чакаме Бог....до кога,докато се изтребем взаимно ли?
315
1
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
До yuri69ПРОСТИЧКО СИ и няма да разбереш
314
3
 
3
 
! Отговори
yuri69 преди 10 години
До ХА ХА ХА стига сте се оправдавали с държавата,тази държава се управлява от българи,а не от извънземни,което ще рече,че е такава,защото и ние сме такива,все друг ни е виновен,а виждаме ли се,какви *** и *** сме всъщност.Всеки ден убийства и зверства,пак ли държавата ги прави или ние диваците?
313
0
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
Spi spokoino Eli ti si tragvas ot tuk no ostavas v vselenata
312
0
 
7
 
! Отговори
Кики преди 10 години
Ангелче
311
0
 
7
 
! Отговори
Държавата ли? преди 10 години
Защо всеки търси оправдание в държавата, а не погледне себе си?Държавата сме Ние, а не някой друг.Живота свърши за едно ангелче. Нека всеки го запомни. Не само тези който пият и карат, а Всички.
310
0
 
11
 
! Отговори
Самия преди 10 години
До СофияДържавата и Държавниците са ВИНОВНИ защото винаги във всички ЗАКОНИ има вратички през който такива като него да се измъкнат, а и ако РОДНАТА ПОЛИЦИЯ спазваше всички правилници и не се радваха на 20 - 30 лева(безнаказано) то това можеше и да не се случи.Искрени съболезнования на всички близки за малката ЕЛЕНА
309
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До иван 321: Хубаво си направил, ама защо са били леки шамарите? АЗ съм се заклел че ако някой такъв *** ме удари отзад поради собствената си простотия и селяния ще го пребия от бой. За жалост има страшно много такива шофьори, такъв е манталитета на Българина. Така че такива случаи ще има и в бъдеще. Българите сме безмозъчни и безотговорни шофьори, никой не мисли за последствията.
308
2
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ЕТО ЕДИН "ШОФЬОР"-АЛКОХОЛИК НЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА И МИ СЛОЖИ МИНУС ! АБЕ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ И ДА БЪДЕТЕ ПО-ОТГОВОРНИ НА ПЪТЯ ,ВИЕ ВСЕ ТЪРСИТЕ НАЧИНИ ДА ОПРАВДАЕТЕ ПИЯНСТВОТО И ПРОСТАЩИНАТА СИ ! А ДАНО ДРУГИЯТ ПЪТ НЯКОЙ ТВОЙ "КОЛЕГА" ТИ СЧУПИ КРАКАТА С НЯКОЕ МОЩНО БМВ
307
1
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
БОГ да прости детето но "държавата" е НАЙ-виновна да има такива *** по нашите пътища(90% неграмотни и смръдливи мангалотурци) КАЧВАЙТЕ СЕ САМО при нормални шофьори
306
0
 
12
 
! Отговори
искрено страдам преди 10 години
мразя го този шофьор, боли ме за детето, толкова живот има в него на тази снимка, а онзи човек безотговорно му го отне. нищо не може да спре или утеши болката на родителите. нека всички да се молим и да наприм така, че да не се случват такива нелепости...тъжно, гадно и без надежда
305
0
 
29
 
! Отговори
Ех... преди 10 години
Слънце прекрасно, рано ти беше да ни гледаш от горе... Дано има рай за теб, душице прекрасна.
304
0
 
15
 
! Отговори
София преди 10 години
Не може държавата да е виновна за простотията на хората,включително и на този убиец, но определено трябва твърда ръка за много неща в нашата държава.Ако всеки втори редовно употребява алкохол вероятността да стават такива инциденти е голяма. Не виждате ли,че заради този пусти алкохол всеки ден или умират прегазени деца по спирките или пребити до смърт студенти пред дискотеките.
303
5
 
5
 
! Отговори
Попов преди 10 години
До АнонименИма БОГ и всички трявба да вярваме, че всеки ще бъде съден по делата.А Бог ни праща тези изпитания,за да види колко от нас ще бъдат по-добри и човечни.Без вяра греховете на един ще плаща друг- невиннто дете, нямало шанс да познае БОГ.
302
0
 
7
 
! Отговори
добрев преди 10 години
Бог да я прости! Жалко! А оня *** се разкарва жив!
301
0
 
18
 
! Отговори
Стоянова преди 10 години
Мир на малката душица!!!Следях всеки ден със свито сърце лечението на детенцето....молех се да го спасят...и като разбрах...ми стана толкова тежко на душата.......ужас.А таксиметровия *** бих го осъдила на смърт........Жалко и за младото момиче!!!С какво право този ненормалник ще отнема 2 човешки живота,две невинни душици.....толкова ме е яд,но нищо не може да се направи .....А за манталитета на бакшишите....то е ясно..... кръгла 0.Бездарници с претенции.
300
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 10 години
....продължение - точно след половин час, бях на компютъра и видях, че момиченцето е починало в болницата - хвана ме яд, че не съм го пребил тоя *** по-жестоко! нямаме полиция, нямаме държава - единствения изход е САМОРАЗПРАВА!
299
0
 
22
 
! Отговори
иван преди 10 години
днес сутринта по Ботевградско шосе, виждам в огледалото един бясно препускащ ситроен, сменящ всички ленти и "играещ" си на Формула 1 между останалите коли, набих му спирачки точно когато ми се беше залепил и се опитваше да ме "прескочи" - шофьора вътре полудя-свири, святка.... и т.н....изпревариме, настигнах го след 500м, изтласках го от пътя с моята кола и го спрях в прахта, слезнах - два шамара /леки/ през прозореца и му обясних КРЕЩЕЙКИ, че заради такива *** като него загиват хора