ДПС е причина да се лее кръв на протестите, скочи ВМРО

Оставка на Орешарски и нов кабинет, съставен от експерти
74
ДПС е причина да се лее кръв на протестите, скочи ВМРО
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото, архив

Истинският виновник да се пролива кръв на протестите снощи е прекалената и безконтролна власт на ДПС, пише в позиция на ВМРО, изпратена до медиите.

„Точно преди 100 години българите след обсада превзеха Одрин. Сега стигнахме дотам, че отново да обсаждаме окопалата се турска власт. Само че този път тя е в българския парламент.

Още по темата
Не е ясно дали "Атака" изпълни лозунга си "Да си върнем България", но ДПС определено си върна България за броени седмици. От бат' Сали през Емил Иванов до новия заместник-областен управител на Габрово, който гордо позира до турско знаме, ДПС разделя българите с такава барикада, която никоя фадрома не може да премахне“, подчертават от партията.

„И днес Лютви Местан се опитва да разделя мюсюлмани от християни, обяснявайки, че недоволството срещу областните управители на ДПС "било заради... религията им". Цинизмът стигна дотам, че новата тройна коалиция предвиди връщане със закон на джамии, превърнати в музеи. Затова първото действие на Орешарски трябва да е отстраняването на скандалните областни управители и заместник-областни управители на ДПС. След това
трябва незабавна оставка на кабинета, заявяват от партията.

Според ВМРО е нужен нов кабинет, съставен от експерти, преговори с широко участие за нов Изборен кодекс и за новата бюджетна рамка на Европейския съюз, и за избори заедно с евроизборите догодина.

С назначението на Делян Пеевски преди 40 дни и с бруталния опит за насилствено извеждане на депутати с автобус управляващите показаха удивителна липса на разбиране и чувствителност към мнението и настроенията на българите, е становището на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: ДПСизбориоставкаВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
dady преди 10 години
toy i Plevneliev e tursko
61
3
 
2
 
! Отговори
Ataka преди 10 години
Karakachanov i Jambazki da im se smenyat imenata.Tova sa turski imena.
60
5
 
4
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
Много съм съгласен с Вас, господин Каракачанов, но обяснете моля как да стане това без нов Изборен кодекс. Дайте технология как да стане!
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Февруарските протести ВМРО вкара в листите си и в партията много "уж от гражданската квота" протестиращи които се оказаха не Националисти ами *** глобалисти , много жени от които чисти феминиски соросоидки.. Сороисоидите превзеха много местни организации на ВМРО - това вече не е Националистическа Партия , никога не съм представял националисти жени , това е гавра с национализма.. Националистическа партия е близка до военна бойна единица там място за жени феминиски и соросоидки няма..
58
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 5 години в Wikipedia в Автобиографията на Каракачнов пишеше че е карал специализация по политология за действащи в политици курс спонсориран от Сорос - по-това време само Сорос правеше такива курсове за действащи политици в Централния Европейски Университет - университета на Сорос.. И после се чудим защо ВМРО взима решения угодни на САЩ и Сорос.. Той Кракачанов бил агент и на ЦРУ и Сорос , продал се на злото.
57
6
 
13
 
! Отговори
nqkoi si преди 10 години
Абсолютно съм съгласна че ДПС е причината за всички проблеми в България!Гласувах за ВМРО и не го крия!Само не мога да разбера защо нашият народ не осъзнава каква е целта на ДПС и защо още не се проумява "Кой раздава порциите" на продажните политици и защо толкова се трепят да угодят на турските интереси!Българи събудете се !Не сте ли чували лозунга"Тук е било турско и турско ще бъде"Докато българите сме един срещу друг те завзеха земите,заводите,морето и какво ни остава?
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
караначанов, сложи си българско име или си прекръстен турчин . тази музика вече свърши ,измисли нещо ново.
55
2
 
9
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Чуйте само какво иска един доказан ДОНОСНИК, оставка на правителството и нов кабинет от експерти в рамките на ТОЗИ парламент, с ТОВА мнозинство, аре сиктер бе ***.
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя кво иска да каже с "бруталния опит за насилствено извеждане с автобус", аре стига преексплоатирахте нещата бе!
53
1
 
4
 
! Отговори
dady преди 10 години
za6to vseki oyto iska malko vnimanie ,go udrq na nacionalizim?a ne nameri realno re6enie na problemite?
52
2
 
6
 
! Отговори
отврат преди 10 години
Когато доносниците говорят за експертност гневът ми нараства ....Я се скрий бе, хитрецо....
51
2
 
5
 
! Отговори
dady преди 10 години
hora za6to se otkazahte ot volen?ne se otkazvayte taka lesno de
50
3
 
6
 
! Отговори
ванче преди 10 години
ченгето каракачанско заграби имотите ни и се охрани добре...иска му се да овладее националистичния вот на народа и пак да се намърда да властва, не му се връзвайте, не забравяйте, че Държавна сигурност създаде неговия проект и той си има откровено комуноиден почерк....
49
7
 
13
 
! Отговори
вмро преди 10 години
Поздравления за Каракачанов. Много е прав. На следващите избори трябва да влезе в парламента. Да се разкара недоразумението болен.
48
6
 
9
 
! Отговори
BG преди 10 години
Каракачанов да си смени името.Защото това име е турско фамилно име.
47
9
 
3
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Не видях никакъв аргумент, тоест никакъв конкретен отговор. Не че очаквах де, моят въпрос си беше риторичен. Просто исках сам да стигнеш до довода, че съм прав.Всичко води до етническата му или религиозна принадлежност.
46
6
 
2
 
! Отговори
_IsmaiL_ преди 10 години
Не видях никакъв аргумент, тоест никакъв конкретен отговор. Не че очаквах де, моят въпрос си беше риторичен. Знач
45
1
 
6
 
! Отговори
Сеир бей преди 10 години
До _IsmaiL_Да, мисля че мога да ти отговоря! Първо: назначаването му, в дните около 110-та годишнина от Илинденското въстание, не беше най- умното решение, ще се съгласиш! Второ: мисля, че е некомпетентен, Трето: жителите на областта очевидно не го искат! Съгласи се, че и в Кърджали няма да подскачат от радост ако назначат областен от Атака или ВМРО (колкото и да сте невинни и толерантни, както твърдиш ти) !
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП=БКПВИЕ,КОМУНИСТИТЕ БЕЗ ВРAГОВЕ НЕ МОЖЕТЕ ДA ОЦЕЛЕЕТЕ ! БОРИСОВ ТA БОРИСОВ .ТО НЕ БЕ БОРИСОВ,НЕ БЕ КОСТОВ, НЕ БЕ AМЕРИКA И ЗAПAДНA ЕВРОПA,НЕ БЕ....! AКО ГИ НЯМAШЕ ТЯХ ,СЛЪНЦЕТО ЩЕШЕ ДA ВИ Е ВИНОВНО !
43
2
 
5
 
! Отговори
Агент Иван преди 10 години
Милиционер!!!!