Тежко е състоянието на самозапалилия се от Дупница

Мъжът е с 30% изгаряния и опасност за живота
28 окт 2013 14:40,
16
Тежко е състоянието на самозапалилия се от Дупница
Снимка: Пирогов

Самозапалилият се мъж от Дупница е в тежко състояние с реална опасност за живота, съобщи завеждащият Клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ „Пирогов” проф. д-р Огнян Хаджийски пред „Фокус“.

Мъжът е с 30% изгаряния. Днес е бил опериран и са били изрязани дълбоките изгаряния в областта на долните крайници. „Тежко е състоянието му, но аз мисля, че ще се справи с това изгаряне”, заяви Хаджийски. Десният крайник на мъжът е покрит със собствената му кожа, а десният – със свинска кожа.

Както Dnes.bg вече писа, сигналът за самозапалването е получен около 19.30 часа снощи. Става въпроса за инцидент от битов характер. Мъжът е взел решението да се самозапали след семеен скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Решението е вземато след употреба на алкохол и засилване на емоциите от безпаричие, кредити, вересии в магазина и аптеката! В крайна сметка си казваш, че ще работиш и ще си платиш сметките, но дори и да работиш пак не можеш да свържеш двата края и тогава идва критичния момент!
10
1
 
3
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
До 13Ти чу ли ,че лечението му в Пирогов ще струва няколко десетки хиляди лева?
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 11Дай една статия тогава поне за самозапалил се ***! К'во ми говориш на изуст!
8
2
 
5
 
! Отговори
още по-анонимен преди 10 години
До АнонименИ при *** стават самоубийства.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До будна""Десният крайник на мъжът е покрит със собствената му кожа, а десният със свинска кожа."Питам аз: а левият? "Левият крайник на мъжа (а не мъжът) е покрит със собствената му кожа, а левият - със свинска кожа. Ето това е отговора!
6
2
 
10
 
! Отговори
будна преди 10 години
"Десният крайник на мъжът е покрит със собствената му кожа, а десният със свинска кожа."Питам аз: а левият?
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
които отказват да се борят с трудностите, понеже са слаби психически и посягат на живота си. Разбрахте ли бе, ***? В заключение ще кажа: Животът е една борба!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички ***, които си мислят че управляващите са виновни които и да са те за да се палят някои, сте за психото бе ***.Само ще ви попитам едно: Защо няма нито един *** самозапалил се? Щото живеят всички *** охолно и без проблеми и грижи? Живеят всичките по-добре от тия българи които се самозапалиха??? Не! Отговора е ***: защото на *** психиката му не изневерява и не му пука каквито и проблеми да му се стоварят. А някои българи се превърнаха в женчовци които не се борят.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
колко ли трябва да си ***, за да търсиш политически оттенък в една семейна драма?
2
5
 
12
 
! Отговори
бб преди 10 години
До Анонименглупчо си ти червено изчадие!!!
1
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво повече да се коментира, по времето на Подрисов самозапалилите се бяха с 90% до 100% изгаряния, а сега са с по 30%. По всичко личи, че сега животът при Орешарски е с 60% до 70% по-поносим. Никаква оставка!!!