Сириец нападна продавачка в столицата

Нападателят е задържан в 5-то РПУ
Обновена: 2 дек 2013 23:04 | 2 дек 2013 22:41, Анисия Иванова
208
Сириец нападна продавачка в столицата

Сирийски гражданин със статут на временно пребиваващ у нас нападна тази вечер продавачка в кафене близо до Сточна гара в София.

По първоначални данни около 18.30 часа той влязъл в магазин за кафе на бул. „Сливница“, приближил касата и ударил служителката, която се опитала да му попречи.

С помощта на клиент, 34-годишният, за когото има данни, че e със статут на продължително пребиваващ, е бил спрян и е отведен в 5-то РПУ, с мярка за задържане до 24 часа.

Още по темата

В него са били открити около 2000 долара, предаде БНТ. Една от версиите, по които работи полицията е, че нападението може да е било и с цел изнасилване, другата версия, че е искал да открадне оборота.

Състоянието на продавачката не е тежко, тя е успяла да запази самообладание по време на инцидента и се е съпротивлявала.

Това е второто нападение на продавачка в столицата. В началото на ноември студентката Виктория Христова, която работеше в магазин на улица "Пиротска" в София, беше нападната от алжиреца Салахедин Бин Аладин.

Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападна и намушка с нож на няколко места.

Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина.

Пострадалата тогава беше приета в "Пирогов" с рани по лицето и шията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: МВРнападениесириец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 10 години
Както ни съветваше Сталинка Георгиева да приемаме имигранти щото така сме щели да си оправим демографията. Явно е знаела от личен опит. Иначе, с опити за изнасилвания и с изнасилвания не се оправя демография.
151
4
 
0
 
! Отговори
жена котка преди 10 години
До РАЗПРОСТРАНИ СПЕШНОгрешен ти е подхода.Стига сме се занимавали с тия бежанци.Все някой друг ни е крив.Мерки като в Китай ни трябват,само че в обратната посока, всяко семейство минимум 3 деца.Веднага ще изчезне проблема със прираста.
150
3
 
2
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
ВТОРАТА ИСТИНА е ,че злобата и омразата ни погубва нас и България.Още години наред ще сме последни във всичко класации.......
149
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А не така с бедния сириец, не е хуманно да го обиждате, ще ревнат психичноболните хуманисти. Той ако беше свестен нямаше да е тук, щеше да се бори и защитава родината си.
148
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Културните хора отстъпват път. Диваците го приемат за слабост. Това ни е проблема на нас - НА ГРАНИЦАТА С ЖИВОТНИТЕ СМЕ! ЕВРОПА - АЗИЯ - Тежка е наща съдба
147
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде сега веднага от протести срещу правителството да започват бунтове срещу нелегалните. И да бъдат по-брутални.
146
2
 
6
 
! Отговори
istinata XA XA преди 10 години
ИСТИНАТА Е, че навсякъде ни искат , а не *** и мюслитата. Обаче и си правят добре сметката сметни и ти от 6 милиона- 2 турци + 2 *** - останали сме 2-3млн. българи от които много пенсионери и деца . И да ни искат НЕМА- попривършваме, целенасочено ни допривършват и съвсем трайно и целенасочено ни изместват за да се заселят други на хубавата ни земя. Това отдавна го знаем и ние трудолюбивите водени от можещите работим за да не се случи. Ти кво правиш ''Българино""?
145
2
 
6
 
! Отговори
До Истината преди 10 години
Искаш ли да усетиш истината зад врата си? Този е със статут постоянно пребиваващ за какво да го изнудват?
144
24
 
4
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА!! преди 10 години
СИРИЕЦА Е БИЛ ИЗНУДВАН ЗА ПАРИ!ЗАТОВА Е НАЛЕТЯЛ НА БОЙ!КВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕПОРОЧНИ БЪЛГАРСКИ ДЕВИЦИ??!!!ЦЕЛ СВЕТ ВИ ЗНАЕ КОЛКО СТЕ ПОДКУПНИ ДОЛНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ!!!ЦЕЛА ЕВРОПА НЕ ИСКА БЪЛГАРИ !!!ЕТО ВИ ИСТИНАТА ,..ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА ---И ТО ЦЯЛАТА!!!АЛЧНА ЧЕРВЕНА ЛУМПЕНИЗИРАНА ***!!
143
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така ще е и по-зле ще бъде докато ние си хортуваме по форумите. На българина докато не му изнасилиш жената, сестрата или утрепеш майката не се мърда и не му пука. Защо онзи , дето е между сириец и българин и най вече тарикат Алгафари не приеме една дузина такива свои съграждани в дома си? Хем ще даде добър личен пример.
142
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смърт, смърт смърт. Арабите и *** са простаци. Те се блъскат по улиците. В турция им казват: Всеки българин е роб- застанете пред него и той ще ви отстъпи . Когато *** ви препречи пътя демонстративно, веднага го смажете!
141
18
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
Сириецът е имал пари в себе си.Версията за грабеж е измислена.Момичето и майка и са изнудвали чужденци за пари срещу уреждане на български документи.Човекът е ходил няколко пъти там ,накрая му е писнало , че го мамят и е налетял на бой.Това е истината.
140
0
 
7
 
! Отговори
до братятъ сирийци преди 10 години
давайте братя свободата дойде у нас преди 25г, преди нямаше и мръсниак Живков ДАВАШЕ НАГРАДА ЗА ГРЪМНАТА КРАТУНА ПРИ ОПИТ ДА МИНЕ ГРАНИЦА, а сега ние най нещастната нация по нещастни от вас ви даваме по високи помощи от заплатите у нас. Ний избрахме европейскит ценности и се е..ба.х ме в г,ъзо т и правим гей паради , Който харесате го вземайте и го уважете , на нас не ни пука щот на нас взе да ни харесва, ний мразим Русия щот нямат европейски ценности ,а ни ги имаме,п.п. дайте вазелина
139
1
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Преминаването на границата нелегално е престъпление и се наказва със лишаване от свобода от 1 до 6 години. Всички тези престъпници трябва да са най-малко в затворени лагери, а не да се шляят из града. А който извърши и най-малкото нарушение на реда (не говорим за престъпление) да се екстрадира незабавно!
138
0
 
33
 
! Отговори
родопите преди 10 години
Прапрабаба ми е изнасилена на нивата от турци. Зачева- опитва се да махне детето и умира. Имала е няколко деца - те остават сираци. Оцеляват много трудно. Набезите на турците са непрекъснати. Убиват баща им - по точно намушват го на кол. Бягат - крият се в дупки на лисици за да оцелеят. Ние техните наследници помним и знаем, мислим и можем. Грехота е рода Български да се управлява от Безбожници и Родоотстъпници. Продажници, които допускат това което е вече ежедневие в центъра ще бъдат СЪДЕНИ!!!
137
2
 
2
 
! Отговори
metro57 преди 10 години
Айре спрете се бе, долни токвочи!!! Това беше преди 3 дни!!! Колко още сребърника искате да изкарате, МАМКА ВИ ***???
136
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Rien Първо, те се молят по 5 пъти на ден,като постилат килимчето и с лице на изток, към Мека. Второ, в мюсюлманския свят жената стои вкъщи и може да ходи на пазара, но с майка, брат,мъж.И лицето е закрито. Волята на жената не струва пет пари и ако много знае и си позволи, не дай боже да избяга с друг, ще я убият с камъни. Това вече официално се прие като закон в СА.
135
1
 
24
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Няма по долно животно от мюсулманин радикал. Не всички мюсулмани, като чуеш за мюсулманин сунит хващай пушката.
134
1
 
53
 
! Отговори
иванов преди 10 години
г-н йовчев, изпускате държавата. натоварете и изкарайте тази ***, незабавно. как можахте да изкарате виетнамците за една седмица, ама май няма топки там долу.
133
2
 
21
 
! Отговори
до 168 преди 10 години
Срам ме е че си българин!