Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя

Летните протести са били платени, твърди още Бисер Миланов
Обновена: 25 мар 2014 14:44 | 25 мар 2014 14:44,
142
Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя
Снимка: Булфото, архив

Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Днес Миланов бе изслушан в парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и среща между Миланов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата седмица пред комисията главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че има данни, че такава среща се е провела. 

Днешното заседание на комисията беше закрито за журналисти и информацията от него изнесе председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП.

Тя обясни, че разказът на Миланов пред депутатите от комисията е бил интересен и в голяма част се е припокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания. Миланов е заявил също, че летните протести срещу кабинета са били платени.

Още по темата
"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", допълни тя. Без отговор е останал въпросът кой е платил на протестиращите. Фудулова не даде конкретна информация и за какви суми става въпрос.

Миланов беше доведен за изслушването в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой и с белезници.

"Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю", бяха единствените му думи пред медиите.

Освен Миланов пред комисията „Христо Бисеров“ са се явили днес и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", каза Фудулова.

Тя уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията.

Миланов беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от антиправителствените протести. 

Междувременно днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не сa се съгласили с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивира се СГС.

Градският съд се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
9
 
! Отговори
оставка преди 10 години
Ми стига с тези тематични и продажни медийни"новини"! Уж протеста бил платен от Герб,а пък Петното от контрапротеста бил пак от Герб-нещо май много противоречиво а? Бареков,Бареков прозрачно!
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до Влез в гугъл и напиши "***". Няма нужда да четеш! Писма ми от умопомръчени кукувци
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе, ама Петното го твърди .. пък той е доста опетнен, къде от семенна течност, къде друго .. а свидетели ? Някой на който да може да се има доверие ? А я да каже с Бюреката какви са ги вършили ? Той какво му говореше и плащаше по протестите, че нещо взе да ми писва от тея хуйове сплескани.
47
4
 
16
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Това *** - Петното, може да твърди, че се е срещал с Папата или и с Господ, но единственното и документирано е приема му от Орешарски. Официална среща за доброто на България.Боже, спаси ни от единия и от другия!
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
петното лекьоса българските политици макар че те отдавна са лекьосани
45
7
 
11
 
! Отговори
АХА преди 10 години
ЧЕ КАКЪВ Е "ПЕТНОТО",ЧЕ НЯКОЙ ДА МУ ВЯРВА? ПО СКОРО СЕ ТЪРСЯТ КОМПРОМАТИ,ЗА ДА ЛЪЖАТ ПРЕДИЗБОРНО ПОДОБНО НА КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ЗА БЮЛЕТИНИТЕ! АМА ТОВА МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА НА БАРЕКОВ,ЩОТО ПОХВАТИТЕ МУ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ СА ЯСНИ! ПО-ДОБРЕ БАРЕКОВ ДА ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО ПРАВИ ЗАЕДНО С ПЕТНОТО ПО СНИМКИ И КОЙ МУ ПЛАЩА НАЕМА?
44
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** две смислени думи не е казал,лъже и говори простотии за пари,дадени от хора като Пеевски и Бареков в услуга на БСП и ДПС , все пак идват избори
43
5
 
7
 
! Отговори
Човека преди 10 години
С наближаване на изборите все повече ще се изострят нещата,такива като петното не трябва да бъдат фактори и свидетели на нищо,те са готови за пари и закрила да кажат каквото "трябва"и където трябва.Истината е ,че не се вярва на такива ***,платени от Бареков и компания
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГНУС
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКойто запомня уроците в час не му трябва учебник ;)
40
0
 
3
 
! Отговори
USA преди 10 години
До От чужбинаBravo ot Chugbina....Nie ot daleche vigdame po dobre....
39
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На бивши затворници неможе да се вярва,за пари и майките си ще продадът !!!
38
8
 
23
 
! Отговори
Да вярваш на лъжец преди 10 години
Тоя закоравял рецидивист ще каже всичко за каквото му плати Бареков... Утре очаквам да каже че се е срещал с Обама и Путин... Едно е сигурно срещал се е с Бареков
37
8
 
20
 
! Отговори
Бат Теко преди 10 години
Наближават избори и *** пак започнаха с манипулацийте, искат да изкарат протеста платен и петното човек на ГЕРБ, пълен смях!Няма кой да се хване вече , вземахме си поука от ваште чалъми и лъжи, мръсни превратаджий.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цитат от интервю с бащата на Светлозар Лазаров: "като малък не си мечтаел да става спецченге, но винаги бил много паметлив. Като ученик в Горна Оряховица никога не е отварял учебник"....как човек който не е отварял учебник може да стане главен секретар на МВР...въпросът е риторичен...
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как могат да вярват на думите на един престъпник.А за срещите му с Бареков, които ги показваха телевизиите никой не казва
34
6
 
10
 
! Отговори
От чужбина преди 10 години
До сега в ареста са го "разпитвали" за да уточнят какво трябва да потвърди за да изглежда истинско... Защо ни набутват такива като този... Цялата "новина" ми се струва много скалъпена! А защо парламента и разните комисии се занимават да разследват що е свършил или не ГЕРБ?! Що не направят нещо добро - да асфалтират поне един път или да построят мост, ЖП-линии... Нещо да построят! Всичката им сила впрегната в борбата срещу ГЕРБ! Като онзи филм - всичката пара в свирката, а локомотива буксува.
33
0
 
4
 
! Отговори
USA преди 10 години
До bikoZashtoto si Slepez Brato....
32
6
 
9
 
! Отговори
До червени кратуни преди 10 години
Пак се напълни с червени кратуни (разлика от тиква че кратуната е куха).Скоро ви идва времето мамка ви предателска.За стотинки се продавате на един украинец и един турчин
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 45 защото не го познаващ