Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя

Летните протести са били платени, твърди още Бисер Миланов
Обновена: 25 мар 2014 14:44 | 25 мар 2014 14:44,
142
Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя
Снимка: Булфото, архив

Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Днес Миланов бе изслушан в парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и среща между Миланов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата седмица пред комисията главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че има данни, че такава среща се е провела. 

Днешното заседание на комисията беше закрито за журналисти и информацията от него изнесе председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП.

Тя обясни, че разказът на Миланов пред депутатите от комисията е бил интересен и в голяма част се е припокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания. Миланов е заявил също, че летните протести срещу кабинета са били платени.

Още по темата
"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", допълни тя. Без отговор е останал въпросът кой е платил на протестиращите. Фудулова не даде конкретна информация и за какви суми става въпрос.

Миланов беше доведен за изслушването в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой и с белезници.

"Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю", бяха единствените му думи пред медиите.

Освен Миланов пред комисията „Христо Бисеров“ са се явили днес и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", каза Фудулова.

Тя уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията.

Миланов беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от антиправителствените протести. 

Междувременно днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не сa се съгласили с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивира се СГС.

Градският съд се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
9
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Ами гласувайте за Петното де!
29
8
 
7
 
! Отговори
USA преди 10 години
Kolko ste lesni za manipulirane...Gracheshtite protiv Boiko .. SAMO GERB ...
28
4
 
11
 
! Отговори
Един преди 10 години
До АнонименАнонимен ЧЕРВЕНА КРАТУНА !!! Петното официално се среща с Ореха ама за това не ти се говори Червен *** !!Само Бойко ви е в устата щото ви е страх , ама ще се върне и тогава предател такъв понеже си *** ще се обърнеш в друга посока.Предателите никой не ги обича , дори новите им господари
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петното е благороден и мисли за доброто на България .Вервайте му и се радвайте на живота в България .
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В други новини, небето е синьо, водата е мокра а тиквите са жълти и кухи...
25
2
 
8
 
! Отговори
Лола Татянова преди 10 години
Петното...Много симпатичен другар!
24
1
 
8
 
! Отговори
shady преди 10 години
Абе к'ви са тия глупости да се слага всичко под един общ знаменател, за да е по-лесно да се смели от по-първичните и прости хора. Истината е, че на една част от протестиращите е било платено, а друга част са протестирали по чисто човешки подбуди с нагласата да катурнат това смешно правителство. Познавам и от двата типа хора. Да вземат тия смешници от тая комисия да установят кой е давал парите, а не да вадят общи умозаключения.
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков и Петново ако станат комбина могат да свалят и американското правителство -толкова са изобретателни в компроматите .
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Представете си сега за миг, че не ставаше дума за Бойко Борисов, а за Станишев, Местан, Волен Сидеров, Делян Пеевски каква денонощна вакханалия щеше да свисти от националните телевизии! По списък щяха да ни облъчват ежечасно всякакви демократични зомбита от нафталина, за да алармират как демокрацията е в опасност и как, видите ли, какви петна лъщят по осанката на правителството.Да де, ама Борисов е дал кинтите!И сега устите на независимите телевизионни водещи са затъкнати като с вибратор.
21
2
 
7
 
! Отговори
ммм преди 10 години
Toя Петното все се бута - я тук, я там - ако може келепир някакъв да изкяри, ама никой освен *** *** не му се връзва! Ама то на него и това му стига - известен е вече, утре мое и в парламента да влезе. Че колко му е! Той за там си е най подходящ - сите са престъпници като него там!
20
9
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Де сте бе, антоанетки цоневи, паунчета, иветки, кришнари и вся остальная морална компания, дето според мизата ту фалцетно пищяхте, ту тихо шепнехте кой, кой, кой, кой. Е кой? На ви го Той! Човекът от Банкя.
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Журналята, които зомбирано и със светнали очи се пенеха в измислената от тях телевизионна революция на интелигентните и красивите за нов морал и думичка не обелват за това, че техният фетиш Боко раздава авансово 12 бона с опция 500 000 на някакъв криминален тип Бисер Петното, за да мъти протести, да ги агресира
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТолкова усилия хвърлят да ни убедят,че протестите са били платени,че вече съм убеден в ОБРАТНОТО. И много ги е страх то това.
17
11
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Трябва или да си *** геЙрбер или тъпо *** за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата.не разбрахте ли какъв е толкова години.лъжец нарцис и голям некадърник.но по големи *** от него са тези който му вярват
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
БОРИСОВ АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. САМ СИ ПРИЗНА ЗА СРЕЩАТА С БИСЕР ПЕТНОТО.
15
13
 
12
 
! Отговори
ГЕРБАДЖИЯ преди 10 години
Еее, повече никога не искам да гласувам за този лъжец Бойко, оказа се че е най - големия мафиот.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНяма име. Той наистина е едно голямо петно.
13
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не трябваше да ни го каже "петното", за да знаме че протестите бяха платени. Те са платени все още.Обаче си мисля, че плащат а на *** които да спамят в полза на герб.
12
2
 
17
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Стигнахме до там,че някакво си Петно да казва какво става и какво не в държавата ни !
11
3
 
5
 
! Отговори
Дъбър преди 10 години
Да се перефразирам от по-долу, че явно не става ясно.... за мен този е излъган от политическия кръг/мафия, обещавайки му едни пари за еди кво си.... сега са го закопчали като неудобен след свършено каквото или подготовка за действия.... простотията и на този и на Бойко си личат от разстояние.... но много е интересно "От НСО чухме непрофесионален отговор за срещата". Разбира се че имаше платени протести и от едната и от другата страна, но е ВАЖНО кой от кои е и за какво се бори....