Отиде си Мария Данаилова

Съпругата на Стефан Данаилов почина тази нощ
Обновена: 23 апр 2014 14:06 | 23 апр 2014 12:01, Александър Попов
89
Отиде си Мария Данаилова
Снимка: Булфото, архив

Отиде си Мария Данаилова, съпругата на Стефан Данаилов. Тя е починала тази нощ, съобщи TV7, след като от пресцентъра на БСП са потвърдили новината.

Причината за смъртта е тежка инфекция в белите дробове и бъбреците.

Още по темата

Тя се почувствала зле в събота, когато от дома й я взел екип на Спешна помощ и я отвел в столична болница. В неделя се почувствала по-добре, но в понеделник състоянието й рязко се влошило. Наложило се да й поставят маска, която да снабдява организма й с достатъчно кислород.

Мария и Стефан Данаилов се запознават, когато той вече набира популярност като актьор, а тя е една от най-популярните красивици в София.

Мария беше неотлъчно до своя съпруг десетилетия наред, включително и през последните месеци, докато траеше лечението му от тежко онкологично заболяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 9 години
bog da ja prosti besche edna ot nai hubavite jeni i manikentki verna sapruga i dobra maika tija prostazi koito pischat prostaschtini po nadolu sa stefan danilov e po dbore da pischat sa boiko i zezo tova sa majorite milizioneri gernerali a ne danailov a i vasche maiki sa prostakini sa tova vie ste prostazi inatsche namasche da pischite tesi prostascheni no moje bi ste ot gerb sa tova ste prostazi pogasnizi i prodajnizi na bg.prebojadisani komuneta s roditeli tschengeta tova e istinata sa vas bg
38
0
 
3
 
! Отговори
Ставри до 42 преди 9 години
Мариана , разбирам възмущението Ви от някои от долупишещите, но недоимъка и мизерията озлобяват.Не очаквайте добро от гладен човек.
37
2
 
14
 
! Отговори
Мариана преди 9 години
Няма нищо по-тежко в земния ни живот да загубиш скъп човек.Вечна и памет на жената споделила и съвместила своя живот с този на съпруга си Ст.Данаилов в хубави и тежки моменти.Загубата му е жестока.Бог да я прости.Отчаяна съм като чета тези пошлости на новоизлюпени демократи, душевно болни и загубили човечността си анонимници.Но и за тяхната душевна мрасотия ще дойде видов ден.
36
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Илиев и останалите като него, дето все комунистите са им виновни за скапания им живот мога да кажа, че са жалки същества, които нищо не са дали на никого, но само искат и завиждат на другите. А клетвите им ще им се върнат многократно , ще се затрият и никой няма да жали за тях. За такива важи - По-добре да не сте се раждали.
35
3
 
13
 
! Отговори
Каката преди 9 години
В случая е тъпо и нелепо!А бе хора вие свян нямате ли,но не си мисля,че полудявам аз!Потърсете вината в себе си!Тази жена е мъченица и светица!!Само тя знае какво е минало през главата й!
34
3
 
14
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Бог да прости!
33
4
 
25
 
! Отговори
до илиев преди 9 години
Илиев,Ако някой ден осъзнаеш колко си зле (в което дълбоко се съмнявам), сигурно моментално ще сложиш край на жалкото си мизерно съществуване...Как може да си толкова куха лейка, за да си позволяваш да обиждаш хора, които не познаваш и към които в такъв тежък момент за тях ти дори и малко не си съпричастен с тъгата им?!Момче, живота не е само чалга, *** и кинти !!!
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo sam slushala kolko e bila krasiva, no zashto nikade ne sa q pokazali na snimka ot onova vreme.
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съболезнования на близките й!
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
specialno za Stephan Danailov imam nqkakav respekt. MOITE ISKRENI SABOLEZNOVANIA ZA MARIA. Za men tia e geroinia.
29
35
 
17
 
! Отговори
илиев преди 9 години
И защо? Са достойни за уважение?Познавам хора честни и доблестни искрени и добри макар и бедни уважавам тях нищо че медиите не са проявявали интерес към тях! Защо да уважавам даниилови?! Нещо за родината ми ли са направили?! Пък аз не съм разбрал? Смърт на комунизма тъпациии и вие ще умрете голи ха ха ха ха, колко сте жалки и малки. Смъртта е вашето наказание!
28
5
 
50
 
! Отговори
колибри преди 9 години
Интелигентна, скромна, земна - никога не беше в прожекторите на медиите и винаги беше рамо до рамо със Стефан Данаилов , каквото и да и е коствало това. Така се живее , когато обичаш . Мир на духа и !
27
12
 
30
 
! Отговори
Илиева преди 9 години
До Анонимен 30Изродът си ти - пишеш гнусотии, а дори нямаш доблестта да си напишеш името. И Стефан Данаилов и съпругата му Мария са достоъни за уважение хора. А ти си дребна, нищожна душица. Жалко, че достойните си отиват и остават все по-малко.
26
43
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е това хубаво не знам прилича на *** както и повечето комунисти, но те се мислят за прекрасни или поне така играят каква е тази свинска глава на снимката?! Сина й виждали ли сте го дето щяло да има бум на порното прилича на някакъв алкихолик от Соф затвор! Мъжа и да не говорим Фидосов-пеевски ха ха ха *** да си отиват всичките нищо не са дали на България само са взимали такива трябва да умират преди да се родят.
25
6
 
14
 
! Отговори
Omnia Mea преди 9 години
Била е страхотна красавица - mirogled/wp-content/uploads/2014/04/660_f3fc62e61ec63352f01066853bcf25bd.jpg?9b56daПокой на хубавата й душа!
24
2
 
30
 
! Отговори
таня преди 9 години
бог да я прости!
23
1
 
25
 
! Отговори
Айн цу Цвайн цу Дрън преди 9 години
Бог да я прости!
22
52
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Източиха БНТ сина й алкохолика ракавия и мъж и туркинята севда шишманова! Бог да ги прости а дано ама надали.
21
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най искрени съболезнования на Стефан Данаилов!!!Поклон пред паметта и дано почива в мир
20
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости достойната жена!