Познавате ли тази жена?

Тя е открита от полицаи на столичното Първо РУ
25 юли 2014 19:46, Елка Василева
11
Познавате ли тази жена?
Снимка: МВР

В сградата на столичното Първо РУ е доведена възрастна жена, чиято самоличност до този момент не може да бъде установена, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Тя е на видима възраст около 70 години, висока  е 150-155 см, слаба. Косата й е права, рядка и прошарена, по лицето й има обриви.

Жената не може  да каже имената си или адреса, на който живее,  несвързано повтаря "Мария". Облечена е с  черно връхно яке, под него носи бежов на цвят плетен пуловер, черен клин и бели гуменки.

Хората, които разпознаят жената от снимката и имат допълнителна информация за нея, могат да сигнализират на тел.112, 9827121,9827-166.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МВРженасамоличност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Такива са целите на *та окупация, това е храната на яхве.
4
13
 
20
 
! Отговори
Petronius преди 9 години
Мария се казва може би дъщеря й, която я е извела някъде извън София и я е изоставила, като ненужно вече куче.Мисля си, че не само обирджиите на мандри са виновни, ами и нещо друго, наследено в колективния ни архетип...
3
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А не мислите ли ,че не могат да се грижат за нея и са я изоставили като невръстно пеленаче..............Колкото и грозно да звучи .Нищо добро не ни очаква в една държава ,чиито управляващи са наследници на обирджиите на мандри преди 9.09.И продължават бащиният си завет да крадат колкото могат.
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който има неадекватен близък човек, не бива да го оставя без надзор. Но ако знае, че неадекватният успява да се изплъзне и да тръгне сам по улиците, трябва да се погрижи в джобовете на неадекватния да има листчета с името и адреса му.
1
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баща ми живя дълго и до последния си ден беше напълно с ума си. Но след като навърши 80 г., не излизаше от вкъщи без визитни картички в джобовете си. Казваше, че ако на човек му стане лошо, когато е сам извън дома си или пък почине внезапно, не се знае кой пръв ще се притече и дали няма да си присвои портфейла на пострадалия заедно с личната му карта - затова трябвало да има визитки в джоба.Близките на тази неадекватна жена би трябвало да сложат във всеки неин джоб листче с името и адреса й.