Свикват Съвета за сигурност към Близнашки заради НАТО

България още няма позиция как ще се развива пакта до 2020 г.
23 авг 2014 09:24,
38
Свикват Съвета за сигурност към Близнашки заради НАТО
Снимка: архив Булфото

Спешно заседание на Съвета по сигурност към премиера Георги Близнашки ще има в сряда - 27 август. То е по предложение на военния министър Велизар Шаламанов и трябва да обсъди позицията за срещата на върха на НАТО в началото на септември, пише "24 часа".

Още по темата
България все още няма национална позиция и визия как ще се развива в НАТО до 2020 г., обяснява Шаламанов на последното заседание на правителството. Документът трябва да бъде обсъден и приет на заседанието в сряда с участието на президента Росен Плевнелиев или негов представител.

След това и МС ще трябва да го приеме изключително бързо, за да е готов за срещата в Уелс. На нея освен Плевнелиев, ще присъстват и министрите на външните работи и на отбраната Даниел Митов и Велизар Шаламанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: НАТОБлизнашки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България трябва да балансира и да поддържа добри международни взаимоотношения, както с ЕС така и с Русия. Настоящия документ е груба намеса от страна на Америка и опит за поставяне на страната ни в един горещ международен конфликт. България никога не е била срещу Русия и няма да бъде! Хората, които служат на проамериканските интереси са ПРЕСТЪПНИЦИ спрямо собствената си държава. България не трябва да бъде територия за бази на НАТО и отправна точка за военните ни действия!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, Близнашки ти може да си юрист, а пък аз съм тракторист и с моя пачи мозък съм прозрял, че твойто Нато е МЕЖДУНАРОДНА, ПРЕСТЪПНА, ТЕРОРИСТИЧНА, МАФИОТСКА структура за държавен тероризъм, КОЯТО ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА малка банда МЕЖДУНАРОДНИ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ И УБИИЦИ, еврей ционисти, неофашисти виж Украйна , по-голямата част банкери, а другата част шефове на корпорации. Никой не е питал българския народ, нито за Нато, нито за ЕС, така че не се завирай, където не трябва, защото......
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всенародната революция срещу продажниците ОЛИГАРСИ, антибългарите, антиправославните и ционистките марионетки е НЕИЗБЕЖНА. Наесен ще се лее кръв, запомнете ми думите, а това е много жалко, но неизбежно за спасението на БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 9 години
Напастта под формата на "имигранти" (доста от тях са реални главорези) може би ще бъде използвана в един момент срещу нас. Въпрос на време е да се увеличат дотолкова, че да бъдат непреодолим фактор. Службите за сигурност в България са като парализирани по този въпрос, макар да разполагат с достатъчно данни за опасността от тези пришълци. Какво ни се готви, дори не подозираме. Днес трудно ще се намерят онези борци, които загинаха на Шипка - властта се старае такива вече никой да не възпитава.
30
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 9 години
Е, по всичко изглежда, че петата колона е успяла да овладее всички властови позиции. Жалко, много жалко за българския народ. Навремето турците са ни превзели с война и предателство, сега ни превземат вече без война, само с предателство. Защото това, което се прави сега е чисто поробване. Господарите вероятно няма да се поколебаят да ни спретнат и на нас един украински сценарий, ако вземем много да недоволстваме и да си търсим правата.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярвате ли , че Англия и Турция са съюзници на България !!Тогава питайте Кюрдите .
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак да се изкажа, членуваме в клуб в който не можем да си платим сметката и участието ни е да сме в ролета на столче или табуретка.
27
0
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА БЛИЗНАШКИ ! ПЛЕВНЕЛИЕВ И БОЙКО ЗА КАКЪВ *** СА ? НАЛИ ТЕ ГО СЛОЖИХА ТОЯ БЛИЗНАШКИ ,ЗА ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ЧЕ СА СЛОМИЛИ СТАНИШЕВ ! БЕЗХАБЕРНИКА СИ Е БЕЗХАБЕРНИК - КОИТО И ДА Е ГЕНЕРАЛИ ДА СТОЯТ ЗАД НЕГО ! ОТ ВИСШИЯ ЕШЕЛОН НА БСП ЗНАЯТ КОИ СА ,НО ЩЕ ГИ НАУЧИМ И НИЕ ! ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА !
26
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
И цялото 25 годишно зло ще си вилнее докато не изчезнем съвсем, защото не убиваме евреи!
25
0
 
8
 
! Отговори
Таня преди 9 години
До АнтоИ аз това питам, кой попита навремето народа, иска ли да членува в тази престъпна организация НАТО? Като си спомня, как Соломон Паси си пусна и сълзите, като ни вкара в този *** НАТО, ме хваща срам, че съм българка. Сигурност от НАТО ли? Освен да изпият и последните ни ресурси, и изобщо да останем без армия, друго не очаквайте. Мръсни, военнолюбиви убийци, ето това е НАТО!!!!!!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МихалВижте какво господине Михал ли сте или *** нахал.Аз съм българин и ще живея в България.Така,че не ме пращай в Русия.Ако желаеш отиди ти в САЩ за да ти стане ясно,че НАТО е военно-терористична организация,която е унищожила стотици хиляди мирни граждани,сред които и невръстни деца почти по целия свят.Така,че се махай от тук за да проумееш колко си заблуден и глупав.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието е изключително. *** работа...
22
0
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Добра снимка, госпожо Александрова. От нея е видна позицията на г-н Близашки, голям мозък с 10 официални съветници. Никога България не е имала собствена позиция от 70 години насам!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това правителство е с мандат два месеца и задачата му е да организира изборите, а не да се взема насериозно с дългосрочни решения!!!!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това правителство много безпардонно изпълнява нарежданията на господарите си зад Океана.На това му се казва предава на на интересите на уж суверенна държава.Единственото правилно решение е България да излезе от НАТО.На българския данъкоплатец му стигат хрантутениците в НС,МС и прочие административни навлеци.
19
0
 
14
 
! Отговори
Анто - продължение преди 9 години
Бомбардирара влак, мостове, болница, картофени ниви, само дето не нанесоха ущърб на югоармията.Лично съм чувал взривовете от бомби над малко градче, без никаква индустрия, отстоящо на 12 км от нашата граница.Земята в някои наши крайгранични села беше заразена с някаква оранжева гадост.Depleted Uranium?За тези им безчинства считам НАТО за престъпна организация.А Костов пусна техни бойни самолети над наша територия, независимо от Договора за ненападение между РБ и СФРЮ!За това го считам за подлец!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анто преди 9 години
До БКП 19Бе-Ка-***-е! Ка-ПееСеС! Каква програма, на как се казваше онова? А, СДС! Дето взе властта с малко, но завинаги? Да не искаш да кажеш, че спечелиха със 63% от гласовете на БЪЛГАРСКЯ НАРОД? Тези, които вече никой не ги помни кои бяха? Ами тогава българският народ е гласувал и за благоденствие, заетост, стабилност, равноправие и т.н. благини, които властолюбците пишат във всяка предизборна програма! Я се скрий с логиката си, ***! НАТО избиха над 3000 невинни граждани на Сърбия!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименРогозин каза: Колкото Нато се доближава до нас, токова и ние се доближаваме до него! И ако руската мечка му отхапе нещо, да се сърди на себе си! ------------ Например ако му отхапе ***, например? Или му го счупи с Г3 си?
16
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 1997 г насам в програмата на ВСИЧКИ партии, печелили избори или участвали в управляващи коалиции, е влизало "интеграция с ЕС и НАТО". Нормалните хора знаят къде е цивилизацията, свободата, пазара. А диваците гласуват за руска мафия, китайска експлоатация, арабски социализъм и прочие ретроградни идеологии.
15
10
 
1
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До Анто-=-7;!997 г Впрограмата на СДС се каза ВЛИЗАНЕ В НАТО И ЕС. 63% от гласуващите поискаха това.В СИВ и Варшавския договор влязохме без да знаем.Направиха го тайно от народа.