Дават по 400 лв. на ученици в Мизия, останали без дом

Парите ще са за учебници
Обновена: 2 сеп 2014 14:17 | 2 сеп 2014 14:17, Веселина Йорданова
8
Дават по 400 лв. на ученици в Мизия, останали без дом
Румяна Коларова. Снимка: архив, БулФото

Министерството на образованието и науката ще отпусне по 400 лв. на ученици, чиито семейства са загубили домовете си след наводнението в Мизия, съобщи министър Румяна Коларова.

Още по темата
Става дума за 12 деца от двете училища в града, къщите на които са напълно разрушени, уточни Коларова, цитирана от БТА.

Средствата ще се дават във вид на ваучери чрез училищата в Мизия.

Ваучерите са предназначени за закупуване на учебници и най-необходимото за новата учебна година, каза още тя.

Днес министър Коларова посети Мизия и провери състоянието на сградите на Основното училище "Цанко Церковски" и Професионалната гимназия по химични технологии в града, които бяха сериозно засегнати от наводнението от придошлите води на река Скът в началото на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не знам какъв финансист си ,но добре че беше Орешарски да сложи в ред финансите,всичко беше батак от наследството на любимия ти Борисов.Но човека работеше и си свърши професионално работата,а не скитореше по пътищата и не режеше лентички на градинки и параклисчета.Но то всеки човек със занаята си единия бюджетар,другия пожарникар -всеки каквото умее.А вие дюдюкахте,като *** по площадите.
6
2
 
2
 
! Отговори
финансист преди 9 години
Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.
5
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Я видната протестърка ,след цяла година обикаляне по телевизиите ,и тя се докопа до министерското кресло,пък нейния човек може и да я остави като министър.Много се потруди госпожата да върне Борисов на власт,от телевизия на телевизия заслужава си славата.
4
1
 
3
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Бойкот на изборите!!!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво бе "наводнението от придошлите води на река Скът" - хе хе и аз се радвам, че отново няма виновни концесионери на язовири.
2
0
 
8
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Веднага субсидиите на партиите да бъдат отнети и вложени във възстановяване на щетите!!! Предполагам гражданите са съгласни, ама еничарите няма да са!!!!
1
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
И да не забравят да целуват ръцете на Кристалина Георгиева ...