Трима загинаха след падане от високо във Варна

Инцидентите са станали през почивните дни
15 сеп 2014 12:52, Анисия Иванова
3
Трима загинаха след падане от високо във Варна
Снимка: архив Булфото

Трима души са загинали във Варна през изминалите почивните дни при инциденти след падане от жилищни сгради. Това съобщи Николай Семерджиев, началник на отдел "Координация и информационно-аналитична дейност” във варненската полиция за "Фокус“.

Първият инцидент е станал в събота. На телефон 112 около 8.00 часа е подаден сигнал за паднал 82-годишен мъж от третия етаж на блок във варненското село Тополи. Разследващите не са открили улики за престъпление.

При друг инцидент около 13.00 часа 29-годишен мъж е починал на място. Той е паднал от покрива на блок 27 в квартал "Трошево“. Загиналият е поставял изолация на свой приятел, собственик на жилище в блока, и е работил без договор, уточни Семерджиев, цитиран от "Фокус".

Няма улики за престъпление и около смъртта на 33-годишна жена, която минути преди полунощ в неделя е паднала от петия етаж в квартал „Младост”. Тя е била откарана в тежко състояние в болница, където по-късно е починала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Платен комунотрол П преди 9 години
Боко Тиквата и Цвъки германофилите още не са се върнали на власт, след като ще ни напукат шошоните отново, а хората започнаха да се самозапал... опа, да скачат от балконите от отчаяние!Да живей БСП=ДПС=ИДИЛ!
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбрали са кой ще управлява след изборите и са изпреварили събитията. Лека им пръст.
1
3
 
10
 
! Отговори
решение по български преди 9 години
Веднага да се забранят блоковете :))