Бойко Борисов блокиран 8 часа на пътя

С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път, каза Борисов
Обновена: 26 окт 2014 07:31 | 26 окт 2014 07:30, Елка Василева
466
Бойко Борисов блокиран 8 часа на пътя
Снимка: Булфото

В зимния капан на пътя попадна и Бойко Борисов, който остана заклещен 8 часа на магистрала „Хемус“, пише „Преса“.

В 7,30 сутринта вчера той тръгнал от София за Ловеч за откриването на приземния храм на новостроящата се катедрала в града. За нея от ГЕРБ дарили средства, а той обещал на Ловчанския владика Гавриил да присъства на светата литургия.

Малко преди Севлиево обаче автомобилът на Борисов попаднал в задръстване, породено от завъртели се на пътя автомобили. „Бързах да стигна навреме, но не успях. Както всички хора, и аз затънах. Спрях 5 снегорина, но какво от това? Те седят с мене, не могат да минат. Ходих на две бензиностанции, та си купувахме кафета, какво да правим. Четири часа чакахме на едно място, изпуснах службата в Ловеч. Обърнахме колата за София, върнахме се чак следобед. С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път“, заяви гневно пред „Преса“ Борисов.

Не можем да твърдим сега, че снегът отново ни изненада, защото този път всички институции предупреждаваха, че идва ураган, каза още Бойко Борисов. От сутрин до вечер медиите призоваваха хората да си сменят летните гуми, да не тръгват на път. Няма разумен човек, който да не е бил наясно със ситуацията, посочи той.

„И какво видях днес - дори и професионалните шофьори на рейсове и тирове тръгнали без вериги и с летни гуми. А като се завъртят на шосето две коли и застанат напряко - всичко приключва, при двупосочен път никой няма шанс. Нито снегорин може да стигне, нито влекач да изтегли закъсал автомобил. А снегът не е голям, на много места бе едва 2 см“, разказа Борисов.

„Гледах сутринта и се отчаях. Слязох от колата, питам го един защо си тръгнал с летни гуми, а той ме гледа и нищо не може да ми отговори. Нормален човек не може да постъпи така лекомислено, а то е масово явление. Просто вдигнах ръце. Такива ли сме българите? Безотговорни! И пак ще обвиняваме държавата. Каква организация да създаде държавата, когато хората не могат собствения си транспорт да организират!“, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
0
 
21
 
! Отговори
Гълъбин преди 9 години
Като прочетох всички коментари до сега все повече се убеждавам че си заслужаваме бедствията които ни се случват.Та как иначе- всеки прави каквото си иска - кара с летни гуми,паркира колата си на пешеходна пътека , на тротоара или на място за инвалиди,оставя си *** където си реши,краде 5 метра нулев проводник от трафопост и хич не интересува че стотици хора страдат.И за всичко това е виновна държавата,а още по - лесно е ако това е Бойко.Срам за народа отгледал светли имена като Левски.
311
5
 
18
 
! Отговори
Григор преди 9 години
"питам го един защо си тръгнал с летни гуми" - то тва трябвало да го питат баща ти мутро - що не е сложил гума - *** е късно - пръкнала се тиква неземна....
310
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЧепаЧе ,Боко и дружинката му са също били отявлени комунисти
309
5
 
18
 
! Отговори
123 преди 9 години
Да му изсъхнат ръцете на този, който го е измъкнал.
308
3
 
17
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
ах тази Лили какви дудуци върти само
307
4
 
18
 
! Отговори
Пиже преди 9 години
А къде е Лилито със снегорина?
306
5
 
21
 
! Отговори
Брадвун преди 9 години
А какаво ще кажеш следващото заглавие да е?-"Тиквата. блокиран 48 часа в Парламента"
305
5
 
25
 
! Отговори
Дочоо;у преди 9 години
От София за Ловеч,та през Севлиево! !???Повтаряй след мен"чичовите червенотиквеничковчета".
304
7
 
17
 
! Отговори
Чепа преди 9 години
ДО 8 ЧАСА. ЩЕ ИЗГУБИШ НА МИКАТИ ***.....ТА ЧЕРВЕНА ПЛАТЕНА *** !!!!!!!
303
2
 
21
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
До ***,Приятелю, червените са по зле. Грозната истина е, че няма правилен ход за България. Който е могъл е заминал, който не може стои, останалите са с пръста на eject бутона. Политиците в България се измъкват с много големи глупости като исказвания, преплетени интереси и подобни, все неща за които в нормална държава ще са вече свалени. Но това е основно заради елементарното ново *** Българските платени "журналисти" и "съдии"
302
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистите са виновни хаха...
301
4
 
23
 
! Отговори
Чепа преди 9 години
СЛЕД КАТО КОМУНИСТИТЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ, МОЖЕШ ДА ОТКРАДНЕШ САМО ДЪЛГА КОИТО СА НАПРАВИЛИ !!!!!!
300
8
 
37
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Защото искраде държавата Бойко и хората нямат пари за нищо. Защото взе 10% от европейските пари. Защото някои хора трябва да дадат 50% от месечната си заплата за да си вземат нови гуми и искат да ги спестят. По същите тези причини напуснах България преди 10 години, и поради същите причини няма да се прибера... А ти ще си пиеш кафенца на магистралата след още 10 години и ще се чудиш защо минават само *** с жигулита ...
299
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко,Бокоо тъй и не разбра -Уж пИчеля и ги бия а не моем да управлявам.Чи как става?
298
10
 
37
 
! Отговори
Да преди 9 години
Не може да бъде, станало е обратното: Супер Бойко е блокирал пътя за 8 часа, сигурен съм.
297
10
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Такъв голям супермен пък блокиран на пътя? Той и в политиката е блокиран и ще остате извън пътя щото кара с летни гуми!
296
12
 
28
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
надявам се малоумният мат'рял да чте вожда си, пак на ревльото на маргините някой друг му е виновен, естествено малоумният мат'рял... гласувайте пак за тиквата, как се суче и се върти жалката политическа *** на фондациите аденауер и зайдел само и само друг да е виновен за провала му, затова ли искаше и свали Орешарски, страхлива евтина *** на каишка в цру, това ви е "лидера", правете си сметката вие какви сте нещастници...
295
7
 
32
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Малко му е било на Борисов, 24 часа да беше престоял в преспите, и той, и останалите политически ***. Та белким им дойде поне малко акъл в кратуните.....
294
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Такива ли сме българите? Безотговорни! И пак ще обвиняваме държавата."Борисов, и ти съвсем доскоро обвиняваше държавата (или нейната липса) за всичко. Откъде изведнъж този внезапен обрат и на какво се дължи плюенето ти по хора, които обвиняват държавата и нейната безотговорност?
293
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия с мизерните заплати да си стоят в колибите по това време... Няма оправдание за подобна глупост... Да се застрашава и живота на останалите в пътното движение...