Дядо засече младежи в Пловдив, един е ранен

От удара едната кола ударила и паркиран автомобил
29 окт 2014 12:03,
18
Дядо засече младежи в Пловдив, един е ранен
Снимка: Dnes.bg

Верижна катастрофа между три автомобила стана малко преди обед в Пловдив. Хлъзгавият път и несъобразената скорост са довели до сблъсъка. Едно момче е ранено. 

До инцидента се стига, след като шофьор на около 65-годишна възраст засича на пътя друг автомобил, с който се движат две момчета. От сблъсъка едната кола се ударила в паркиран на пътното платно трети автомобил. 

„Дядото изскочи изведнъж на пътя и нямахме време да реагираме”, разказа пред Dnes.bg пострадалият 30-годишен шофьор.

Той беше с рана на главата, от която течеше кръв. „Хванах се здраво за волана и това ме спаси”, казва още младежът.
„Те караха бързо и не можаха да спрат”, твърди на свой ред възрастният шофьор на „Фолксвагена”. 

На място пристигна и полиция, за да изясни обстоятелствата около инцидента. 

Улица „Димитър Талев” в момента е изключително натоварена заради ремонтите на кръстовището на бул. "Македония" и ул. „Даме Груев”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Около 60 преди 9 години
До r3v0lv3r И на мене ми прилошава когато видя някой младок седнал в двадесетина годишна трошка, но от сой (БМВ, Мерцедес, АУДИ, Алфа Ромео и др.), да се прави на велик!Но доста по-рядко го коментирам...Пък и внимавам да не правя правописни грешки!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно така. 65-годишен мъж все още не е старец.30-годишният пък е млад мъж, а не младеж. На 24-25 години вече навлизаме в зрялата си възраст.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
65 godini ne star diado. Ta toi oshte ne e v pensia.
13
4
 
2
 
! Отговори
някой преди 9 години
"Те караха бързо и не можаха да спрат" Хаххахахаха. И с 20 да караш като ти излезе някой от дясно ходи та спри.
12
5
 
1
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 9 години
Дядото е виновният, то си личи, отнема предимство, отгоре на всичко прави и забранена маневра. Даже да са се джижили с 40 км и дъжда, ако изведнъж някой реши, че трябва да прави обратен завой както е паркирал е пак ще се стигне до сблъсък. По тази логика всички трябва да караме с 20-30 км, за да може да реагираме на време, всеки път като някой реши да си прави каквото си иска на пътя.
11
2
 
7
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Поредната *** дописка. Тая дума засече я слагате за щчло и нещяло. Ясне се вижда от удара, че скоростта не е била много градска, а младежите трябва да гарат с 10 км надолу! И да се оглеждат повече. Ако чакаш да свършят колите на улицата и тогава да се включиш в движението в голям град ще стане утре. Трябва толерантност и дистанция. Ами ако беше изкочил човек! Хлапетата да проверят колко осъдени пешеходци има, засекли джигити.
10
6
 
3
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 9 години
Ами 60-70 годишните в УСА-то обикновенно карат хубави нови коли, които имат много системи за безопасност и добри спирачки. Тук като видя някой дядо как се набира на кормилото на москвича или ладата ими прилошава.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дядо на 65 години!!!Момчета на 30 години!!!Интересно на каква възраст е автора на тази дивотия?
8
0
 
4
 
! Отговори
хора пътища автомоби преди 9 години
Стари коли,неопитни,шофьори,хлъзгав път,несъобразена скорост.Колкото до възраста,всичко зависи от опита и здравословното състояние на водача.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Автора Илиянчо да отиде при майка си да му смени памперса,че омириса всичко с наглостта си
6
1
 
16
 
! Отговори
младеж на 84 преди 9 години
Както и да ги е засякъл те са карали бързо иначе щяха дя съумеят да спрат.Във правилника има точка ,че трябва да караш така,че при непредвидено обстоятелство да съумееш да спреш навреме.Този който е отнел предимството си е виновен,но малкия хлапак-също!
5
2
 
20
 
! Отговори
60 годишен преди 9 години
Ако аз кажа на някой 30 годишен "хлапак" сигурно ще се обиди а защо те се подиграват с хората над 60г? Да се подиграваш на някого,че е възрастен показва единствено,че си ниско образован и елементарен а когато етикета "дядовци и баби" се слага от журналисти е много жалко за журналистиката като цяло.Ние сме дядовци и баби на внуците си а за всички останали сме с имената си ! Да не говорим,че мъж на 65г е в силата си във всяко едно отношение (ако е здрав),но това се отнася и за младите
4
3
 
30
 
! Отговори
УСА Дядо на 67 преди 9 години
Какво значи Дядо на 65 години бе? Тука в УСА възрастни хора на 70-80 години от инвалидната количка скачат в колата и карат. Вие веднага лепвате етикет на 65 годишен все едно че не може да кара кола. Лоши хора сте вие с етикетите еййй..
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре,че няма загинали.Странно,тоя фиат няма ли еърбег.Би трябвало това да го е спасило от по сериозни травми.Или понеже няма пари е купил някакъв катастрофирал автомобил поправен без еърбег?
2
16
 
8
 
! Отговори
Промени в ПЗДП преди 9 години
"Лице, което няма две годишен практически стаж като шофьор или навършило 60 годишна възраст е задължено да оборудва своето МПС със зелен буркан и сирена. При управление на МПС-то задължително трябва да е включен буркана, а сирената да издава звук мяу-мяу. При паркиране да се използва придружител, пратен да следи обстановката".Драги БГари прекалено много са автомобилите. Нашите градове не са създадени кьораво и сакато, но злобно сиропуче да управлява МПС. Няма доход-кола има-що е то?
1
2
 
13
 
! Отговори
Пешеходец преди 9 години
Защо ги засече бе, дедо?Защо сте карали с превишена скорост бе, тънкопишковци?