ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС

Депутатът Иглев се чувства добре в НС, Баракова - също
Обновена: 30 окт 2014 14:51 | 30 окт 2014 11:25, Веселина Йорданова
99
ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС
Борислав Иглев. Снимка: bTV

Депутатът от „България без цензура” Борислав Иглев, който е ММА боец, смята, че в Народното събрание трябват млади депутати - „борбени, с дух“.

Пред bTV той заяви, че няма нищо странно боец да бъде народен представител, като даде за пример Виталий Кличко, който беше част от украинския парламент.

Иглев смята да бъде част от комисиите по младежта и спорта и по вътрешна сигурност. Той призна, че не познава добре системата на вътрешната сигурност, но в бъдеще смята да се запознае в детайли.

На този етап депутатът се затрудни да отговори кой е шеф на ДАНС и как се избира, и каза само, че вътрешният министър е Йордан Бакалов. „Затова съм тук, да се науча, все пак съм от 3 дни в парламента“, заяви Иглев.

Народният представител обясни, че парламентарната група е с името „Български демократичен център”, защото в парламента от коалицията около ББЦ са влезли само три партии.

„Обидно ми е за някои неща как политиците стоят по няколко мандата в лъскавите си кресла, без да вникват в проблемите на народа”, каза Иглев, обяснявайки решението си да стане депутат.

„Чувствам се добре в парламента. Свиквам с правилниците на гласуване”, каза още той.

За себе си Иглев разказа, че е на 31 години и живее с момиче на семейни начала. Завършил е „Бокс” в НСА, а сега завършва магистратура в УНСС.

В спорта по принцип всички удари са съкрушителни, обясни боецът, но отказа да покаже някой от тях с думите, че не е удобно и не е в НС за това.

Според депутата оплакванията от бивши негови съпартийци от заплахи и натиск са оправдание. 

Независимият депутат Ана Баракова, която обяви, че й е оказван натиск от ББЦ да се откаже от мястото в НС, също се чувства много добре в парламента. „Не съм сама, уважаваме се с всичките колеги“, разясни тя.

Първите впечатления на депутатката са изключително добри: „Позитивна среда и атмосфера за работа“.
На въпрос тормозят ли я още от „България без цензура“, тя заяви, че е игнорирала създалата се ситуация и за нея тя вече е минало. „Не позволявам да ми се прилагат някакви тревоги. Опитвам се да игнорирам всички негативни, отрицателни ситуации“, отсече Баракова.

За бъдещата си работа в НС учителката естествено се е насочила към образованието. Тя съобщи, че вече е успяла да разгледа София, но не била ходила в моловете, защото не обичала да пазарува чак толкова много.

„Голям град, със своята динамика“,  каза тя за видяното в столицата. Баракова обаче не отговори къде живее, като посочи, че това е лична информация и пътува често до Пловдив.

Тя обяви, че в течение на времето ще вземе решение дали да се присъедини към някоя от парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 9 години
Кандидат депутати трябва да стават само хора които да отговарят на определени условия: висшо образование с висока квалификация ,опит и постижения в своята област.Перфектни знания поне на два чужди езика и задължителна култура на изказ и общуване.
78
0
 
2
 
! Отговори
Поничка преди 9 години
Тоз малко са го думкали в тиквата... но не е виновен, който яде зелника, а който му го дава... Какъвто мат'ряла, такива и оправящите го....
77
0
 
2
 
! Отговори
Caki71 преди 9 години
Това нещо!! Което влезе в парламента, сте виновни всички вие долни ....... Които не отидохте да гласувате!! Тоя *** *** заради Вас е вътре! Заслужавате си долния живот!! Продавайки го за 20лв.
76
0
 
14
 
! Отговори
Ivan преди 9 години
Какви хора вкарва в парламента простия матрял. Заслужаваме си дереджето.
75
0
 
10
 
! Отговори
гласоподавател преди 9 години
Като ги слушам те зи оставам впечатление че са дошли да опзнават столицатани.Поради такива случайно попаднали в парламента ни са и калпави законите които творят със златните си пръстчета.
74
1
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
На въжето!!!Всичките 240!!!
73
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
зад всеки един от тези *** стои по един чичко паричко и му насочва пръстчето как да гласува.
72
0
 
3
 
! Отговори
Луд преди 9 години
Съветите на господин Прецедента към студентите са да бъдат смели и ,че нямат нужда да учат чак толкова много.И о небеса сетих се кой пасва идеално на изискванията .Той е много смел откакто тук е шефа му от брюкселския дол пък е и прочел Винету,а този господин засега е само смел.Затова залагам на първия.
71
0
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Медиите избирателно пишат. Нормално е за всеки депутат в края на мандата им да пишат какво са допринесли за законодателството, за страната, за региона си. С какво състояние са влезли. Пишете за всички нови депутати.
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана ясно,че парламента вече е ПУЦ,а после може да премине в РАБФАК.
69
0
 
41
 
! Отговори
тя преди 9 години
Така де, да станат нар. представители и в парламента да почнат да се учат. На хубавото се свиква лесно.*** те там са не да работят , а да се учат и "прехода" ни ще продължава с векове , вече четвърт век отмина...
68
0
 
64
 
! Отговори
Фалконети преди 9 години
На тези избори най-заблудените и най-наивните българи гласуваха за Бюрека. Чудя се дали да ги съжалявам или да се ядовсвам, че имам толкова заблудени сънародници. По-скоро ги съжалявам. Тоз толуп и той станал депутатин от тяхната партия. Вижте за какво сте гласували и се замислете.
67
14
 
20
 
! Отговори
Gifa преди 9 години
Ами тиквата да не е по-различен. А беше премиер и пак се кани да става а и за президент се точи. Ми много *** по наш'те земи има дето гласуват за такива като тях си.
66
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом е на обучение, да не взима заплата, докато не се научи... изпитателен срок 6мес за всеки дупетат!!!!! както е при всички професии.
65
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и тепърва щел да се доразвива и учи... никой не се бил родил научен. е да, ама не. в случая за да излезне бг от батака се налага да са в нс само супер специалисти и то мнооогоооо научени. това не е училище, а народно събрание. пращаме хора да знаят какво правят. за такива кукувици си има определение - калинка. кой знае кого е ... за да стане дупетат.
64
1
 
2
 
! Отговори
Avram - bakalina преди 9 години
Kakvo iskate ? Tova, koeto ima. Jo dobro niama dori pod tezgiaha na shtanda
63
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Да си вземе котка да го подсеща,щом е толкова разсеян
62
1
 
37
 
! Отговори
яа преди 9 години
ПРОТЕСТ Е НУЖЕН И ЗА БАТ САЛИ И ЗА ТОЗИ И ЗА ВСИЧКИ ***
61
0
 
42
 
! Отговори
Комсомольская Правда преди 9 години
То само тоя да е! 80% са същите невежи - той Боко ви го каза преди години - матряла е лош!
60
1
 
2
 
! Отговори
ми хубаво! преди 9 години
Ми да иска!