Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа

Жена му Ваня е категорична: Няма да оставя нещата така
Обновена: 20 ное 2014 14:05 | 20 ное 2014 10:15, Веселина Йорданова
310
Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа
Снимка: YouTube

Катаджията Сашо Тръпков, заснет във видео да взима подкупи от шофьори, което провокира премиера да нареди камери при проверките, вдигнал кръвно заради случилото се.

В интервю за „24 часа“ съпругата му Ваня заявява, че се вадят генерални заключения от някакъв клип, без да има доказателства, и че по адрес на съпруга й са били изречени много лъжи.

Още по темата
Тръпкова обяснява, че мъжът й не е поискал сам да се пенсионира, каквато информация се тиражира, а го накарали началниците му, които после изопачили нещата.

„Аз се гордея с моя мъж и ще продължавам да се гордея въпреки помията, която се изля по негов адрес“, отсича тя.

Според Ваня Тръпкова съпругът й е страхотен човек. „Няма човек, на когото да не е помогнал. Няма бездомно животно, което да не е нахранил“, обяснява тя.

Тръпкова е категорична и че той не е имал наказания в 34-годишния си трудов стаж и това може да се провери.

Неговите началници си направиха пиар на гърба му, категорична е тя и допълва, че „нещата няма да останат така“.

„Това, че той не се е прибирал заради работа, никой не го казва. Защо никой не казва, че тоя човек преди 3 месеца сам хвана група скинари, които пребиваха хора. Забележете, сам ги хвана. Той има похвала от СДВР, тя е четена на техните си разводи от началника на СДВР. Това може да се провери“, разказва още съпругата на катаджията.

По време на протестите мъжът й също бил много зает и не се прибирал по 24 часа вкъщи и не го виждала с дни.

От един месец Сашо Тръпков бил и с болен крак, но в момента почивките на пътните полицаи били спрени заради акция „Зима“.

Накуцва, а вчера един от началниците му казва: “Ау, тебе колко бързо те заболя крака”. Той е така от доста време и не може да си вземе болнични, защото са им спрени почивките. Началниците му излязоха и почнаха да го плюят. Аз съм възмутена, потресена. В момента треперя, заявява Тръпкова в интервюто.

Според нея съпругът й бил със силна психика, но сега не е добре, защото случилото се е преминало всякакви граници.

„Всичките му колеги говорят само със суперлативи за него, но едва ли някой ще има смелостта в тази ситуация да застане. Нали знаете, в такива моменти остава само семейството. За съжаление, е така. Едва ли не той е лицето на корупцията. Нали знаете, рибата мирише откъм главата. Те всичките са за смяна там, а не да излизат сега по телевизията и да казват: “Такива хора нямат място в системата”. Те нямат място там! Точно началниците. Един от тях си е позволил да го нарича олигофрен, идиот. Пише се, че съпругът ми не могъл да даде обяснения къде е бил. Е, как да не може, като той точно е посочил мястото. Те и за това нещо лъжат“, обяснява тя.

На няколко пъти Тръпкова казва, че „нещата няма да останат така“. Той, ако иска да води дело, ако иска да не води, но аз със сигурност ще водя до дупка, заканва се Ваня Тръпкова.

Той, като е такъв голям крадец, защо няма нищо? Той е зет, живее в къщата на моите родители. Той, ако беше такъв лапач, какъвто е изкаран, нямаше да ги има тия кредити, аргументира се тя.

Тръпкова казва още, че когато се е омъжила за съпруга си, той не е бил полицай, но четяла за себе си, че се е омъжила за него заради парите му.

"Аз съм доста по-млада от него и смея да кажа и че съм хубава, което не е присъщо за мен. Едва ли не той имал такава жена, защото е лапач. Едва ли не съм се омъжила за него заради парите. Аз съм се омъжила за него, когато той не е бил под пагон. Беше стругар", уточнява тя.

Ваня Тръпкова настояла пред мъжа си да си оттегли рапорта за пенсиониране. Щом е най-големият престъпник в България, приемете го, че е така, пък да видим съдът какво ще докаже, ядосва се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
2
 
18
 
! Отговори
Озадачен преди 9 години
Ако България беше нормална държава,този *** щеше вече да се е простил с пагоните си.А данъчните щяха вече да са преровили имотите и банковите сметки на Тръпкови до девето коляно,както и на колегите и началниците му.
235
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 думи.. *** КУКА !
234
3
 
35
 
! Отговори
Muha преди 9 години
Вдигнал кръвно от преяждане с кюфтета от рушветите на отрудените хорица.България е копие на Русия с безсмислени и корумпирани институции като КАТ.В белите държави полицията само понякога следи трафика на хайки с личен състав по пътищата.Основният контрол на движението е в пътните камери.По селата убиват старците,там няма полиция.По пътищата където не са нужни пълно с катаджии.Да закрият КАТ и ДАИ-там са само корумпирани ***.
233
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, като преобладаващата част от сънародниците си.
232
4
 
16
 
! Отговори
Захари Иринков преди 9 години
Не ще накуцва, а инсулти ще получава и още какво ли не само и само да отърве меха от недонасвинване.Тръпковица да не наглее да лее суперлативи по адрес на *** грабило държавата и народа осемнадесет години.
231
5
 
12
 
! Отговори
**A** преди 9 години
Виновен е не само този който е взел, а и този който е дал.
230
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурен съм ,че 99% процента от плюещите биха взели подкуп ако са в това положение. Те и за това плюят щото не са.
229
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези дето крадат милиони и назначават калинки и цветелинки, тях кой да ги съди. Къде е тогава мършляка да коментира и плюе
228
5
 
11
 
! Отговори
кони преди 9 години
Защо не пишат нищо за този дето е дал! Защо никой не се занимава с онези, които дават-те също носят наказателна отговорност. Ако се преследват двете страни ще видим какви е деца раждала, ражда и сега...
227
3
 
6
 
! Отговори
istina govorq преди 9 години
TOZI POLICAI IMA TOLKOVA TRAGI4NA VIZIA ....KATO POVE4ETO 6I6KOVCI V POLICIQTA I ARMIQTA NI ....ZA TIA NQMA FIZI4ESKA PODGOTOVKA ,KAKTO V BELITE STRANI .TOQ 4I4KO BA6 SI VZE PARITE I NE MY PYKA6E ....KAKVO SE E RAZVIKALA JENA MY ...DA NE SE PRAVI NA O6IPANA GOSPOJICA .....NO VINA IMAT I TIA DETO IM DAVAT ...I AZ SAM 6OFIOR ...PLA6AL SAM SI I DVETE GLOVI ,KOITO SAM IMAL ...NO NA TAP POLOCAI PARI NE DAVAM.
226
5
 
13
 
! Отговори
индианците преди 9 години
Оставете семейството му отговорността е лична пише го НК
225
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
преди година хванаха един Зоран Христов с кокаин ,и в момента си е действащ полицай,всичко е мафия
224
3
 
28
 
! Отговори
? преди 9 години
То и жените на осама бин ладен да питаш и те ще кажат същото.Добър човек грижовен баща с не една похвала от ръководството..Само не разбрах що им взема пари на хората ?Някаква работа ли им върши за която му плащат?Никой не си е помислил и за миг ,че спира разни хора на улицата измисля си закони и за да не стане по-лошо е разумно да му бъдат дадени 20-100 лв?
223
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямало доказателства. Това дето смачка да не е носната му кърпичка. А който омаловажава постъпката, значи е съгласен или готов да го прави. Тези действия ни хвърлят доста в Ориента.
222
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали са му,взел е дайте сега да го обесим!Ще си понесе последствията,всеки има глава на раменете си и да отговаря за действията си!
221
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега г-жа Тръокова ще и секне кранчето с паричките, очаквам скоро така милата съпруга да го напусне този подкупен полицай и скоро да пие кръвчицата на някой друг балък. Аман от *** и подмазвачки!
220
9
 
12
 
! Отговори
9 преди 9 години
Айде стига бе,всички сме давали,а по-някога сме си отдъхвали и сме се радвали,да не казвам много често.Хванали го с 20лв.,много важно,а не казвате,че в много случаи е по-добре да даваме пари така,защото си спестяваме куп неприятности,спасяват се човешки животи с такива давания.Това никога няма да се изкорени,има го по цял свят,а съм сигурен,че много от Вас са давали и за работа и за образование и за изпити,така е устроена системата,какво се възмущавате толкова.
219
15
 
17
 
! Отговори
истина преди 9 години
Истината е драги ми читатели , че просто българина завижда ! Затова е тази злоба,защото много се краде ,ама не от вас и сега ядете човека за 20 лева ,а не това че десетки забогатяха покрай 5 те милиарда в КТБ,ама те са голям залък за устата ви ! Сигурна съм че 95% от вас биха взели подкуп . Аз бих - това е истината ,такъв е живота,сори ! И колкото и минуси да слагате , няма да промените истината ;)
218
6
 
6
 
! Отговори
Пурко преди 9 години
В случая не е ясно кой е даващия "подкупа". Не може само от едната страна да се гледат нещата и това не е достатъчно да има присъда.Трябва и даващия да се установи, разпита и признае /а това не е в негов интерес тъй като и той носи наказателна отговорност и не се е оплакал и сигнализирал веднага/. Получената банкнота не е описана и иззета. После служителя може да каже ,че му е дадена хартия наподобяваща банкнота. Всичко е хвърляне на прах в очите тъй като момента е такъв.
217
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Гърция от Промахонас до Аина (600 км.) един полицай не видяхме на магистралата. юХората са спокойни,няма полицайщина и няма кражби като тук,защото закона се спазва. Рекетиране също няма,защото полицаите са добре платени и ако искат рекет гръка няма да си трае,а ще се оплаче и няма да му се смеят,като се оплаква другите гърци,а ще го подкрепят.И полицаят ще бъде уволнен.А тук 70 г. комунизъм.Полицаят се държи като дерибей и башибозук, всичко му е позволено. Народа се плаши с народната милиция