Павлова инспектира внезапно трасе на "Струма"

До 30 юни приключват с археологическите проучвания
Обновена: 23 ное 2014 15:38 | 23 ное 2014 15:25, Веселина Йорданова
61
Павлова инспектира внезапно трасе на "Струма"
Лиляна Павлова. Снимка: БТА, архив

Регионалният министър Лиляна Палова инспектира цялото трасе на Лот 2 на „Струма“, съобщиха от МРРБ.

Министърът се информира от работещите на обекта за ситуацията при изграждането на участъка от магистралата.

Павлова е направила внезапната инспекция на път от Гоце Делчев, където участва в заседание на УС на НСОРБ, към София.

Лот 2 е участъкът от Дупница до Благоевград, който е с дължина около 38 км. Той се изгражда на инженеринг – проектиране и строителство.

Павлова се срещна и разговаря с ръководителите на археологическите обекти, които са по протежението на участъка и получи уверение от тях, че до 30 юни ще приключат с проучвателните дейности, съобщават още от ведомството.

В момента, на участъците от магистралата, където има следи от неолитни жилища, строителството е спряно напълно до средата на лятото. Регионалният министър, съвместно с председателя на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров, огледаха на място и всички съоръжения – мостове, подлези, надлези, виадукти, които се изграждат приоритетно в момента.

По трасето на автомагистралата има и два тунела, които са в процес на прокопаване и строителство. От разговора с ръководителите на строителния обект стана ясно, че срокът за завършване на строителните работи на целия участък е края на м. октомври 2015 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: МРРБЛиляна Павлова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Защо ли гжа Павлова не инспектира пътя от с.Гроздьово до с. Ст. Оряхово, на който сряза лентата преди 23 години! Сакън бе брате ще остане без бъбреци! Че от разклона за с.Дъбрава нищо не е пипнато !!!
32
0
 
1
 
! Отговори
Съединението и силат преди 9 години
Ако човек не може да се оправи с нещо - търси, пита, информира се. Има начин да се прескочат мародерите, като се свържеш с други хора като теб. Свързвате се и с търсещите, и с успелите в тия програми, обменяте опит. Разковничето на успеха е в обединението и взаимопомощта, която малките, но честни хора могат да си окажат взаимно. Ето това ни липсва. Държавата е бавна и мудна, и предразположена към корупция, но ако ние сме обединени и готови на взаимопомощ, тя ще се принуди да ни съдейства.
31
0
 
0
 
! Отговори
До предния преди 9 години
Държавата прави нещо за тия, които сами искат нещо да направят. Има европейски програми за развитие на селските райони, но няма желание тази ниша да се развива. Обаче у нас това са естествените дадености. Хубава и плодородна земя, но не случила на хора, които да я обичат и да превърнат земята си в китна градина. Като не ценим земята си, Господ не ни цени нас.
30
1
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 9 години
Ами като сте толкова добри и образовани и само държавата ви е проблема, обединете се и ни накарайте да се съобразяваме с вашите умения, знания и полезност.
29
1
 
0
 
! Отговори
До 42, 43 преди 9 години
Това са просто оправдания. Хората са си зарязали там и къщите, и нивите, оставили са всичко да се руши, но искат държавата да се върне и да започне да гради там вместо тях. Как ли да стане?! За да се развива даден район, си трябват хора! Можещи, знаещи и чак тогава - искащи от обществото да ги подкрепя.
28
0
 
0
 
! Отговори
До Северозападните преди 9 години
Хората трябва да имат план как да се спасят. Едва когато имат план за спасението си, могат да искат институциите да им помогнат да го изпълнят. А не да чакат някой от някъде да измисли как да се пребори с тяхната пълна неприспособеност, неинициативност, необразованост и т.н., и т.н. Докато Северозападна България е Северо-Заспала, ще бъде и Северо-Западнала.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на северозапада--все така другари:-) :-) :-)
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 32"~е какво излиза-според вас--щом не е комунист-значи много краде--леле че народ, леле че мислене:-) :-) :-) -Чипосано:-) :-)
25
4
 
10
 
! Отговори
шофьор преди 9 години
абе Павлова, абе Трътко,... що не вземеш да отидеш по търново по хаинбоаз,по първомайци , търговище- разград, търново- русе да ти опадат пломбите ,.... то аз оттдавна съм ги инспектирал ииии колко съм ви псувал!
24
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
И какво видя през бинокъла? Аман от глупости-инспекция колко патетично звучи.Абе другарко те хората строителите си вършат работата с тебе или без тебе-искам да кажа че от тебе нищо не зависи.Е имаш си свободно време губи си го а журналистчетата ще го отразят разбира се -работа се върши от гениалното правителство на големия държавник Борисов -докога боже ще живеем в такава заблуда.
23
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Буца!
22
6
 
5
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Другарю червен *** и като толкова не обичате Т.Живков защо непрекъснато си гласувате за БСП-ДС. Според мен защото сте ***, мързеливи и крадливи .
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Севрозападна България---винаги и до мозъка на костите са червени...а питам--какво направи за вас Сергей----или --столетницата за безприкословната ви преданност--НИЩО! Но на вас са ви чипосали мозаците че световния империализъм пречи на Другарите Ви за светлото бъдеще.:-) :-) Подкрепяхте на Буздложа---Браво, а сега каде е Сергей--сигурно мисли за вас:-) :-) :-)
20
3
 
9
 
! Отговори
пурко преди 9 години
след като тази шопарка от видно комунистическо котило се оказа най големия експерт в строителството , то това говори за нивото на управлението в момента
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 22.-за разбити семейства,неуспехи в живота--го има от столетия-не от 20_30години.Искаш да кажеш че преди 90_нямаше'разводи,изневери' или че върхушката живееше като обикновенния ***?-извинявай но ти имал ли си достъп да видиш апаратчиците по онова време как и каде живееха и патуваха..:-) :-) :-) --но тогава се насаждаше че те са ,,Заслужили,, а ако говориш против тях-т.е. излиза че говориш против Партията--извод --Враг на Народа!
18
4
 
9
 
! Отговори
сова преди 9 години
Тази масленица защо?? не инспектира Дунав мост 2 който е строен при предишното управление на ББ и е затворен за ремонт. Не издържа и 2 години.
17
6
 
5
 
! Отговори
Софиянец-пенсионер преди 9 години
Северозападналия район да благодари на любимата си партия , която 70 години управлява. Видин , Лом , Монтана , Враца и др. все още милеят за миналото и си гласуват за кметове от БСП-ДС . Само , че те са крадливи и нагли като партията , която обичате.
16
3
 
2
 
! Отговори
пунш преди 9 години
До PILOTкак си върши работата? с китка пред др Тодор Живков? що не вземе да инспектира тунелите на боко рапоня, околовръстното, да видим толкоз ли е качествено. подиграват ни се. а такива като теб - клакьорстват. плащат ли ти?
15
8
 
6
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Другари червени *** , вас какво ви интересува магистралите нали асфалт не се яде . Яжте си повишението на пенсиите от 15 стотинки на ден и си трайте .
14
1
 
7
 
! Отговори
79 преди 9 години
ЕГАТИ ВНЕЗАПНАТА ПРОВЕРКА .ВСИЧКИ БЯХА НА ПЛОЩАДКАТА. ПИЯР АКЦИЯ ....