Писанчев не дава оставка, в НС било от "Осанна" до "Разпни го"

Шефът на ДАНС твърд: Конкретна терористична заплаха у нас няма
27 ное 2014 11:35,
21
Писанчев не дава оставка, в НС било от "Осанна" до "Разпни го"
Владимир Писанчев. Снимка: архив, БТА

В момента няма конкретна терористична заплаха за България. Това обяви шефът на ДАНС Владимир Писанчев в кулоарите на парламента.

Почти два часа той бе препитван от депутатите за акцията срещу "Ислямска държава" у нас. По време на операцията в различни градове в понеделник бяха арестувани десетки заподозрени за връзки с организацията.

Още по темата
„България е център на сериозни събития, намира се между две големи кризисни точки, които са дългосрочни и няма да свършат скоро“, каза още Писанчев пред журналистите.

Той обясни, че държавата трябва да направи анализ на ситуацията и стратегия за това какво да правим между две кризисни точки.

Според шефа на ДАНС няма нужда от заседание при президента заради акцията срещу ИД.

Той обаче настоя за координирана държавна политика срещу легално влизащите учители у нас, защото ДАНС сама не можела да се справи.

Писанчев настоя и за промени в Наказателния кодекс, с които да се обяви за престъпление да си последовател на организации като "Ислямска държава".

Шефът на ДАНС призна, че по време на изслушването му в парламента са се чули призиви за оставката му.

„Нямам намерение да подам оставка, но парламентът може да ме смени, ако реши, че не съм необходим повече“, каза Писанчев.

„Вътре беше от „Осанна“ до „Разпни го“, призна още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Вижте, не да е Писанчев, Белчев да е или Невестулков или Поров, с агенти мамини синчета служещи на чужди служби нищо не става, нищооооооооо, пфу!
15
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
попитайте КАСИМ ДАЛ и др.преди 15 години на пампорово какво каза;ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДПС САМО ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ....... коментари много,дойде това време,МНОГО БЪРЗО.И не знам дали дилемата *** НАРОД БЕДНА ДЪРЖАВА се отнася за БЪЛГАРИЯ.
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ако и сега ДПС командва задкулисно Б.БОРИСОВ ,БЪЛГАРИЯ по добре официално да сме турска република.всеки знае по места за новите МЮСЮЛМАНИ с големите бради.сега бил някой виновен след реакция на ДПС.
13
1
 
1
 
! Отговори
МИРО преди 9 години
АБЕ САМИТЕ ХОРА ОТ ДАНС ГОВОРЯТ С ВИЦОВЕ КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН ТОЗИ.....ЗА СМЯХ СМЕ....
12
1
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СА ПЪЛНИ С ВИСОКОПЛАТЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ И ТЪРТЕИ. НЯМА ДА ПРОКОПСАМЕ.....ТАКА ВИЖДАМ АЗ НЕЩАТА. КОЛКОТО СИ НА ПО-ВИСОК ПОСТ ТОЛКОВА СИ ПО-НЕКАДЪРЕН И НАРОДЪТ ТИ ПЛАЩА БЕЗБРОЙ ГЛЕЗОТИИ.....ИНАК ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА.....
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писанчев недей писка, ела веднага на инструктаж в сараите.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато Писанчев Цацаров и Лазаров несе от странят неможе да миряса Българският народ.Хич да неси прават оглу6ки.Кодекса ли 6те сменяте народното събрание 6те местите,каквото искате правете,но това трябва дасе случи по наи бързият начин.За да е чисто управлението на Българя.За да няма съмнения и в трите служби.Ако са честни хора небиха стоели и 1 час,но теса заслужили много за мафията,и за това се ослу6ват.Неможе в кацата с мед да държи6 3 лаенца.Нестава.
9
0
 
7
 
! Отговори
няма име преди 9 години
Национални предатели облечени в политически одежди продължават да хулят и разсипват службите, правейки се на демократи. Българи, не виждате ли накъде отиват нещата в етническо и религиозно отношение, слепи ли сте, Голям "***" Ви чака, да знаете.
8
7
 
5
 
! Отговори
ОПИТОМИТЕЛ преди 9 години
ОСТАВКА и ЗАКРИВАНЕ на ДАНС! ЛАВРИРАТ - МАМЯТ и СА ИЗЛИШНИ МЕНТЕТА, които УНИЩОЖАВАТ ГРАЖДАНСКАТА и ЛИЧНА СВОБОДА. Не ПРЕЧЕТЕ, това е работа на ПОЛИЦИЯТА и ДЖАНДАРМЕРИЯТА, а не ДАНС!
7
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
БРАВО БРАВО БРАВО НА ПИСАНЧЕВ ----САМО ТАКА НЕ САМО ГИ ХВАЩАЙ НО И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЬДИ----ДОРИ И РАЗСТРЕЛ ЕДИНСТВЕНИЯ СИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ОТ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ТЯХ ДУМАТА ДЬРЖАВА НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ПО--БЛИЗО СА ДО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТКОЛКОТО ДО ЗАЩИТА НА ДЬРЖАВАТА КОЯТО ВСЕ ОЩЕ СЕ НАРИЧА БЬЛГАРИЯ
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
abe ti samo na zaplata li si tam ,nishto ne stava ot vas nishto ***.
5
4
 
7
 
! Отговори
балък преди 9 години
Как ще си подаде оставката!!! Доразсипа ГДБОП, а сега били сме център на събития и трябвал анализ! Кой ще ги лови тия с брадите, а???? Наще дечица или дъртите некадърници, домистицирани на високи заплати в измисления ДАНС! Оставка!!!!!!!!!!!!!!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Шефът на ДАНС твърд: Конкретна терористична заплаха у нас няма"Шефът конкретно очаква известие с и-мейл най вероятно.
3
3
 
17
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Точно така. Никаква оставка. Това да не са проститутките на депутати и министри - да ги сменят всяка седмица...Правилно, че трябва да има по-строг НК. Правилно, че няма смисъл да се ходи при тоя *** президента...Не съм съгласна с изграждане на ислямски център и пренебрегване на другите опасни проводници на уахабизма. Това ще е фатална грешка...
2
10
 
8
 
! Отговори
инвестор преди 9 години
Аве, Писанчев, вие допуснахте близо между 10 и 20 хиляди бежанци на територията на държавата, които по всички закони, конвенции, постулати и рамки на Теорията за Сигурността, са НЕЛЕГАЛНИ!!!За какво говорим!!?#ФОСТАВКА на ГЕРБ БСП ДПС РБ ПФ ББЦ АБВ, национални предатели !!
1
8
 
12
 
! Отговори
мимето преди 9 години
Това данс някакви танцьори ли са? По коя телевизия ги дават?