Пенев не ще да се оправдава пред ПФ, имал богат опит

Областният на София не смята, че НПСД е заплаха за сигурността
Обновена: 28 ное 2014 11:27 | 28 ное 2014 11:25, Веселина Йорданова
9
Пенев не ще да се оправдава пред ПФ, имал богат опит
Веселин Пенев Снимка: Областна администрация

Назначеният за областен управител на София Веселин Пенев заяви, че има богат политически опит и много от твърденията за него нямат основание.

Заместникът на Корман Исмаилов в НПСД каза още пред БНР, че няма да се оправдава за обвинения, които звучат като фарс.

След назначението му Патриотите обявиха, че нямат друг полезен ход, освен да оттеглят подкрепата си към кабинета. Очаква се окончателното им решение да стане ясно следващата седмица.

Пенев коментира и твърденията от страна на съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов, че Народна партия "Свобода и достойнство" е заплаха за националната сигурност и е свързана с изнасяне на информация към турското разузнаване.

„Тази спирала на говорене на ръководителите на Патриотичния фронт няма да ги доведе до никакъв успешен край. Със свито сърце говоря по темата, защото знам, че това са поредните фойерверки, които касаят техния политическия имидж през теми, които нямат нищо общо с дневния ред на българското общество“, заяви той.

Според него, ако Валери Симеонов е имал данни за подобни неща, е трябвало да отнесе фактите към съответните компетентни органи.

Още по темата
Във връзка с тезата, че подобни назначения са провокация, която е умишлено търсен аргумент от премиера Бойко Борисов да се разграничи от ПФ и да отхвърли подкрепата им, Веселин Пенев коментира:

„Премиерът няма абсолютно никакви нагласи освен това да подреди по най-добрия начин екип, с който да има възможността да се свършат изключително тежки промени, които трябва да бъдат направени“.

Пенев заяви, че съветва най-приятелски Патриотите да си търсят „друг инструментариум, който да ги остави на полето на реалната политика“, а не да повтарят неистини.

Като областен управител той заяви, че предвижда уплътняване на междуинституционалните взаимоотношения със Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ за власт
7
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ПЕНЕВ ИТИ ЛИ ЩЕ ЗАЩИЩАВАШ ПОРОБВАНЕТО НА БЬЛГАРИЯ ЗАПИСАХ СИ И ТВОЕТО ИМЕ В СПИСЬКА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ----скоро ще ти се потьрси сметка ОЧАКВАЙ ПОВИКВАТЕЛНАТА
6
0
 
7
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 9 години
е на тва се вика гийнсурат
5
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe tiq deto se spravqt na veliki bilgari kolkosa bilgari e drug vipros 80% sa sis sigurnost ruski,turski,vnuci
4
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
aveee eiiiiii prost narod za kakvo se mislite 6te mrete ot glad i mizeriq s tozisi akil na mislene turcite rabotqt turcite investirat rabote6tite v cujbina danesa bilgarite pak turcite nestiga 4evi 4istqt laynata igi pluete bokluci takiva za DPS tq neee turska partiq tq e partiq na DS vie bolniliste nevijdateli kolko bilgari ima v neq Kiv e Hristo Biserov aaa turcinlie a Delqn Peevski kiv eee aaa pitamva gadoove Ivan Kostov turcin lie ograbi dirjavata Carq kiv eee Ahmed Dogan turcin lie aaa
3
0
 
12
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 9 години
еи пенооглу за 30 сребърника ли се продаде нямаш ли достоинсво етва сме българите там където е келепира там сме ние затова никои нени уважава по света предателите винаги се гледат спрезрение
2
0
 
13
 
! Отговори
Свогенец преди 9 години
Предишния областен беше Иван Иванов от ДПС , който продаде горите на Своге като кмет за без пари на *** . Така , че този не го познаваме , но ще се види скоро . Във всеки случай не може да е по лош от предишния , който беше откровен престъпник .
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се оправдавай, бе! Българин - член на турска партия, е ***!