Карат министри и чужди гости в 7 лъскави возила

НСО показа новите коли, цената на всяка е 124 хил. лв.
Обновена: 29 дек 2014 18:20 | 29 дек 2014 17:00, Веселина Йорданова
169

Снимка: БТА

Със седем нови автомобила Националната служба "Охрана" ще вози министри, чуждестранни делегации и гости.

Лъскавото возило “Ауди“ А8 L беше представено на пресконференция.

Стойността на един автомобил е 124 хил. лева с ДДС, или с 30% по-малко от пазарната му цена. Гаранцията на колите е 5 години.

Обществената поръчка за доставка на нови седем представителни автомобили бе обявена през юли 2014 г. Доставката им е изпълнена в пълен обем без неустойки, съобщиха от НСО.

Изпълнена е и доставката на леки автомобили компактен клас - „Опел Астра“ – 12 броя, които ще осигуряват дейността на структурните звена на НСО. Машината също беше показана на медиите, като цената й също е с 30% по-ниска от пазарната.

Техническата спецификация не се отличава от тази през 2013 г. и е в съответствие с утвърдените изисквания от 2009 година, съобщи БТА.

Основните изисквания при обществената поръчка за представителните автомобили са съобразени с европейските екологични стандарти, ниския разход на гориво, покриване на критерии за представителност, предоставяне на съвременни системи за активна и пасивна безопасност, както и възможно най-добри гаранционни условия.

На 7 октомври т.г. е сключен договорът за доставка, а на 9 декември доставчикът е предал автомобилите на НСО.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kakvo da pisha ne znam niama pari za obrazovanie za bolnici a tezi kupuvat zeleza za milioni boze pazi balgaria i naroda
111
0
 
6
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Какви прости хора е имало на държвното ни кормило, като например диктатораТодор Живков. Можите ли да си представите държавата му на какво равнище на развитие е била, та цялото държавно управление се возело на някакви раздрънкани ,,Волги,, и в държавата имало само два ,,мерцедеса,,; един син -за Тодор Живков и един бял за земеделския лидер Петър Танчев.Каква мизерия и нищета беше.Вижте сега какво става? Ликуй, народе, отиде си и последния диктатор! Радвай се на димукрацията,но млъкни сърце!
110
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
ne razbiram za kvo sa im tolkova skupi koli bulgaria e 500km det se vika da e germania razbiram.naroda izbega na vun tia si kupuvat limozini kuku ruku
109
0
 
9
 
! Отговори
поредно преди 9 години
Доказателство за бананова република
108
0
 
3
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
30 Prozenta sa otstupkite koito Opel i VW group prawjat na durzawnite poru4ki.. kakwo se prawit na tupi i wikat 4e bili spestili.. O6te prez 90te godini se dawaha 18%.. sega konkurenziata e po goliama...
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Димитър Аргиров 146-Ние в България селата не ги оставяме сами да умират,А ГИ ДАВИМ ПО ДВА ТРИ ПЪТИ В ГОДИНАТА И ТАКА ПО-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАТ.
106
0
 
4
 
! Отговори
Димитър Аргиров преди 9 години
Световен рекорд.От института по статистика изтече информация, че и през 2014 година България е отново световен рекордьор по това,че в над 2000 села(НЕ ГРАДОВЕ) ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА в тези населени места не е вложен нито лев от държавния бюджет за благоустрояване и подобряване на средата за живеене в тях.Значи те са обречени скоро на загиване, а България ще стане от градски тип единствена в света.
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A SAMOLETI KOGA?VREME E ,IZOSTAVATE .
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vsichkite SAM GI KARAL. HUBAVO VOZIAT . MNOGO KOPCHETA / V PARVIAT CHAS NE SE ORIENTIRASH S BUTONITE.
103
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НСО показа новите коли, цената на всяка е 124 хил. лв.......................................Колко хиляди лева е минималната работна заплата бе, алооо, политиците?Жена ми е в болнични поради злополука, получава 280 лева.124 000 лева народни пари за да си вози з***дника някой полтик?!?Докога???????????????????????????????????????????????????????????????
102
0
 
5
 
! Отговори
чичо от село преди 9 години
Ама Кунева и Бойко да се качат на тия коли... как е?И да отпрашят за Евксиноград в резиденцията... ела да ни видиш. народе!
101
1
 
10
 
! Отговори
Герчо Стоянов Геров преди 9 години
Стига сте ругали. Когато на изборите гласувахте за тези същите- какво си мислехте? Сега ще си ги търпите,пък идват други избори и вие пак за тях ще гласувате. Стига продажен народ, цялата ти история е такава.
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...На 7 октомври т.г. е сключен договорът за доставка..."..................Бат Бойко, давааааай газ! Ехооооо! Изборите не бяха ли на 5 октомври т.г.!?
99
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гадове, гадни, крадливи.
98
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А народа вече няма с какво да се вози. Рейсовете които достигаха и до най-отдалеченото селце вече ги няма, а другите драстично са намалени. Влаковете също са орязани, но какво им пука на онези 240, които е уж е избрал народа. За хората става все по-зле.
97
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко Тиквата и Цецо Пъпеша се возят на блиндирани автомобили за по 500 хилки, пазят ги по 40 човека НСО-мутри, а материалът духа супата и си бърка в носа ... щото е много умен.
96
2
 
4
 
! Отговори
gost преди 9 години
интересно мие едно само гледам за едно парче на Криско цял сем осумтя света а по тая логика глeдаи господари на ефира те не са ли за сем искам да попитам някои от тях далисее поставял на мястото от другата страна та се се маят какво да осмеят или да земат да се качат да преват те сащотото се отнася и за други свери както и за футбол и за каквото и да било вижте парво себе си дали сте идеални а тогава осмивайте предполагам и един километър каране нямат в този сняг което сигорно може и да е така
95
1
 
10
 
! Отговори
kolovan преди 9 години
DARZAVATA IMA PARI NO SAMMO ZA DARZAVITE XORA. ZA OSTANALITE " DA DYXAT SYPATA".
94
1
 
5
 
! Отговори
xaxa преди 9 години
za tva si vzemaha deputatite 2 sedmici po4ivka ta da mogat vseki po 1 da kara skapoto vozilo
93
1
 
7
 
! Отговори
колю преди 9 години
в тява коли ши съ водят нашти чорбаджии , да ни са живи и здрави , ама за тикви като тях някоя газка по ши им мяза