Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

Тя е от Средец и е от ромски произход
Обновена: 2 яну 2015 12:58 | 2 яну 2015 12:54, Елка Василева
243
Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза
Снимка: архив, Булфото

Майката на първото за тази година бебе в Бургас избяга от болницата. Здравното заведение ще поеме административните грижи за детето, съобщиха от родилно отделение.

От МБАЛ Бургас съобщиха, че първото за тази година новородено е Иванка. То е проплакало на 1 януари в 4,45 сутринта. Бебето тежи 2,750 килограма.

Майката се казва Катя и е избягала от болницата няколко часа след раждането.

Тя е от Средец и е от ромски произход.

Лекарите се надяват, че майката ще размисли и ще се върне за рожбата си.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: Бургасбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 9 години
Не се плашете българи , Кристалина нали каза , че бежанците ще ни оправят демографския сриф.
101
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 9 години
Това е резултат от 25 годишната ДЕМОКРАЦИЯ!
100
0
 
1
 
! Отговори
до 141 преди 9 години
Има в Англия, 1 на 1000, а у нас 1 на 10.
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това със първото новородено и майката е стъкмистика на едни извратеняци които така орисат годината,предават такава енергия на страната,НЕ Е СЛУЧАЙНО ,ЧЕ МАЙКАТА Е РОМКА И ИЗОСТАВЯ ДЕТЕТО СИ,ТОВА Е СИМВОЛИКА-МАГИЯ НА ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ КОИТО ПАЛЯТ ХОРА ВЪВ ИМЕТО НА ИЗИДА И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД,НЕ НА ЦИОНИЗМА.ВСЯКА ГОДИНА ВИ ПОКАЗВАТ ПЪРВИТЕ НОВОРОДЕНИ СА РОМЧЕТА,ТОВА Е НАРОЧНО,ТОВА Е ВНУШЕНИЕ И ПРОКАРВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ
98
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки добре вижда какво прави имунитета с депутатите, същото е и защитата на ромите от дискриминация. Всеки който живее в дадена страна трябва по един и същи начин да отговаря пред закона, всяка защита и измислени права създават предпоставка за проблеми. Закона трябва да е един за всички хора, дали е принц, министър, депутат, овчар, метач дори и луд. Всичко друго е фалш.
97
3
 
18
 
! Отговори
хммм преди 9 години
Гена си е ген, няма една развита държава с подобни *** и нищо чудно, докато им помагаш си добър, после докато се обърнеш и ножа в гърба, такова им е мисленето, затова следващата война най-вероятно ще бъде на етническа основа, за което не е виновна бялата раса, Хитлер добре го е знаел още навремето. Света сега в каква посока се развива след падането на режима на нацистите? Накъде отиваме с такива бъдещи поколения като тази жена която си изостава собственото дете? Иначе правят жални очички..
96
0
 
18
 
! Отговори
УЖАС преди 9 години
По ТВ съобщиха че 6 % от родилките са малолетни децаТОВА ПРАВИ 4 000 ДЕЦА, КОИТО РАЖДАТ ДЕЦА ВСЯКА ГОДИНА
95
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите се увеличават! Ураааа!!!!!
94
2
 
45
 
! Отговори
Георги Ламбуров преди 9 години
ДАВАНЕТО НА СОЦИАЛНИ ПАРИ на ДЕЦА, ЗА ДА РАЖДАТ ДЕЦА ... Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТОНЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КЪДЕТО НА МАЛОЛЕТНИТЕ ДЕЦА ДА ИМ СЕ ПОЛАГАТ МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ,ЗАРАДИ КОИТО ТЕ НАПУСКАТ УЧИЛИЩЕ И ЗАПОЧВАТ ТРЕСКАВО ДА РАЖДАТ ДЕТЕ СЛЕД ДЕТЕКОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДЕЦА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ГЪРБА НА РАБОТЕЩИТЕНЯКАКВА ТАКАВА "САМОТНА" МУРГАВЕЛКА ОТ ХАСКОВСКО СЕЛО, САМО С 3 ДЕЦА СИ Е ОСИГУРИЛА 1 200 лв. МЕСЕЧНО СОЦИАЛНА ИЗДРЪЖКА
93
0
 
12
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Първият ''IT'' специалист, нахрани и отгледа първият индо-европеец.
92
33
 
4
 
! Отговори
съчувстващ на ромите преди 9 години
ДА, всички европейски роми работят и даже не могат да бъдат различени от местните, защото СА ИНТЕГРИРАНИ мнооого отдавна (последните катуни във Франция изчезнаха с Френската революция - преди 200 години! Ние сме пещерни ксенофоби с изоставане 200 години от цивилизованите страни! )
91
31
 
3
 
! Отговори
съчувстващ на ромите преди 9 години
"Има дървета за залесяване ,дерета за чистене и канавки за копаене."Колко са тия работни места, колко се плаща?Лицемер, не виждаш ли, че за българите няма работа, та за смазаните под апартейда роми ли ще има?Въпросът не е ромите да бъдат хранени, а да им се даде шанс за просперитет като българите!
90
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така ще е, докато държавата плаща ражданията, а не абортите!
89
1
 
1
 
! Отговори
made in bg преди 9 години
ecologichno originalno proizvodstvo bez patent, lizenz, mito, dds, vinette, bez tok, voda, telefon, benzin, sklad, bez taksa bukluk, bez invitro.samo s golyama potentsia i mnogo silni chuvstva infinity love
88
6
 
39
 
! Отговори
НИКОЙ преди 9 години
ТАЗИ НОВИНА МЕ ЗАРАДВА, МНОГО. ТОВА ДОКАЗВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ КЪМ САМОУНИЩОЖЕНИЕ. ЩЕ ОСТАНЕ ЕДНА СОФИЯ...НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ГРЕШНО, БЪЛГАРИН СЪМ, НО НЕ СЪМ ГОРД ОТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН, ЧАС И МИНУТА...АЗ И ЖЕНА МИ ПЛАЩАМЕ 105ЛВ ТОК ЗА ЕДИН БОЙЛЕР И ЕДНА МАЛКА ДУХАЛКА, НО РАБОТИМ ВСЕКИ ДЕН, ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ, ТОК, ВОДА...
87
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Четох че в Индия имало недостиг на жени,та индусите озверели и почнали да изнасилват по улиците.Та причината била че там имало аборти ако разберат че бебето е от женски пол.Да вземем да изнесем всички ромки там да им решат проблемите
86
45
 
7
 
! Отговори
съчувстващ на ромите преди 9 години
Това е наказанието на ромите за българите - най-ксенофобският етнос в ЕС, който дори не желае да започне ромската интеграция, сякаш ромите не са тук от векове, а транзитно преминаващи, дори с милиардите от европейските данъкоплатци (единственото оправдание - бедност - отпада... ) !Мислихте си, че ще ви се размине, а!? Тепърва ще ви отмъщават, като плъзнат насам-натам из Европа и почнат да имат повече пари и самочувствие. Апартейд и геноцид НЕотмъстени НЯМА засега!
85
2
 
63
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
НЕЩО НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО! КАК ПО ЗАКОН СЕКСЪТ С НЕПЪЛНОЛЕТНА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПЪК РОМКИТЕ КАТО РОДЯТ НА 12-14 г. ИМ НАРИВАТ ЕДНА КАМАРА ПАРИ ЗА ТЯХ КАТО САМОТНИ "МАЙКИ" И ЗА БЕБЕТО. ИЗЛИЗА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСИРА (ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЗАТОВА НИКАКВИ ПАРИ НА РЪКА ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИ! ЩОМ СА РЕШИЛИ ДА РАЖДАТ ТОЛКОВА МАЛКИ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДА ИМ ПОМАГАТ И ДА СЕ ОПРАВЯТ.
84
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тя "майката" веднъж го захвърлила и изоставила сега социалните ще я търсят да й го върнат и да я убеждават да се грижи за него. В такива случеи веднага да се отнемат родителски права и да се даде шанс на това дете с осиновяване или приемни родители!
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един вот за дпс по малко язък:)

Спонсорирани публикации