БДЖ възстановява от утре 33 влака

Три от тях ще се движат само в част от маршрута си
31 яну 2015 11:34, Елка Василева
12
БДЖ възстановява от утре 33 влака
Снимка: архив, Булфото

"Холдинг БДЖ" ЕАД ще възстанови движението на 33 влака от утре - 1 февруари, съобщават от дружеството.

Три от тях ще се движат само в част от маршрута си.

Ще бъде възстановено движението по цялото направление на 8 от всички 10 влака, на които са били съкратени маршрутите, се уточнява в информацията.

Два влака - между Пещера и Стамболийски - ще продължават да пътуват в този участък, вместо между Пещера и Пловдив, поради ремонтни дейности по железния път между Стамболийски и Пловдив.

Пътническите влакове, движението на които ще бъде възстановено от утре, са: Враца - Плевен , София - Карлово, Карлово - София, Карлово - Сливен, Сливен - Димитровград север, Стара Загора - Сливен, Карлово - Тулово, Видин - Мездра, Мездра - Видин, Пловдив - Зимница, Златица - Карлово, Тулово - Карлово, Сливен - Стара Загора, Плачковци - Горна Оряховица, Габрово - Царева ливада, Царева ливада - Габрово, Мездра - Враца, Монтана - Бойчиновци,Бойчиновци - Монтана,Лом - Брусарци и Брусарци - Лом.

Още по темата

Пътническите влакове с частично възстановени маршрути са: Г. Оряховица - Плачковци /17:15 ч./ и Г. Оряховица - Стара Загора /18:55 ч./., Плачковци - Г. Оряховица /19:10 ч./ и Стара Загора - Г. Оряховица /20:35 ч./, Г. Оряховица - Стара Загора /06:52 ч./ и Бяла - Стара Загора /10:05 ч./.

За клиентите на националния железопътен превозвач, които са пътували с влаковете, чийто маршрут ще бъде съкратен, ще бъде създадена възможност за придвижване с други влакове. За целта ще бъдат въведени промени в разписанията на някои влакове, както и ще бъдат добавени допълнителни спирания на гари, на които са спирали движещите се по съкратен маршрут влакове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: влакове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До gggКой транспорт е по-евтин от железопътния?
7
4
 
2
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Нищо не трябва да възстановява БДЖ,то отдавна трябваше да бъде сведено до минимум персонал,да не кажа даже и закрито напълно.Банда хрантутници,постоянно ревящи за заплати,разхождащи се тюфлеци по гарите,плюещи семки по цял ден,а на всичкото отгоре и научи ли се да крадат и с г....а си!Кой нормален човек не може да проумее,че е нелогично да се дават милиони за нещо което не работи-пълен мъртвец е нашата железница,колкото и жестока да е тази истина.
6
0
 
3
 
! Отговори
:( преди 9 години
След два часа на студа дойде ученически автобус и ни извози до Добрич. Сърдечно благодаря на Началник влака и двамата полицаи, които свалиха сина ми на ръце. Докога обаче ще плащаме безумни цени и няма да стигаме благополучно до мястото, за което си платил. Аз лично повече няма да ползвам БДЖ.
5
0
 
4
 
! Отговори
:( преди 9 години
На 29.01. се наложи да пътувам с влак от София до Добрич, влакът премина през Карлово ''за по-кратко'', наложи се да платя 83 лева за спален вагон за мен и сина ми, който е на 13 г, не можели да ми направят отстъпка щото с лична карта от у-ще не важи , той бил мъж трябвало да пътува в мъжко купе ( а е опериран ) и се наложи да плащам цялото купе. В 7 ч сутринта влака спря близо до гр. В.дол - локомотивът се запалил и ни изведоха от влака.
4
1
 
2
 
! Отговори
И БДЖ за скрап преди 9 години
БДЖ ще възстанови 33 влака и след два дена ще спре 66!
3
1
 
6
 
! Отговори
dada преди 9 години
Aбе *** герберски кадеса другите пет влака. Te се ползуват доста от хората.
2
3
 
4
 
! Отговори
ggg преди 9 години
Вместо да се намери алтернативен и по-евтин транспорт, те веднага омекнаха и пуснаха влаковете... за да се увеличава субсидията на БДЖ всяка година без видим резултата ли...Жалко
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ястно...ще се краде още повече нафта....жепеец или ушев в мвр да си в тази загубена държава