Миков: Честваме 3 март, защото ни даде свобода

Лидерът на БСП отправи поздрав по случай националния празник
Обновена: 3 мар 2015 10:34 | 3 мар 2015 10:34, Елка Василева
38
Миков: Честваме 3 март, защото ни даде свобода
Снимка: архив, Булфото

Председателят на БСП Михаил Миков поздрави българските граждани по случай националния празник на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

В своя поздравителен адрес лидерът на левицата отбелязва значимостта на датата 3 март за възстановяването на Третата българска държава и необходимостта да отдадем почит на нашите деди за саможертвата им за свободата на България, да изразим благодарност за жертвите на другите народи, помогнали за нейното извоюване.

Миков обръща внимание, че съхраняването и отстояването на свободата са част от борба, която никога не приключва.

Лидерът на социалистите призовава да не забравяме колко скъпо ни е струвала националната свобода и да вървим смело към утвърждаване на всички останали свободи - политическата, икономическата, гражданската.

Председателят на БСП е публикувал поздравителния си адрес във Фейсбук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През Османско сте били по свободни.
30
1
 
1
 
! Отговори
4epa преди 9 години
mikov, mikov, na BKP dade svoboda,-A NA OSTANALITE HORA POBSTVO ,-ILI CMART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
5
 
! Отговори
Zabravankovci преди 9 години
Dedite ni jivota si dadoha za da se osvobodim nie zad*nika si davame za da ni zarobiat otnovo
28
1
 
6
 
! Отговори
ан преди 9 години
излиза ,че опълченците са освободили българия а руснаците им носили пушките и ги придружаваливъв всички слова продажниците това афишират пред света и пред дпс
27
0
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Съгласен. За БСП национален празник беше и 9 септември. Много бързо се продаваме. Всяко управление изгражда свои тези за свобода и важноста им, но за лични сметки.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kakvoto da e imalo tova si ostava vav minaloto ZA6TO NIKADE NE PI6E 4E SA NI OTARVALI RUSNACITE AKO NE BEXA TE SEGA O6TE DA SME SAS TURSKI IMENA MIR NA PRAXA NA VSI4KI RUSKI ZAGINALI VOINICI VAV BALGARIA
25
1
 
2
 
! Отговори
за 29 преди 9 години
***, ТУРСКО РОБСТВО, а при ТАТО е държавен монополиъм, след това - неолиберално разграбване според спуснатите директиви в парламента на планът Ран-Ът!!! И никой не ти е обещавал справедливост, когато си се родил! За нея трябва да се бориш, наготово не се дава...
24
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво "турско робство" , бе ***...КАТО ВСЕКИ СИ Е ИМАЛ ДОМ , ИМОТИ И СТАДА ...??!!"РОБСТВОТО"-----е при комунизъма На ТОДОР ЖИВКОВ--КОГАТО НИ ВЗЕХТЕ ВСИЧКО И.... ДНЕС СИ ГО "ПРИВАТИЗИРАХТЕ"!ТЕ ,ТОВА Е "РОБСТВО" и "ГРАБЕЖ"!!!!!!!!!!!!!!/Нали все пеехте......за "Робите на труда"..а , вие ходехте по чужбина и трупахте валута по 2-ро направление...?/
23
0
 
8
 
! Отговори
8 преди 9 години
ЧУДЯ СЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ -ХЕМ НИ УБЕЖДАВАТ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО ,ЧЕ Е ИМАЛО САМО ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЕТО ПРИСЪСТВИЕ НИЕ ОТ МАЙМУНИ СМЕ СТАНАЛИ ХОРА,ХЕМ СЕ СКЪСАХА ДА ПРАЗНУВАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО! АМИ СЕГА? НЯМА ВРЕМЕ ,УТОЧНЕТЕ СЕ КОЕ КАК Е БИЛО,ДРУГАРИ ПОЛИТИЦИ!
22
2
 
5
 
! Отговори
хх преди 9 години
Жертвите на Русия при освобождението на България не са 200 000 а 20 000 убити.Още около40 000 са жертвите при Кавказ.Така пише в руската военна енциклопедия. Благодарим за освобождението, но истината си е истина и лъжата за огромния брой жертви е пропагаднда не на руснаците , а на нашите комунисти, най-големите гъзооблизвачи в света. А най-големия виновник за руските жертви е паркетния ген.Скобелев,заповядал безумните щурмове при Плевен.След това германецът Тотлебен провел перфектна обсада и пленил турската армия почти без бой.
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 23За освобождението сме си платили. И доста повече от необходимото. Пито платено. Вие си заминавайте като не ви харесва!
20
2
 
7
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
до 3 - за освобождението на БЪЛГАРИЯ са участвали не само ромънци и руси , но и финландци , отделни части на поляци , сърби и унгарци - не се пише за тях и то защото "писателите " са лененскко-сталинистки последователи и потомци !
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за тия които плюват Русия , че защо ни е освободила, поради какви причини , са свободни да поемат към анадола
18
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за каква свобода става въпрос , да не би да си бил в Затвора преди това , виж на старата карта в гугъл на Османска Империя границите и после се сърди на сегашните внуци ИДИЛ на тези които са убили и изнасилили пра дедите ти
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма веч оръжье! Има хекатомба!Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба,всяко нещо - удар, всяка душа - плам.Камъне и дървье изчезнаха там."Грабайте телата!" - някой си изкряскаи трупове мъртви фръкнаха завчаскакат демони черни над черний рояк,катурят, струпалят като живи пак!И турците тръпнат, друг път не виделиведно да се бият живи и умрели,Освободили сме се от "свидното" ТУРСКО "присъствие", политически ***!!! Което отново ни го натрапвате ежедневно!
16
4
 
10
 
! Отговори
mp преди 9 години
Господин Миков, моля да уточните-КОЙ, КОГА ,ОТ КАКВО ни е освободил??? От робство ли, от присъствие ли?Моля да изплюете камъчето,или да го глътнете и то да извърви пътя си!
15
0
 
13
 
! Отговори
Джингиби преди 9 години
До Бай Иван:Крайно време е и турция да се освободи от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство.Да живее България!
14
7
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
В. Левски.: "Аз неведнъж съм ви казвал: Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби"
13
4
 
6
 
! Отговори
ДА ,МИШО... преди 9 години
ТОЧНО НА ВАС , КОМУНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ ---РУСИЯ ВИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА КРАДЕТЕ , ГРАБИТЕ И БЕЗЧИНСТВАТЕ В ДЪРЖАВАТА ......ХА,ХА,ХАААААААААААА...ОТ 9.09.44г--ДО ДНЕС......ВСЕ ТОВА ПРАВИТЕ ---ХА,ХА,ХАААААААА...КАК ДА НЕ ВИ Е ПРАЗНИК!!!!!???????????????????????????
12
6
 
10
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО преди 9 години
Боже мили господи! Дали ще доживея да видя отново истинската свобода. Дано Русия час по скоро прекрачи Дунава.