На протест като клошари в мола

Така варненци казаха: "Не на насилието"
Обновена: 23 мар 2015 07:32 | 22 мар 2015 19:10, Камелия Цветанова
87

Снимка: Булфото

Около 50 човека облечени като клошари дойдоха в Гранд мол във Варна, за да протестират срещу насилието и да изразят съпричасност с близките на пребития преди дни Нягол Петров от охранителите в търговския център.
Още по темата

За трагедията се разбра миналата събота.

Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой.

Нягол Петров е имал психично заболяване, но си е пиел лекарствата и не е бил заплаха за никого, но въпреки това трима охранители го пребиха до смърт. 

След като бяха арестувани магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство.

Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KLOSHARITE SA NAI-DOLNATA *** NA DARGAVATA
25
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мола е като мегдана на малко село, всички селинджъри отиват там да покажат новите си дрехи. Нормалните хора го заобикалят.
24
0
 
14
 
! Отговори
Valia преди 9 години
Pojelavam na tezi *** dalag ne6tasten jivot ...bolka i stradanie do kato sa jivi . Dano polu4at nai - tejkoto nakazanie
23
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен33pri edna katastrofa i ti shte umresh kato kuce
22
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 29.АЗ РАБОТЯ ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ. РАБОТЯ ДЕНОНОЩНО КАТО ТИРАЖИЯ. СПРЯЛ СЪМ ДА ЗАРЕДЯ НА ЕДНА НОРВЕЖКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И СЪМ В НЕТА ПРЕЗ ЛАПТОПА. РАБОТЯ ТАМ КЪДЕТО ИМА ХОРА И КОИТО ХОРА ЦЕНЯТ ТРУДА НА ВСЕКИ ЧОВЕК.
21
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
!: ...не го прави по-лош човек от който и да било. На бас се хващам и за друго - Нягол е бил със слаба физика, просто съм сигурен.....Ти само като видиш двама от охранителите какви шушумиги са и ти става ясно, че те човек с добра физика даже и в очите няма да го погледнат. До кога ще се избират за охрана на публични места някакви абсолютни малки ***?! Дискотеки, молове....охраната трябва да е улегнала и да тушира напрежението, не да го създава. Чакам доживотен затвор, за да се намутреят
20
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
!: Аз не мога да разбера едно....защо тия симпатяги скачат 3 на 1 и то на човек със здравословни проблеми?! Ми като сте толкова големи биячи се пробвайте 3:3 с някои млади момчета....та може и да ви излезе късмета. И изобщо какъв е критерия кой човек може да се бие....*** колко гнусно прозвуча само. Познавам няколко човека, които повечето време се разкарват по анцузи, но са с минимум 500 лв дневни. Това, че даден човек няма средства, не иска или не държи да е облечен по полседна мода....
19
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не "като" клошари , хората така изглеждат вече в България , стари окъсани дрехи , кърпени няколко пъти щото няма пари за нови.
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 26_иде ..иде' видов ден.Всички ще отговарят пред теб...дето седиш по цял ден пред компа и пишеш само с главни букви.Ходи работи нещо,стига писа за ,,народния съд,,_и рони сълзи за отминали времена.Ако се върнем в 1980-ще те задължат да рсботиш-а не да седиш и да пишеш по всяка тема-ха-ха-ха
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не на насилието,святкайте с лампи /призив на предаването панорама ,за да покажем на мутрите ,че Бг не е тяхнамай беше през 1996 г.1997 -фалираха мнооогооо банки .Сега сме по напред де -нали така -протест срещу насилието ,само КТБ фалирала ..... мутри нЕма ,опа грешка
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Побойща и насилие -тези неща може да се срещнат навсякъде около нас._дори в България -домашното насилие е в огромен процент..но няма жалби..от пострадалите и така то остава скрито от обществото.
15
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА СЕ ВЪВЕДЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО ЩЕ ИМА ОЩЕ НЕВИННИ УБИТИ. КОГАТО ЗНАЯТ ЧЕ КАТО УБИЯТ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ УБИТИ ТОГАВА СЪВСЕМ ДРУГО ЩЕ МИСЛЯТ ТЕЗИ ***. НАЛИ СЕ ПРАВЯТ НА ХАМЕРИКАНЦИ НАШИТЕ СЕЛЯНЧЕТА В ПАРЛАМАТА. АМИ ТОГАВА ДА ВЪВЕДАТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИ КАКТО Е В ХАМЕРИКА. ИЛИ ГИ Е СТРАХ ЧЕ И ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ЗА 25 ГОДИШНИЯТ ГЕНОЦИД НАД НАРОДА? И БЕЗ ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ НАРОДА ЩЕ ГИ УБИЕ. ИДВА ВИДОВ ДЕН В КОЙТО ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД НАРОДА.
14
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2Варг-какво са виновни моловете-хората който са извършили злодеяниеро са виновни.Ти като не ги харесваш-ходи си Оремаг/или в някоя селска кръчма-там да ме мислиш че е Безопасно като мерише на чесън и парцуца-ха-ха.Пак повтарям -Виновни са биачите' ане сградата-ха-ха-ха
13
6
 
34
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Желая всичко възможно най-лошо на тримата убийци! Дано годините в затвора им се сторят като векове, изпълнени с гаври, насилие и мъчения!
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво. Чалгарите бодигардове да си подготвят най-лъскавите дрешки за затвора. БГ е пълна със селяни,които гледат да са лъскави отвън,а вътре са тъмни и празни.
11
11
 
35
 
! Отговори
766 преди 9 години
Варненци са единствените хора, които протестират, без за това да са получили пари или инструкции! Нищо общо със софийска "протестна мрежа", които бяха просто едни мекерета, жадни за постове и пари!
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да се върне смъртната присъда.
9
34
 
7
 
! Отговори
Митака преди 9 години
Вижте сега, аз в София живея и обичам да ходя в моловете. По магазини толкова не ходя като повечето мъже, но на кино и в ресторантите да хапвам и да пийвам много ми харесва. Чисто е, има много яки мацки, мирише на хубаво. Не искам там клошари да има, предполагам никой не иска. А това, че са убили човека е тъпо, но ще ги осъдят има записи.
8
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз за себе си реших, няма да стъпя в нито един мол има толкова други места за парцалки.
7
8
 
15
 
! Отговори
Сънчо преди 9 години
Протести ли? Шшшт....Тихо, да не събудим бургазлии!