България ер с двама души в пилотската кабина

Кап. Йовко Йоцев коментира мерките за сигурност на превозвача
Обновена: 27 мар 2015 16:45 | 27 мар 2015 16:45, Екип на Bulgaria On Air
46
България ер с двама души в пилотската кабина
Снимка: bgonair.bg

Кап. Йовко Йоцев от България ер обясни за Bulgaria On Air какви мерки за сигурност прилага националният превозвач на борда на самолетите си в момента. Интервюто бе направено на 27 март 2015 малко преди кап. Йоцев да излети по като командир на редовен полет за Лондон на Еърбъс А320 на националната авиокомпания.

Кап. Йовко Йоцев коментира, че изискванията за безопасност на борда на самолетите на националния превозвач се изпълняват, съгласно предписанията на Европейската агенция за авиобезопасност.

Той подчерта, че България ер въвежда политиката на постоянно присъствие на двама членове на екипажа в пилотската кабина, още при създаването на авиокомпанията преди повече от 13 години.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България ер имат такова правило още от 2002, жалко, че и други компании го нямаха. Иначе тази трагедия можеше да бъде предотвратена.
31
1
 
4
 
! Отговори
do 39 преди 9 години
hubavite nesta struvat pari :-) kato iskate eftini evro iznenadi idete pri drug transportior - naprimer poleta ot barcelona do duseldorf e 29? s iznenadata.
30
2
 
4
 
! Отговори
S преди 9 години
BG -er da namalqt ? zashtoto moje i tova lqto da si letqt,sami
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
bulhar e nomer 1
28
3
 
9
 
! Отговори
Деси преди 9 години
До Иванчо 23Автопилот се използва при кацания с лоша видимост иначе е с ръчно управление .За ваше сведение България има авиация от 1910 година и българи първи са използвали авиация по време на война при обсадата на Одрин . Мисля че беше 1914 година. Проверете в Гугъл- признат факт. България в строила самолети ДАР с немски двигатели до 1951 година когато под давлене на СССР производството се закрива.Така че имаме традиции и затова BG пилотите да на ниво.
27
1
 
5
 
! Отговори
ariel преди 9 години
bg pilotite sa N1. :)bg stuardesite sa mnogo krasivi, ama ne sa dostatachno lubezni s klientite. struva si da sa po-lubeznichki s klientite spored mene, za da si zaslujavat pravoto da slujat s bg otlichnite piloti. krasotata e cennost, ama ne e dostatachno samo krasota.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнгелДосега инцидент със Български самолет през последните 30 години не съм чул да е станал----------------- Миналата година имаше един самолет тотална щета при кацане, за щастие без жертви.
25
3
 
20
 
! Отговори
Златен лъв преди 9 години
Полетите ми досега са били в рамките на Европа и с европейски компании. От тях най-удобни и с най-добро обслужване са били тези на България ер. А пилотите кацат толкова меко, че ненапразно редовно им ръкопляскат. Поздравявам служителите на компанията и им желая все такова успешно представяне.
24
3
 
15
 
! Отговори
Орк преди 9 години
До Анонимен 12Глупости, ти летял ли си изобщо с България ер? Къде ги видя тези "намусени, обидени на света стюардеси"? Или наизуст си реши, че са такива?
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами аз съм на 30 години, така че през целия ми съзнателен живот не съм чул за катастрофирал български пътнически самолет. За сметка на това в повечето "напреднали" държави редовно падат като круши. Не ние трябва да се учим от ЕС и директивите му, а ЕС трябва да се учи от българската авиация.
22
1
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
да и както Ангел е написал / през последните 30год. сега сме 2015 ако някой не знае , от 1984 са вече 31 години
21
4
 
9
 
! Отговори
Zig преди 9 години
До До Ангел: Е как ще му е грешна? Човекът казва "през последните 30 години". Сега е 2015. 1984 не е "през последните 30 години". Всичко е точно.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак до АНГЕЛ (24)2 аВГУСТ 1988, София,Самолет Як-40 изпълняващ редовен полет от София за Варна с горящ двигател. 23-*** загинали и 5 в болница.Отворете си една търсачка, в Интернет сте ...
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как пък разбирате дали пилота е добър?! Аз само усещам коя писта има най-много бабуни, няма да споменавам коя...
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ангел (24)Малко ти е грешна информацията. През 1984 г. край София се разбива самолет на авиокомпания Балкан изпълнявайки полет от Берлин. Няма оцелели на борда.
17
3
 
46
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
До всички, които плюят по българските пилоти - за последните 4 години имам около 100 полета. НАЙДОБРИТЕ, без изключение, полети са именно с български пилоти! Без нито едно изключение - всички излитания и кацани са били най-плавните досега. Може и да имаме много *** в нашата мила родина, но не плюйте по навик и за спорта по онези, които са се доказали, че могат!
16
2
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Досега инцидент със Български самолет през последните 30 години не съм чул да е станал.Каквито и мерки за безопасност да имат резултата е показателен и смятам че поне в това отношение сме за пример.
15
19
 
9
 
! Отговори
Иванч0 преди 9 години
до 21 - естествено е меко - било е от автопилота. Когато не усещаш друсане при кацане - каца автопилот. Когато ти паднат пломбите - е ръчно от пилота
14
4
 
11
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Глупости , Йовко!! Всеки пътник може да види сам като излезне някой пилот от кабината ви по време на полет за да ппие кафе или пика - дали влиза стюардеса на негово място!! Влиза, ама друг път :) ТО и да влезне - не че ще направи нещо ако съм решил да ви забия в земята де..
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
za vashe svedenie bylg piloti sa mnogo dobri nyama da zabravya edno kazane koeto nikoy ne useti samoleta prosto se hluzna po pistata kato CHISTO MASSLO NA GORESHTA TAVA